הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם אפשר לעשות מתח כל יום ?

_maor_av

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע AB
בימים שאני לא מתאמן אני מבצע 2-3 סטים של מתח, כולל יום אחרי אימון גב,
שאלתי שני מאמנים בחדר כושר וכמובן שהיו 2 דעות,
אחד אמר שאין טעם,
השני אמר שאם זה רק משקל גוף אז אין בעיה.
אני דווקא שמתי לב שאני דווקא משתפר בעליות\מס חזרות.
האם לדעתם לזמן ארוך זה יכול להזיק או לפגוע בגדילה\התאוששות ? או שפשוט להמשיך ?

לא גדילה או התאוששות, אבל שריר גדל במנוחה, וזה מיותר, ואף הורס לדעתי. אבל חכה לתגובות של מבינים ממני, זה נושא שלא קראתי עליו לעומק. בנוסף אם תרצה להגדיל את מספר החזרות, למה שלא תשלב איזה 50pullups באימון ? זה סתם ימנע ממך את זה להתאמן כל יום.+

לא גדילה או התאוששות, אבל שריר גדל במנוחה, וזה מיותר, ואף הורס לדעתי.
גם לדעתי. ולא רק תפגע בשריר, אם תעייף אותו מספיק תתחיל להגיע לקשת מוגזמת בעליה ואז גם תוכל להזיק לחוליות.

המקסימום שאפשר לעשות ביום מנוחה זה או אירובי (במידה) או עבודה עם גומיה על מסובבי הכתף\ מתיחות

בוא אני אשאל אותך ככה: אתה חושב שזה רעיון טוב לעשות 2-3 סטים של בנץ' פרס כל יום? אם ענית לא אז למה מתח כן?

אתה יכול במידה ואתה מתאושש מספיק במחינת שינה ואוכל, אבל השאלה מה אתה מנסה להרוויח מזה
מסה או כוח לא יצא מזה, להיפך, זה יפגע בהם, אבל סיבולת שריר אולי תצליח להוציא מזה
אם תנסה להגביל את זה לכמה ימים בשבוע, ככה שהגב יוכל לנוח לפחות טיפה זה יהיה עדיף ואולי תפיק מזה גם תועלת אמיתית

• פותח/ת השרשור
Ok
תודה למגיבים.
ניתן לגוף לנוח

שלום.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע AB
בימים שאני לא מתאמן אני מבצע 2-3 סטים של מתח, כולל יום אחרי אימון גב,
שאלתי שני מאמנים בחדר כושר וכמובן שהיו 2 דעות,
אחד אמר שאין טעם,
השני אמר שאם זה רק משקל גוף אז אין בעיה.
אני דווקא שמתי לב שאני דווקא משתפר בעליות\מס חזרות.
האם לדעתם לזמן ארוך זה יכול להזיק או לפגוע בגדילה\התאוששות ? או שפשוט להמשיך ?
מה המטרה שלך?

Back
למעלה תחתית