הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית שלי ואיזה תרגילים לעשות לבטן?

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
אני מתאמן שנה וחצי אבל רוב הזמן סתם התאמנתי כמו אידיוט, עשיתי בעיקר מכונות, לא השקעתי בתזונה וכו', מן הסתם לא היו תוצאות.
רק לפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן יותר רציני ולהשקיע וגם למדתי המון, בקיצור בניתי לי תוכנית ואני רוצה חוות דעת.
אני יודע שהתכנית הכי טובה בשבילי היא SS אבל הבעיה היא שאני לא יכול לעשות סקוואט ודדלפיט עקב בעיות גב, יש לי עקמת חמורה (קבעתי תור לרופא לעוד חודש בערך והוא כבר יחליט אם אני אוכל לעשות אותם או לא, למרות שנראה לי שלא כי ממש כואב לי כשאני עושה את התרגילים האלה).

גיל 18
משקל 53
גובה 1.65
המטרה היא מסה כמובן, ויותר לכיוון הפיתוח גוף, פחות מעניין אותי כוח.

A:

רגליים:
לג פרס - 3X6
פשיטת ברכיים - 3X8
כפיפת ברכיים - 3X8
חזה:
בנץ' פרס - 3X6
פרפר - 3X8
דאמבל בנץ' פרס בשיפוע - 3X8
יד אחורית:
פשיטת מרפקים בפולי עליון - 3X8

B:

גב:
מתח עם משקל - 3X6
בנט אובר - 3X8
כתפיים:
פרס - 3X6
הנפה לצדדים - 3X8
יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים - 3X8

עכשיו פה אני רוצה להוסיף תרגילי בטן אבל אני לא יודע מה לעשות, אין בפורטל שום מאמר נורמלי על תרגילי בטן וגם הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום כי האימון בטן של רוב האנשים זה סקוואט ודדליפט שאני לא יכול לעשות אותם.

כן, אני בטוח. גם אנשים עם הרבה יותר ניסיון מאשר לך ממשיכים להריץ fbw. תעבוד נכון וכבד, תאכל טוב ויהיה בסדר.

לגבי הבטן זה לא משנה, המסה שם ממש לא חשובה.

לגבי הפייספולס - הסרטון הראשון.
תכלס אני כמה חודשים בפול בודי ויש לי תבעיה הזאת של פרס ובנץ פרס באותו אימון כי זה יעמיס לי לגמרי על הכתפיים... אז מה אתה מציע

כלס אני כמה חודשים בפול בודי ויש לי תבעיה הזאת של פרס ובנץ פרס באותו אימון כי זה יעמיס לי לגמרי על הכתפיים... אז מה אתה מציע
תעשה רוטציה ביניהם, אימון A1 ו A3 יהיו בנץ' ואימון A2 יהיה פרס ואז תמשיך ככה אימון בנץ' ואימון פרס

אבל אז החזה לא יתחזק מספיק

למה לא? אתה רוצה לעבוד עליו 3 פעמים בשבוע ?, מאיפה הבאת את המסקנה הזאת ?

שאלת שאלה וקיבלת תשובה, מכאן אתה יכול לבחור אם לקבל את התשובה או לא .

דרך אגב, רוב אנשים כאן בפורום(אם לא כולם) שלוחצים בנץ׳ מעל 100 קילו (וגם מעל 120) עשו חזה פעמיים בשבוע אז נראה לי שגם עבורך זה יהיה מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית