הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב הירקות בתפריט

• פותח/ת השרשור Squat1
  • פורסם בתאריך

Squat1

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
לפי מה שהבנתי לא אמורים לחשב ירקות
הקטע הוא .אני מגיע ל8-9 ירקות ביום ושהכנסתם את זה למחשבון קלוריות יצא לי 200 קלוריות! זה מספר שלא אמורים להתייחס אליו?
הירקות שאני אוכל ביום הם:
ארוחת ביניים - חופן של כרוב לבן חתוך ממארז קנוי
צהריים - מנה קטנה של ברוקולי וסלט שמורכב מ: מלפפון + עגבנייה + חופן של גזר חתוך ממארז קנוי
ערב - עוד פעם מנה קטנה של ברוקולי + 2 ירקות לא משהו קבוע
לילה עוד מלפפון

יש לציין שאני מאוד דייקן והייתי רוצה שהתפריט יהיה בול חלבון שומן פחמימה קלוריות שאני צריך, לחשב את הירקות או לא?

ולא צריך מולטי ויטמין נכון? אני אוכל גם בנוסף לכל הירקות האלה בננה/2 תמרים כל יום

ועוד יש צורך למלא את מאגרי הגליקוגן אחרי אימון בעזרת תמר/בננה ?

• פותח/ת השרשור
שמע, אם אתה טוען שעל 500 קלוריות ביום לגבר שמגיעים מפירות אני אצבור שומן, משהו לא בסיסי לא הבנת.

לגבי למה להוריד, כי ב10 ירקות אתה מגיע לכמות קלוריות גבוהה. ואני נגד לחשב ירקות כי זה מטופש לדעתי. תאכל 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים ותפסיק להתעסק בירקות.
לפי דעתי עדיף לאכול כמה יותר גדולה גם אם זה אומר לחשב (אפשר לחשוב מזה לחשב זה לא שאני מתחיל לשקול ירקות זה הערכה)

שמע, אם אתה טוען שעל 500 קלוריות ביום לגבר שמגיעים מפירות אני אצבור שומן, משהו לא בסיסי לא הבנת.

לגבי למה להוריד, כי ב10 ירקות אתה מגיע לכמות קלוריות גבוהה. ואני נגד לחשב ירקות כי זה מטופש לדעתי. תאכל 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים ותפסיק להתעסק בירקות.
אני חושב שדווקא משהו לא בסיסי אתה לא הבנת
קלוריות זה מדד שטותי, ואפשר לדבר על עודף וגרעון קלורי מבוקר עד ערב, אבל מה המקור של הקלוריות האלה זה הרבה יותר חשוב
אז אם תדאג לעודף קלורי שמגיע רק מפירות, אז כן, הגוף ינסה להעביר כמה שהוא יכול מזה לשומן, ולא שומן תת עורי נחמד שקל להוריד, אלא שומן מסביב לאיברים הפנימיים שלך ובתוך הכבד, כל המקומות המסוכנים.
ועל אותו משקל של קלוריות זה שטות, זה נכון גם לגבי ירקות, אין צורך לספור אותם.
גם לקלקר יש ערך קלורי, אני לא חושב אבל שלמישהו פה יש כוונה לאכול אותו בשביל נפח

אני לא מדבר על עודף. אני מדבר על חיטוב.

אם אני אוכל בכל היום סה"כ 500 קלוריות שכולן מפירות. אני אעלה בשומן או לא?
500 קלוריות לא משנה מאיפה יהרגו אותך בשלב זה או אחר
אבל אנחנו יודעים טוב מאוד על מה מדובר פה, ולא מדובר על דיאטות מפגרות של 500 קלוריות ביום מפירות, אלא על המקום של פירות ופרוקטוז בדיאטה נורמלית, היפו או היפר קלורית, אבל עדיין בתחום הניתן למחיה

500 קלוריות לא משנה מאיפה יהרגו אותך בשלב זה או אחר
אבל אנחנו יודעים טוב מאוד על מה מדובר פה, ולא מדובר על דיאטות מפגרות של 500 קלוריות ביום מפירות, אלא על המקום של פירות ופרוקטוז בדיאטה נורמלית, היפו או היפר קלורית, אבל עדיין בתחום הניתן למחיה
אוקי. אז נניח ואני בדיאטה עם גרעון של 1000 קלוריות. מקפיד על חלבון ושומן אבל רוב הפחמימה מפרוקטוז. אני אשמין?

אוקי. אז נניח ואני בדיאטה עם גרעון של 1000 קלוריות. מקפיד על חלבון ושומן אבל רוב הפחמימה מפרוקטוז. אני אשמין?
אם בלהשמין אתה מתכוון שומן תת עורי, אז כנראה שלא, כי הוא אחראי יותר כמאגר אנרגיה, אבל שומן מסביב לאיברים הפנימיים ובתוך הכבד כנראה שכן, כי הם מושפעים בעיקר ממאזן הורמונלי

ברור שלא. אבל הטריגליצרידים שלך יעלו. בצריכה מסיבית של פרוקטוז הם יכול לעלות גם פי 2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית