עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאני לא בטוח כמב זה יותר קל.האמת זה לא מרשים בכלל, יותר מרשים אם הוא היה עושה את זה מחוץ למים
שמע אני צולל עם משקולות של 30 קילו ובלון חמצן, ובתוך המים אני לגמרי לא מרגיש שיש עלי משהו בכללהאמת שאני לא בטוח כמב זה יותר קל.
משקולות ברזל לא צפות אבל המהירות שלו יורדת משמעותית. בנובף לזה אתה עושה את כל הסטאפ בנשימה אחת
כשהיינו צוללים חופשי היינו תופסים סלע ענק מהקרקעית ושוחים מתחת למים עם כוח הרגליים וסנפירים בלבד.האמת שאני לא בטוח כמב זה יותר קל.
משקולות ברזל לא צפות אבל המהירות שלו יורדת משמעותית. בנובף לזה אתה עושה את כל הסטאפ בנשימה אחת
זה לא אותו דבר, בסקובה דייבינג המיכל מושך אותך למעלה בגלל האוויר שבתוכו אז המשל שלו יורד ברגע שאתה בתוך המים ובנוסף אתה עם ווסט..שמע אני צולל עם משקולות של 30 קילו ובלון חמצן, ובתוך המים אני לגמרי לא מרגיש שיש עלי משהו בכלל
לא יצא לי לצלול חופשי, אבל סלע זה לא משקולת (משקל סגולי שונה) ובטח שלא 200 קגכשהיינו צוללים חופשי היינו תופסים סלע ענק מהקרקעית ושוחים מתחת למים עם כוח הרגליים וסנפירים בלבד.
אני מקווה שאתה לא רציני, כי המיכל ממש לא מושך אותך למעלההמיכל מושך אותך למעלה בגלל האוויר שבתוכו
כשאתה במים?ממה שזכור לי הוא כן, וגם אם לא אתה שם קצת אןויר בווסט ובשניה אתה עולהאני מקווה שאתה לא רציני, כי המיכל ממש לא מושך אותך למעלה
הבנתי, ואני התכוונתי שסלע זה לא משקולתמה שהתכוונתי להגיד בזה שזה סלע שבחיים לא הייתי מרים מחוץ למים
תראה מה כתבתי ללוטם, אם אני טועה, בכל מקרה יש לך ווסט שעם קצת אוויר אתה עולהאתה יודע שבגלל דחיסה מיכל מלא אוויר יהיה יותר כבד ממיכל ריק נכון? איך הוא מושך אותך?
וכשאתה רוצה ללכת על האדמה מה אתה עושה? מוריד את האוויר מהוסט, והולך, אתה עדיין לא מרגיש שיש עליך עשרות קילוגרמיםכשאתה במים?ממה שזכור לי הוא כן, וגם אם לא אתה שם קצת אןויר בווסט ובשניה אתה עולה
לא הבנתי? כשאתה יוצא מהמים אתה לא מרגיש שיש עליך 20-30 קילו?וכשאתה רוצה ללכת על האדמה מה אתה עושה? מוריד את האוויר מהוסט, והולך, אתה עדיין לא מרגיש שיש עליך עשרות קילוגרמים
התכוונתי כשאתה הולך על האדמה בתוך המיםלא הבנתי? כשאתה יוצא מהמים אתה לא מרגיש שיש עליך 20-30 קילו?
וחוץ מזה, איך זה קשור לויכוח?
אה..התכוונתי כשאתה הולך על האדמה בתוך המים
הקלין אנד ג'וק של הבחור הזה(ריגרט) מחוץ למים הוא מעל220קג...האמת זה לא מרשים בכלל, יותר מרשים אם הוא היה עושה את זה מחוץ למים