הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] דואר ומכס ישראל-חבילה שהגיע במצב מביך

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

אני מודע לזה שאסור לדבר על הזמנות של תוספי תזונה מחו"ל, אך האישיו כאן הוא לא התוסף עצמו אלא היחס של דואר/מכס ישראל.
כאמור יצא שהזמנתי לפני שנה+ חלבון כלשהו מאתר כלשהו, והוא הגיע לי מעט פתוח... אמרתי יכול לקרות, לא נורא.
כיום אני כבר מזמין מהארץ(אמינושופ) אך לצערי הם הפסיקו את העבודה עם חברת אופטימום.
לכן הזמנתי דימטייז(מאמינושופ) ואופטימום מחו"ל בלית ברירה... אחת לכמה זמן אני מפרגן לעצמי עם אופטימום על אף המחיר היקר.
אני מקבל את המוצר והפעם הוא אינו פתוח, כלומר העטיפה סגורה, אך הסוגר עצמו שבור.

החלטתי לשים לזה סוף, ואני מעוניין ללכת רחוק ולהבין למה זה קורה אני חושב שהאשמים הם מכס ישראל(אך אני לא בטוח בזה ב100%), אני אשמח לדעת מה אפשר לעשות בנידון. והאם החלבון בכלל בטוח לשימוש ?
צירפתי תמונות

@Crossfiter למדת משפטים, מה עושים בנידון ?

אשמח גם לדעתכם
@incin
@hanan
@White Walker

קבצים מצורפים

• 12583765_10207114507014652_756837661_n.jpg
    12583765_10207114507014652_756837661_n.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 281
  • 12606793_10207114506974651_1734514758_n.jpg
    12606793_10207114506974651_1734514758_n.jpg
    KB 49.7 · צפיות: 259
נערך לאחרונה:
לפחות קיבלת את החבילה אני כבר חודשיים מחכה ל-3 חבילות וזה אחרי שאת החבילה האחרונה הצלחתי להציל ברגע האחרון משליחה חזרה.
תקראו לי פרנואיד אבל ההרגשה שלי היא שכל ה"רפורמות" האלה בדואר למעשה נועדו להרע את המצב ולגרום לאנשים להעדיף כבר לשלם את המחירים המופקעים של הארץ.

• פותח/ת השרשור
לפחות קיבלת את החבילה אני כבר חודשיים מחכה ל-3 חבילות וזה אחרי שאת החבילה האחרונה הצלחתי להציל ברגע האחרון משליחה חזרה.
תקראו לי פרנואיד אבל ההרגשה שלי היא שכל ה"רפורמות" האלה בדואר למעשה נועדו להרע את המצב ולגרום לאנשים להעדיף כבר לשלם את המחירים המופקעים של הארץ.

אני הפעם לא מוותר, אני רוצה להבין מי מתנהג ככה לסחורה.
בנאדם משלם מאות שקלים בשביל הזמנה מחו"ל, בשביל שאיזה "פרחח" פשוט ישבור לי את המכסה במזיד או לא במזיד.
שוב אני לוקח את כל המילים בחזרה אם זה לא נגרם על ידי המכס/דואר.

אני מזמין המון מחול(לא תוספים) וקרה פה ושם שהחבילה מעט נמעכה, לא ככה. זה מקרה ממש חמור.
אני לא מבין איך פלסטיק יכול ככה להיחצות בלי יד מכוונת אף על שזורקים חבילות בדרך ללקוח כאילו זה כדור.

• פותח/ת השרשור
אני מזמין המון מחול(לא תוספים) וקרה פה ושם שהחבילה מעט נמעכה, לא ככה. זה מקרה ממש חמור.
אני לא מבין איך פלסטיק יכול ככה להיחצות בלי יד מכוונת אף על שזורקים חבילות בדרך ללקוח כאילו זה כדור.

אני יודע בוודאות שזה עבר דרך המכס, אני יכול להגיד שכל חבילה שקיבלתי איי פעם שלא עברה דרך המכס, הגיעה במצב ראוי לחלוטין.
יש לי הרגשה שבמכס בכוונה מתעללים בדברים, והחשש הגדול שלי היא שהכניסו לשם משהו... מה הלכו לי 350 שקל ?

מצטער לבאס אבל לדעתי כן. לא ראוי לשימוש חלבון שעשה דרך אלייך כפתוח.

• פותח/ת השרשור
מצטער לבאס אבל לדעתי כן. לא ראוי לשימוש חלבון שעשה דרך אלייך כפתוח.

אם לפני שנה חלבון גם נפתח קצת והשתמשתי בו, עד כמה זה היה נורא אז?
וכן כנראה שלא אשתמש בנוכחי, אני עצבני מאוד.

אם לא קרה לך כלום סביר להניח שזה לא היה נורא..רק שפה אני מניח שהמקרה חמור יותר וההיגיון אומר שלא.

אולי להבא תצטרך למכור לי אופטימום שוב (;

• פותח/ת השרשור
אם לא קרה לך כלום סביר להניח שזה לא היה נורא..רק שפה אני מניח שהמקרה חמור יותר וההיגיון אומר שלא.

אולי להבא תצטרך למכור לי אופטימום שוב (;

שכחתי שמכרתי לך, הזמנתי פעמיים קטנות (את הטעם שמכרתי לך, ואת הטעם בננה) והן הגיעו סגור לחלוטין.
אני ממש עצבני על זה.

תגיד תודה שקיבלת
זה ידוע שדואר ישראל והמכס חבורה של כלומניקים שלא יודעים לטפל בפאקינג 8 מיליון משלוחים
בסין מטפלים אותה כמות אנשים ביעילות בכמה מילארדים של משלוח בחודש.

בת'כלס בטח שלחו את החבילה לבדיקה מקיפה והיא נשברה בדרך, חלבון זה חלבון ולכן אני אישית הייתי לוקח
אבל תבדוק שאין בפנים כלום מלבד אבקה.
ת'כלס אבל, גם אם החבילה הייתה מגיעה מפורקת ל-3 חתיכות, אין למי לפנות. זה לדבר לקיר

עצה אישית - כשאתה מזמין מחו"ל תבקש בהערות אריזה מוגנת היטב, שיגיע עם מלא פצפצים. זה ביטוח קטן כזה

• פותח/ת השרשור
תגיד תודה שקיבלת
זה ידוע שדואר ישראל והמכס חבורה של כלומניקים שלא יודעים לטפל בפאקינג 8 מיליון משלוחים
בסין מטפלים אותה כמות אנשים ביעילות בכמה מילארדים של משלוח בחודש.

בת'כלס בטח שלחו את החבילה לבדיקה מקיפה והיא נשברה בדרך, חלבון זה חלבון ולכן אני אישית הייתי לוקח
אבל תבדוק שאין בפנים כלום מלבד אבקה.
ת'כלס אבל, גם אם החבילה הייתה מגיעה מפורקת ל-3 חתיכות, אין למי לפנות. זה לדבר לקיר

עצה אישית - כשאתה מזמין מחו"ל תבקש בהערות אריזה מוגנת היטב, שיגיע עם מלא פצפצים. זה ביטוח קטן כזה

אז אני אמור לראות את זה ולהמשיך הלאה?
אני מעוניין לדעת מי אחראי לכל הדברים האלו, ומי נגע בחבילה הזאת ספציפית.
איך אני יכול לדעת שה"ערס" ששבר את זה בכוונה לא שם לי שם משהו ? או ירק ?

שכחתי שמכרתי לך, הזמנתי פעמיים קטנות (את הטעם שמכרתי לך, ואת הטעם בננה) והן הגיעו סגור לחלוטין.
אני ממש עצבני על זה.
אין עם מי לדבר בארץ. אתה לא המקרה היחידי.
תנסה ליצור קשר מאתר ממנו הזמנת אולי אפשר לארגן משהו חלופי(אפילו שזו לא אשמתם אבל אין לך מה להפסיד בלנסות).

• פותח/ת השרשור
אין עם מי לדבר בארץ. אתה לא המקרה היחידי.
תנסה ליצור קשר מאתר ממנו הזמנת אולי אפשר לארגן משהו חלופי(אפילו שזו לא אשמתם אבל אין לך מה להפסיד בלנסות).

כן, אני כנראה אלך מחר להתלונן בדואר ישראל ואבקש להגיש תלונה.

אז אני אמור לראות את זה ולהמשיך הלאה?
אני מעוניין לדעת מי אחראי לכל הדברים האלו, ומי נגע בחבילה הזאת ספציפית.
איך אני יכול לדעת שה"ערס" ששבר את זה בכוונה לא שם לי שם משהו ? או ירק ?
אני אחסוך לך זמן.
זה מעצבן, זה מתסכל, זה הורג מבפנים אני יודע ומבין כמה קרה לי דברים גרועים יותר.
אבל לא משנה לאן תפנה אין מה לעשות, יפנו אותך מאחד לשני ובסוף יתנו לך ז*ן לפנים
מניסיון, חבל על הזמן שלך.

דואר בושה

• פותח/ת השרשור
אני אחסוך לך זמן.
זה מעצבן, זה מתסכל, זה הורג מבפנים אני יודע ומבין כמה קרה לי דברים גרועים יותר.
אבל לא משנה לאן תפנה אין מה לעשות, יפנו אותך מאחד לשני ובסוף יתנו לך ז*ן לפנים
מניסיון, חבל על הזמן שלך.

דואר בושה

אני אתבע אותם אם צריך, אני לא מוכן לסבול התנהגות כזאת. אני משקיע כסף, אי אפשר לזרוק זין על מה שאני משקיע.
זה נראה שבר של מישהו בכוונה, אני לא רואה איך זה קורה בלי שמישהו רוצה לשבור את זה.

אני אתבע אותם אם צריך, אני לא מוכן לסבול התנהגות כזאת. אני משקיע כסף, אי אפשר לזרוק זין על מה שאני משקיע.
אחי, חבל על המאמץ.
אתה בן אדם, הם גוף ענק עם 100 עורכי דין לפחות
מניסיון אישי, הלכתי צעקתי התלוננתי הפכתי סניף דואר שלם היא הפנתה אותי למכס
כנ"ל עשיתי במכס שהפנו אותי לדואר
ניסיתי למצוא סעיף של הגשת תלונה על רשלנות או תביעה - זה לא מתקבל, ותביעה זה עניין שבדרך כלל יתנו לך דמי השתקה (שלא תמיד בשווי של מה שהרסו לך) ובזבזת מלא כסף על עורך דין.

חבל על הטרחה שלך, באמת. מבטיח לך שאנשים איבדו חבילות הרבה יותר יקרות.
ובכל מקרה, אי אפשר להבטיח שהם האשמים, אולי באמת האתר ממנו הזמנת אשם.
תשלח להם את התמונות ואני בטוח שיגיעו איתך להסדר, האמריקאים מאוד הוגנים.

• פותח/ת השרשור
חבל על הטרחה שלך, באמת. מבטיח לך שאנשים איבדו חבילות הרבה יותר יקרות.
ובכל מקרה, אי אפשר להבטיח שהם האשמים, אולי באמת האתר ממנו הזמנת אשם.
תשלח להם את התמונות ואני בטוח שיגיעו איתך להסדר, האמריקאים מאוד הוגנים.

דיברתי עם האתר, וזה מה שכואב לי.
למה שאמריקאים ישלמו על רשלנות ישראלית?

דיברתי עם האתר, וזה מה שכואב לי.
למה שאמריקאים ישלמו על רשלנות ישראלית?
אם הזמנת מהאתר המפורסם שמתחיל בB הוא ישמור על המוניטין גבוה שלו כאתר התוספים הגדול ברשת. לא אכפת להם לאבד עוד כמה עשרות דולרים למען שימור לקוחות. תראה להם, תוכיח שזה הגיע כך ואני מאמין שיחתרו לטובתך.
תהיה בטוח שבארץ אין עם מי לדבר. רק מאתר ממנו הזמנת יש תקווה.

• פותח/ת השרשור
אם הזמנת מהאתר המפורסם שמתחיל בB הוא ישמור על המוניטין גבוה שלו כאתר התוספים הגדול ברשת. לא אכפת להם לאבד עוד כמה עשרות דולרים למען שימור לקוחות.
תהיה בטוח שבארץ אין עם מי לדבר. רק מאתר ממנו הזמנת יש תקווה.

לא, לא מB אלא מהשני.
לא אכפת לי מהכסף, למה שאחכה עכשיו עוד חודש שוב להזמנה? זה נמאס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית