עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דעתכם, להשתמש בחלבון או לא ?
לי הגיעו 2 דלאים של אותו מותג והכל בסדר, מוזר שזה קרה לך
חלבון פתוח זה חלבון מקולקל. תזכור שמדובר בגבינה וחלב שמספיקות דקות ספורות בחוץ כדי שיחמיץ. האשמה רובה נופלת על דואר ישראל שדוחפת ומשליכה בלי אכפתיות אבל אני בטוח שאם תפנה גם לאתר ממנו הזמנת עם צירוף תמונה תזוכה בערך החבילה ולהבא בקש אריזה קשיחה יותר. אין מה לעשות בעניין היחס לחבילות בארץ.. אך אפשר למנוע בעזרת בקשה מוקדמת משולחת החבילה.
חלבון פתוח זה חלבון מקולקל. תזכור שמדובר בגבינה וחלב שמספיקות דקות ספורות בחוץ כדי שיחמיץ. האשמה רובה נופלת על דואר ישראל שדוחפת ומשליכה בלי אכפתיות אבל אני בטוח שאם תפנה גם לאתר ממנו הזמנת עם צירוף תמונה תזוכה בערך החבילה ולהבא בקש אריזה קשיחה יותר. אין מה לעשות בעניין היחס לחבילות בארץ.. אך אפשר למנוע בעזרת בקשה מוקדמת משולחת החבילה.
הגיעה אלי חבילה לפני כמה ימים במצב אפילו יותר גרוע משלך , וזו לא הפעם הראשונה.
מה שעצוב שזה כבר פעם שנייה רצוף ככה.
@Ohad יצא לך להתלונן בדואר/מכס ? מעניין אותי מה קרה בסוף.
לדעתי זה בעיה שכולם פה ישר אומרים עזוב אין טעם ואין עם מי לדבר, זה רק מראה עד כמה המצב חמור בארץ.
לדעתי אם לפרסם ברשת ולהגיש תביעה אולי זה ישנה משהוא כמובן שזה דורש ממך מאמץ.
אתה לא היחיד כבר.
דואר איבד לי חבילה מחו"ל שהיה בה תוספים בשווי של 600 שקל. פניתי לאתר שקניתי בלית ברירה. מזל שהם נורא אמינים ולמרות שזה לא אשמתם החזירו לי את הכסף.
לטענתם הם הגישו תלונה רשמית על תפקוד לקוי של הדואר\מכס ישראל ומצדם הם זרקו את האחריות על הדואר השוודי שהיה אחראי להעביר את החבילה לארץ.
בושה מה שהולך פה
לאט לאט אתרים יפסיקו לשלוח לארץ, מבין אותם.