הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנזימי עיכול

Mr. Right

משתמש מתחיל
265
22
נק' מוניטין:
147
265
22
הגיע אלי למייל פרסום על אנזימי עיכול של וויד לייטהרט.
בהתחלה נראה כמו עוד ספאם מיותר, אך אחרי קריאה קצרה חלה בי קצת התעניינות.
נטען שהחלבון שאנו אוכלים ביום לא מתעכל כולו, בגלל מגבלה של הגוף לעכל, מה שנשמע הגיוני וכנראה נכון.
בכל מקרה, הוא טוען שעם צוות מדענים הוא פיתח תוסף של אנזימי עיכול הכי טוב שמתעלה על כל מה שקיים בשוק, אשר יגרום לגוף לעכל בצורה יותר יעילה את האוכל (בדגש על חלבון). בכך, יגרום לאספקת חומצות אמינו טובה יותר לשרירים. כמו כן נטען שזה פותר בעיות של גזים, נפיחויות ושלל תופעות לוואי במערכת העיכול.
ראיתי גם מפורסמים כמו אליוט האלס ולי האיוורד שמשתמשים וממליצים על המוצר.

הייתי מעוניין לשמוע אם יש מישהו שמבין או ניסה את זה או משהו דומה ויכול לשפוך יותר אור על הנושא, ואם זה באמת פועל וכל כך יעיל כמו שטוענים.

Bio Masszymes Advanced Bodybuilding Digestive Enzyme Formula.

וואו. אתה טוען שהחברה שמייצרת את המוצר שיבחה אותו וטענה שהוא חשוב מאוד ומהפכני?
איזה קטע הזוי.

ועכשיו ברצינות, בלי מחקרים עצמאיים שלא מומנו על ידי אותה חברה, שום דבר שהיא טוענת לא רלוונטי בשיט.
אקרא על המוצר והמרכיבים שלו, סביר להניח שזה לא משהו חדש. אחזור עם תשובה.

איזה קטע הזוי.

ועכשיו ברצינות, בלי מחקרים עצמאיים שלא מומנו על ידי אותה חברה, שום דבר שהיא טוענת לא רלוונטי בשיט.
אקרא על המוצר והמרכיבים שלו, סביר להניח שזה לא משהו חדש. אחזור עם תשובה.
כל הכבוד שיש לך את האורח רוח להתעסק בזה.. אני כבר מוותר מראש על באמת להתעסק בכאלו מוצרים

חזרתי.
צורת השיווק שלהם נפלאה, אך אין באמת משהו מאחורי המוצר. הוא יקר בהרבה (פי 4) מכל תוסף אנזימי עיכול בשוק, הוא לא באמת כל כך הכרחי ויעיל כמו שנכתב ובטבלת ההשוואה שלהם עם מוצרים אחרים, הם בחרו מוצרים גרועים ויקרים.

עצה שלי: אם באמת יש לך בעיות עיכול (צואה רכה, שלשולים או עצירות, נפיחות וגזים) נסה תוסף אנזימי עיכול טוב וזול.
אפילו חיפשתי בשבילך אחד: Now Super Enzymes.
תשווה בעצמך את המרכיבים ותראה שהמוצר של Now אפילו יותר טוב. אסור לי לציין את המחיר שלו, אבל בחיפוש קצר בגוגל תמצא כמה הוא זול.
קנה חבילה של 90 כדורים ותבדוק בעצמך אם זה משהו שאתה צריך להמשיך לתסף בו.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
הגישה שלכם קצת לא במקום, נתקלתי במוצר הזה עם טענות מעניינות וחשבתי להעלות את זה פה במידה ומישהו מהחבר'ה פה מכיר או מבין בנושא.

תודה בכל מקרה.

הגישה שלכם קצת לא במקום
בן אדם הלך בדק לך ונתן לך תוצאות, ואפילו חיפש לך מוצר חלופי יותר זול. מה בעייתי בגישה הזאת?
מילא היו פוסלים אותך על ההתחלה (ובמקרה של מוצרים כאלה זה שכיח לפסול אוטומטית)

• פותח/ת השרשור
כנראה לא הבנתם אותי כמו שצריך.
קודם כל הודיתי לו שהוא הסתכל ובאמת ענה לי, אבל הדרך שבה הם התייחסו לזה בהתחלה נותנת קצת הרגשה לא נעימה, כאילו עושים לי טובה.

שאלתי בנוסף על אנזימי עיכול באופן כללי ועל המוצר הזה ביחס למוצרים אחרים.

זה לא כל כך נעים לקרוא תגובות כאלה

איזה קטע הזוי.

כל הכבוד שיש לך את האורח רוח להתעסק בזה.. אני כבר מוותר מראש על באמת להתעסק בכאלו מוצרים

אבל באמת בקטנה, לא רוצה לנפח סתם דברים כאלה. יכול להיות שצפים פה הרבה נושאים כאלה באופן תדיר ובגלל זה לא רוצה לשפוט.

תודה בכל מקרה Fuck.

מצטער אם העלבתי אותך, אבל זו חברה שמתרכזת יותר במכירות ושיווק שקרי מאשר בריאות. זה כמו הפרסומות הנדושות האלו של מוצרי ההרזייה בארץ שברור שאינם עובדים כפי שמתואר.
לא התכוונתי להעליב, אלא רק להעביר את המסר שלי, שהחברה הספציפית הזו מתרכזת במכירת שקרים כדי לשווק מוצר בינוני ויקר מידי. רוב התוספים שאינם מגיעים לאתרי המכירות הגדולים בחו"ל לא מגיעים לשם מסיבות מסוימות. בין אם זה חוסר אמינות, מחיר יקר מידי או חוסר רצון של החברה לפרסם את המוצר שלה באותה קטגוריה עם מוצרים דומים, טובים יותר וזולים יותר.

וכן, אשכולות דומים לשלך עולים כאן הרבה, לרוב בדוגמת שורפי שומן שקריים ומעודדי טסטוסטרון/הורמון גדילה עם שיטות שיווק דומות. לכן גם למנהל (SweetBamba) נגמר הכוח לבדוק מוצרים כאלו.

• פותח/ת השרשור
לא העלבת, הכל בסדר.

התנסית פעם עם תוספים של אנזימי עיכול? לא שמעתי על אנשים שלוקחים באופן קבוע תוספים כאלה, וזה נשמע כמו משהו שממש יכול לעזור,
בייחוד לאנשים כמוני שאוכלים הרבה חלבון. השאלה שלי האם להשקיע בזה שווה את התמורה ולא סתם בזבוז של כסף על עוד תוסף שלא נותן יותר מדי?

לא העלבת, הכל בסדר.

התנסית פעם עם תוספים של אנזימי עיכול? לא שמעתי על אנשים שלוקחים באופן קבוע תוספים כאלה, וזה נשמע כמו משהו שממש יכול לעזור,
בייחוד לאנשים כמוני שאוכלים הרבה חלבון. השאלה שלי האם להשקיע בזה שווה את התמורה ולא סתם בזבוז של כסף על עוד תוסף שלא נותן יותר מדי?
לא מכיר הרבה ספרות רפואית בנושא. אם אתה מרגיש בעיות בעיכול, שווה לנסות. אם לא, זה אומר שהגוף שלך מתמודד נהדר גם עם הרבה חלבון.
על קצה הנייר, אנזימי עיכול מתאימים לאנשים שלא מצליחים לעכל כראוי. למשל, אנשים שלא מסוגלים לעכל לקטוז, לוקחים לקטז. אנשים שלא מסוגלים לעכל חלבון, לוקחים פרוטז. בתוסף של NOW שהמלצתי לך יש פרוטז לחלבון, עמילז לפחמימות, ליפז לשומנים ועוד כמה מרכיבים שמסייעים בעיכול.
אתה יכול לנסות בכל מקרה, כמו שכתבתי לך, התוסף של NOW הוא זול, אבל אנזימי עיכול לא עושים כמעט כלום ממה שנכתב בפרסומת הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית