הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דיאטה

מצב
השרשור נעול

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
אני בן 16 1.64 שוקל 65
אני התחלתי דיאטה לפני חודש ושקלתי 71 עכשיו אני 65 עכשיו
אממ הייתי עושה כל יום נסיעה באופניים שהיא חצי ירידה וחצי עליים כל המסלול הוא בערך 15 ק"מ לקח לי לעשות את המסלול הזה שעה אני אוכל כל יום בן 400-800 קלוריות אפילו יש ימים שפחות בכל מקרה אני רוצה לדעת
א]כמה אני צריך לשקול לפי מה שאמרו לי אני צריך לשקול בין 57-60?
ב]אממ בקשר לאוכל שאני אוכל אני אוכל כל יום בצהריים רק ב שעה 2 אני אוכל עוף / דגים עם סלט ובערב פרות או מעדן בכל מקרה ירדתי עד עכשיו 6 קילו אבל עדיין בשבוע האחרון הגוף שלי ניהיה עייף כזה חלש יש לזה קשר לזה שהייתי מתאמן יום יום? או לאוכל ?
ג] אממ המסלול שאני עושה הוא דיי ארוך 15 ק"מ לוקח לי לעשות אותו בין שעה לשעה ועשר דקות אבל אני לא מזיע בו כל כך הרבה אני מזיע אבל לא בכמות גדולה כדי לי לוותר על אופניים ולנסות משהו אחר ? כי ריצה לא ממש הולך לי היו יומיים שניסיתי ריצה הצלחתי לרוץ קילומטר וחצי ככה בערך יומיים ואחרי יומיים שניסיתי לעשות זה היה ממש קשה ואני הולך לשחק גם כדורגל דיי הרבה עם חברים כמעט כל יום ושם אני ממש מתאמץ הבעיה שהמאמץ הוא לא להרבה זמן

נערך לאחרונה:
אין פלא שאתה מרגיש חלש ועייף כי אתה אוכל כמו אנורקסית.
מה שאתה עושה עכשיו ממש לא בריא ורק יפגע בך וגם בהתקדמות של הירידה במשקל.
תקרא את המדריך הבא (מההתחלה ועד הסוף, לפחות פעמיים)ותכין בעזרתו תפריט תזונה עם יותר קלוריות ממה שאתה אוכל עכשיו.
אם יש משהו לא ברור תגיד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין פלא שאתה מרגיש חלש ועייף כי אתה אוכל כמו אנורקסית.
מה שאתה עושה עכשיו ממש לא בריא ורק יפגע בך וגם בהתקדמות של הירידה במשקל.
תקרא את המדריך הבא (מההתחלה ועד הסוף, לפחות פעמיים)ותכין בעזרתו תפריט תזונה עם יותר קלוריות ממה שאתה אוכל עכשיו.
אם יש משהו לא ברור תגיד.
כמה קלויות אני שורף ב נסיעה של בין 14-15 ק"מ שלוקחת לי שעה ? גם אני מזיע וגם אם לא?

• פותח/ת השרשור
לא יודע וגם דיי קשה להעריך.
תקרא את המדריך ששמתי קישור...
קראתי יצא ש
Rmr=1900
ואני צריך עוד לקחת לחשב תמשקולות כדורגל ואופניים שאני עושה הבעיה שאני לא יודע כמה קלוריות אני שורף באימון הזה אחרי שאני ידע אני יוכל לעשות לי תפריט אבל אם התפריט הזה אני ימשיך לרדת כ קילו עד קילו וחצי לשבוע ? :X אם אני יואכל בערך 1500 קלריות ביום ?

אין קשר להזעה שלך. קלוריות נשרפות בכל מקרה.
אני לא יודע מה הסיבה שבגינה החלטת להוריד במשקל, אבל ניחא.
קרא את המאמר שאזולאי הפנה אותך אליו, לא פעמיים, אלא עשר. חשב מה הצריכה הקלורית היומית הבסיסית שלך והוסף לזה כמה מאות קלוריות לפחות. אם תמשיך בתזונה הלקויה שלך, בתוספת לפעילות הגופנית, אתה תסב לעצמך נזק רציני (אם זה עדיין לא קרה).
אין דבר כזה "אמור לשקול". כן חשוב כמה כמה אחוזי שומן אתה ומה מסת השריר.
אתה נער בגיל ההתבגרות, אתה צריך לגדול ולהעלות מסת שריר, לא להיות שלד. נסה להתעלם מ"מוסכמות חברתיות" לפיהן כל אחד צריך להיראות כמו דוגמן, עם אחוזי שומן נמוכים וללבוש סקיני ג'ינס. לא לזה הטבע (או אלוהים) תכנן אותנו. כל עוד אתה לא עם אחוזי שומן גבוהים מדי (20%, אל תתפוס אותי במילה), אתה בסדר גמור (כל עוד יש גם שרירים, כן? ולא צריך המון 😃).

• פותח/ת השרשור
אין קשר להזעה שלך. קלוריות נשרפות בכל מקרה.
אני לא יודע מה הסיבה שבגינה החלטת להוריד במשקל, אבל ניחא.
קרא את המאמר שאזולאי הפנה אותך אליו, לא פעמיים, אלא עשר. חשב מה הצריכה הקלורית היומית הבסיסית שלך והוסף לזה כמה מאות קלוריות לפחות. אם תמשיך בתזונה הלקויה שלך, בתוספת לפעילות הגופנית, אתה תסב לעצמך נזק רציני (אם זה עדיין לא קרה).
אין דבר כזה "אמור לשקול". כן חשוב כמה כמה אחוזי שומן אתה ומה מסת השריר.
אתה נער בגיל ההתבגרות, אתה צריך לגדול ולהעלות מסת שריר, לא להיות שלד. נסה להתעלם מ"מוסכמות חברתיות" לפיהן כל אחד צריך להיראות כמו דוגמן, עם אחוזי שומן נמוכים וללבוש סקיני ג'ינס. לא לזה הטבע (או אלוהים) תכנן אותנו. כל עוד אתה לא עם אחוזי שומן גבוהים מדי (20%, אל תתפוס אותי במילה), אתה בסדר גמור (כל עוד יש גם שרירים, כן? ולא צריך המון 😃).
אממ ובערך איך אני יכול לדעת מה האחוז שומן שלי והמסת שריר ?

בגיל ההתבגרות יש לך את הזדמנות שלא יחזרו אח"כ שאתה יכול להתאמן לאכול הרבה ולגדול כמו שצריך וגם לגבוה עוד, עם התפריט שלך אתה כל כך לא תגבה יותר ואתה גם לא עושה אימונים אנאירוביים אז אתה גם תישאר שחיף בלי שרירים, תתחיל לאכול ומהר

• פותח/ת השרשור
בגיל ההתבגרות יש לך את הזדמנות שלא יחזרו אח"כ שאתה יכול להתאמן לאכול הרבה ולגדול כמו שצריך וגם לגבוה עוד, עם התפריט שלך אתה כל כך לא תגבה יותר ואתה גם לא עושה אימונים אנאירוביים אז אתה גם תישאר שחיף בלי שרירים, תתחיל לאכול ומהר
אני בכלל לא שחיף וגם לא עד כדי כך שמן בכל מקרה איך אני יכול לבדוק תמסת שריר ואחוז שומן שלי ?

מאסת שריר כנראה שאין לך הרבה
בקשר לאחוז שומן אתה יכול לעלות תמונת פרונט ויש כאן כמה שיודעים להעריך (בעיקר משה)

15% בערך.
אבל אתה לא חייב בהכרח חיטוב,אתה יכול לעשות מסה מבוקרת, וככל שתגדל ותשאר על אחוז שומן דומה זה יראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
15% בערך.
אבל אתה לא חייב בהכרח חיטוב,אתה יכול לעשות מסה מבוקרת, וככל שתגדל ותשאר על אחוז שומן דומה זה יראה הרבה יותר טוב.
אני צריך להוריד לפחות עוד 5 קילו אחר כך אני יתחיל חיטוב ומכון כושר אני מתחיל חדר כושר בעוד שבועים שלוש שיגמר לי התקופת מבחנים

נערך לאחרונה:
תקרא את המדריך לחיטוב, אתה עושה המון טעיות בתזונה שלך תלמד ותסיק מסקנות מהמאמר לבד.

נעול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית