הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט ודדליפט

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אימון רביעי בSS מאז החלמה של הרגל וחזרתי להסקביט

סקוואט 3X5X45, אשמח להערות.

דדליפט 85 היה קשה, פעמיים נכנסתי לסט ולא התנתק (בעיה בסטאפ?), אחרי כמה דקות הרמתי אבל כל חזרה הייתה כמו נצח: (כנראה כי לא אכלתי טוב אז היה קשה)
בכל אופן אולי לשנות קצת את SS ולעשות דדליפט פעם בשבוע, זה יכול להיות רעיון טוב?

תודה מראש!

סקוואט:

דדליפט:

נערך לאחרונה:
את הסקווט קשה לראות בגלל הזוית. לי זה נראה שאתה גולש טיפה קדימה בתחתית.

בדד זה נראה כאילו הגב שלך מקביל מידי לריצפה והאגן כמעט לא משתתף. נסה להוריד טיפה את האגן בסטאפ ואני מאמין שיהיה לך גם ניתוק קל יותר

תפסיק לעשות בדדליפט את הכיווץ הזה בגב , הגב והכתפיים צריכות להיות רפויות והידיים מתוחות.

לגבי הדדליפט, אתה קודם כל מרים את האגן ואז את המשקולת, ואז רק בסוף מכווץ את הכתפיים
בפועל אתה צריך לכווץ את הכתפיים אחורה עוד בהתחלה, וולהוריד את האגן טיפה בעמדת התחלה, ולעלות בצורה אחידה יותר

• פותח/ת השרשור
להוריד את האגן טיפה בעמדת התחלה
מנסה ולא מצליח, זה מאוד מקשה לי על התנועה, כדאי לעשות ריסט ולתרגל את זה?

הגב והכתפיים צריכות להיות רפויות
הגב לא יתעגל ככה?

סקווט קשה לראות בגלל הזוית
צילמתי ב3 זויות (זוית אחרת כל סט, צריך לצלם מעוד זוית אחרת?

הגב שלך מקביל מידי לריצפה
אני מודע לבעיה אבל שאני מנסה לתרגל אותה אז זה מאוד מקשה עליי, כדאי לעשות ריסט ולתרגל את זה עם משקל קל יותר?

יכול להיות שבאמת ריסט זה מה שיעזור, למרות שתראה אם הטכניקה משתפרת עם הריסט, ואם לא אז צריך לעבוד על הטכניקה עצמה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבאמת ריסט זה מה שיעזור, למרות שתראה אם הטכניקה משתפרת עם הריסט, ואם לא אז צריך לעבוד על הטכניקה עצמה
מכמה להתחיל את הריסט? 10% זה לא באמת משפיע במשקלים שלי, 70 קילו יהיה בסדר?
ואם עד היום התקדמתי 5 קילו כל אימון להמשיך עם 5 או לרדת ל2.5?

מכמה להתחיל את הריסט? 10% זה לא באמת משפיע במשקלים שלי, 70 קילו יהיה בסדר?
ואם עד היום התקדמתי 5 קילו כל אימון להמשיך עם 5 או לרדת ל2.5?
משהו כזה, אם זה מה שיעזור
אבל תלך על הפתרון הפשוט ביותר, אז לפני ריסט תראה אם במשקלים נמוכים יותר הטכניקה שלך טובה יותר, ואם לא אז תעבוד עליה, בנוסף תדאג שאתה לא מגיע לאימון עייף או רעב, כי גם זה ייגרע מהטכניקה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית