אני מתאמן שנה וחצי אבל רוב הזמן סתם התאמנתי כמו אידיוט, עשיתי בעיקר מכונות, לא השקעתי בתזונה וכו', מן הסתם לא היו תוצאות.
רק לפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן יותר רציני ולהשקיע וגם למדתי המון, בקיצור בניתי לי תוכנית ואני רוצה חוות דעת.
אני יודע שהתכנית הכי טובה בשבילי היא SS אבל הבעיה היא שאני לא יכול לעשות סקוואט ודדלפיט עקב בעיות גב, יש לי עקמת חמורה (קבעתי תור לרופא לעוד חודש בערך והוא כבר יחליט אם אני אוכל לעשות אותם או לא, למרות שנראה לי שלא כי ממש כואב לי כשאני עושה את התרגילים האלה).
גיל 18
משקל 53
גובה 1.65
המטרה היא מסה כמובן, ויותר לכיוון הפיתוח גוף, פחות מעניין אותי כוח.
A:
רגליים:
לג פרס - 3X6
פשיטת ברכיים - 3X8
כפיפת ברכיים - 3X8
חזה:
בנץ' פרס - 3X6
פרפר - 3X8
דאמבל בנץ' פרס בשיפוע - 3X8
יד אחורית:
פשיטת מרפקים בפולי עליון - 3X8
B:
גב:
מתח עם משקל - 3X6
בנט אובר - 3X8
כתפיים:
פרס - 3X6
הנפה לצדדים - 3X8
יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים - 3X8
עכשיו פה אני רוצה להוסיף תרגילי בטן אבל אני לא יודע מה לעשות, אין בפורטל שום מאמר נורמלי על תרגילי בטן וגם הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום כי האימון בטן של רוב האנשים זה סקוואט ודדליפט שאני לא יכול לעשות אותם.
רק לפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן יותר רציני ולהשקיע וגם למדתי המון, בקיצור בניתי לי תוכנית ואני רוצה חוות דעת.
אני יודע שהתכנית הכי טובה בשבילי היא SS אבל הבעיה היא שאני לא יכול לעשות סקוואט ודדלפיט עקב בעיות גב, יש לי עקמת חמורה (קבעתי תור לרופא לעוד חודש בערך והוא כבר יחליט אם אני אוכל לעשות אותם או לא, למרות שנראה לי שלא כי ממש כואב לי כשאני עושה את התרגילים האלה).
גיל 18
משקל 53
גובה 1.65
המטרה היא מסה כמובן, ויותר לכיוון הפיתוח גוף, פחות מעניין אותי כוח.
A:
רגליים:
לג פרס - 3X6
פשיטת ברכיים - 3X8
כפיפת ברכיים - 3X8
חזה:
בנץ' פרס - 3X6
פרפר - 3X8
דאמבל בנץ' פרס בשיפוע - 3X8
יד אחורית:
פשיטת מרפקים בפולי עליון - 3X8
B:
גב:
מתח עם משקל - 3X6
בנט אובר - 3X8
כתפיים:
פרס - 3X6
הנפה לצדדים - 3X8
יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים - 3X8
עכשיו פה אני רוצה להוסיף תרגילי בטן אבל אני לא יודע מה לעשות, אין בפורטל שום מאמר נורמלי על תרגילי בטן וגם הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום כי האימון בטן של רוב האנשים זה סקוואט ודדליפט שאני לא יכול לעשות אותם.