הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה HB ATG

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
מנסה לשפר את הטכניקה כבר לא קצת זמן, כרגע מתקדם בסקוואט לינארי 2.5 קילו באימון, 2 אימונים בשבוע (+אימון נפרד עם FS)
היום הסקוואט היה לא פשוט, מאמין שזה נגזרת של תזונה רעה בימים האחרונים.
בחזרה האחרונה פיקששתי את הבאונס והיה גריינד נוראי שבו הטכניקה נשברה. (היה קשה ממש ולא רציתי להיכשל אז פשוט עשיתי מה שהרגיש כמו good morning במודע, עובד לאט לאט להפטר מזה גם בחזרות שקשות לי.)
עוד משהו חשוב ששמתי לב אליו זה שבמשך הסט לא החזקתי אגן מסובב פנימה, שזה משהו שפשוט שכחתי לעשות.

אשמח לעצות לשיפור הטכניקה 😃
@Crossfiter @stitch @Beast and cheat

לדעתי אתה נוטה מדי קדימה, והמוט לא יורד ישר. המשקל כנראה לא מחולק על כל כף הרגל. לכן הגעת לגוד מורנינג ההוא.

מנסה לשפר את הטכניקה כבר לא קצת זמן, כרגע מתקדם בסקוואט לינארי 2.5 קילו באימון, 2 אימונים בשבוע (+אימון נפרד עם FS)
היום הסקוואט היה לא פשוט, מאמין שזה נגזרת של תזונה רעה בימים האחרונים.
בחזרה האחרונה פיקששתי את הבאונס והיה גריינד נוראי שבו הטכניקה נשברה. (היה קשה ממש ולא רציתי להיכשל אז פשוט עשיתי מה שהרגיש כמו good morning במודע, עובד לאט לאט להפטר מזה גם בחזרות שקשות לי.)
עוד משהו חשוב ששמתי לב אליו זה שבמשך הסט לא החזקתי אגן מסובב פנימה, שזה משהו שפשוט שכחתי לעשות.

נראה שאתה חושב שהנעליים מפצות על כך שאתה נוטה קדימה ומרכז הכובד לא מעל כף הרגל.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה נוטה מדי קדימה, והמוט לא יורד ישר. המשקל כנראה לא מחולק על כל כף הרגל. לכן הגעת לגוד מורנינג ההוא.

נראה שאתה חושב שהנעליים מפצות על כך שאתה נוטה קדימה ומרכז הכובד לא מעל כף הרגל.

ואיך תמליצו לתקן את הבעייה הזאת?

לדעתי אתה לא שומר על הידיים במקום הנכון, ובמקום שהן יעזרו לך לשמור את המוט יציב ולשמור על התנוחה, הן דוחפות מעט את המוט קדימה, או לפחות נותנות לו ליטות קדימה, מה שמוציא אותך משיווי משקל ושם את המשקל רחוק מדי על כף הרגל

• פותח/ת השרשור
@stitch @shahar18
ניסיתי לפתוח את הרגליים כמה שיותר ולרדת כמה שיותר ישר, הנה הסירטון מהיום:

איזה טיפים לממש באימונים הבאים הייתם ממליצים לי בכדי לשפר את הטכניקה?

לדעתי מה שאמרתי קודם תופס גם עכשיו
תוציא גם את החזה קדימה, כדי שלא תתקפל למעלה

צריך לשחק בנדמה לי עם זויות הצילום האלה. מה יש לאנשים? צלם ישר שנראה אם המוט יורד ישר.
עדיין נראה שהמסלול לא ישר. הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לחשוב על חזה מורם ובחוץ לכל אורך התנועה, ומשקל על העקבים (לא שזה מה שצריך לקרות, אבל אצלך המשקל על הכריות, וצריך לאזן).

• פותח/ת השרשור
צריך לשחק בנדמה לי עם זויות הצילום האלה. מה יש לאנשים? צלם ישר שנראה אם המוט יורד ישר.
עדיין נראה שהמסלול לא ישר. הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לחשוב על חזה מורם ובחוץ לכל אורך התנועה, ומשקל על העקבים (לא שזה מה שצריך לקרות, אבל אצלך המשקל על הכריות, וצריך לאזן).
אעשה את זה באימונים הבאים ואעדכן פה 😃

@stitch @shahar18
ניסיתי לפתוח את הרגליים כמה שיותר ולרדת כמה שיותר ישר, הנה הסירטון מהיום:

איזה טיפים לממש באימונים הבאים הייתם ממליצים לי בכדי לשפר את הטכניקה?

עדיין, אפילו שזה היי-בר, אתה לא מתיישב מספיק אחורה. אתה פשוט נופל קדימה

מצחיק שציטטת את ביסט בסרטון היי בר, אתה רוצה לפתוח מלחמות עולם פה?

לגבי הטכניקה, אני מסכים עם ידידי החיזר @stitch
רואים שצורה מובהקת, שהחזה שלך לא מורם מספיק, ואתה נוטה קדימה מידי,
תבליט חזה ותן מבט גבוה יותר.

• פותח/ת השרשור
@stitch @shahar18
עשיתי את כל מה שאמרתם, ובכל הסטים חימום + דאבל עם משקל עבודה (חזרתי על המשקל של האימון הקודם) הרגיש מעולה, הייתי יותר זקוף והכל הרגיש במקום, התנועה הרגישה כאילו היא באה יותר מהקוואדס.

בסטים הכבדים היו חזרות בודדות שהצלחתי לעשות את זה (רק בסט הראשון וכמה חזרות בשני), לאט לאט הרגשתי שנגמר הכח בקוואדס במשך הסט ואם אני לא מעגל גב בעליה אני לא יכול לסיים את החזרה, לכן בסט האחרון נכשלתי.
זה מרגיש כאילו חסר כח בקוואדס בשביל לסיים את התנועה כמו שצריך.. יכול להיות שיש לי חולשה בקוואדס ולכן אני מעגל גב בגלל שאני יותר חזק בצורה הזאת?
מה לעשות במקרה הזה?

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע שה-HB הוא quads dominant? רק עכשיו הרגשת שהתנועה באה מהקוואדס?
תמיד הרגשתי, אבל עכשיו אני מבין שבמשך התנועה כש'נגמר הכח' לquads שלי אני מעגל את הגב ומסיים את התנועה בלי להיות זקוף ככה..
טוב לפחות הצלחתי סט עבודה אחד בלי לעגל את הגב 😃
מה תמליץ לי לעשות בשביל לתקן את המצב שלי?

תמיד הרגשתי, אבל עכשיו אני מבין שבמשך התנועה כש'נגמר הכח' לquads שלי אני מעגל את הגב ומסיים את התנועה בלי להיות זקוף ככה..
טוב לפחות הצלחתי סט עבודה אחד בלי לעגל את הגב 😃
מה תמליץ לי לעשות בשביל לתקן את המצב שלי?
להפסיק להסקביט. הסקוואט לא אוהב אותך? תחזיר לו!

או שתוריד משקל ותעבוד נכון ממשקלים נמוכים.

• פותח/ת השרשור
להפסיק להסקביט. הסקוואט לא אוהב אותך? תחזיר לו!

או שתוריד משקל ותעבוד נכון ממשקלים נמוכים.
אלך על האופציה השניה, כמה להוריד? (בהנחה שאני עושה סקוואט רגיל פעמיים בשבוע ומעלה כל פעם 2.5)
לעשות 3x5 או משהו אחר?
להוסיף עזר לקוואדס?

תלוי איפה תרגיש נוח ותעשה נקי וטוב.
מצדי רד ל-40-50 קילו ותעלה בחמישיות בכל אימון.
3x5 זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תלוי איפה תרגיש נוח ותעשה נקי וטוב.
מצדי רד ל-40-50 קילו ותעלה בחמישיות בכל אימון.
3x5 זה בסדר.
ארד למשקל שקל לי ואני יכול לשמור על טכניקה טובה..
אפשר לעשות קצת יותר חזרות או סטים במשקלים שקלים לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית