אתה מבלבל אגו עם מוטיבציה
ומה מניע את המוטיבציה שלך אם לא אגו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מבלבל אגו עם מוטיבציה
אני מסכימה שהגבול באמת דק.אתה מבלבל אגו עם מוטיבציה
או שאנחנו פחות ותרנים ואם צריך לעשות משהו פשוט עושים אותו ולא מפסיקים באמצע כי קשה לנו.אופייני לי לפספס את הנקודה שרציתי להעביר 😳
אבל מה שרציתי להגיד הוא שגברים (לעומת נשים) נוטים יותר לעבוד מתוך אגו בחדר הכושר ולא רק מתאמנים חדשים וחסרי ידע אלה גם מתאמנים מנוסים.
תחשבו כמה פעמים הבנתם באמצע סט שהמשקל הזה לא נכון לגוף שלכם בנקודת זמן הנוכחית. הרגשתם שאתם גורמים נזק וכדאי להפסיק/להפחית משקל.
כמה פעמים עצרתם? וכמה פעמים פשוט "צלעתם" שבוע-שבועיים אחרי..?
או שאנחנו פחות ותרנים ואם צריך לעשות משהו פשוט עושים אותו ולא מפסיקים באמצע כי קשה לנו.
לא יודע.. או שזה זה עולה או שלא 😆הרגשתם שאתם גורמים נזק וכדאי להפסיק/להפחית משקל.
אני מסכימה שהגבול באמת דק.
מתי אתה נלחם בכל הכוח על החזרה האחרונה ומתי אתה מחליט לשמוט.
השורה התחתונה היא שאתה צריך ללמוד לשלוט על האגו בדיוק במקומות שהמחיר הוא פציעה
וגם אז זה בגלל האגו - הPR הבא - והפחד מפני פציעה שתשבית אותך לכמה חודשים.
אני חושב שזה ממש לא מדוייק להרים עם אגו הרבה פעמים יש לזה יתרון כי לפעמים הפחד שהמנטלי שלנו לא נותן לנו להוציא את ה100% והאגו כן עושה את זה.
ואם אני אישית הייתי נותן לפחד מפציעה להניע אותי בכל הזמן שאני מתאמן לא הייתי מגיע לתוצאות שהגעתי אליהם היום ואני פעם אחת לא מתחרט על זה שבאתי למכון וכמעט שילמתי את המחיר של פציעה
לא יודע.. או שזה זה עולה או שלא 😆
ובנימה רצינית יותר, מסכים שצריך להשאיר את האגו בכניסה למכון.
או שאנחנו פחות ותרנים ואם צריך לעשות משהו פשוט עושים אותו ולא מפסיקים באמצע כי קשה לנו.
?למה שאדם יפנה לספורט כמו פאוורליפטינג שאי אפשר להתפרנס ממנו (בייחוד בארץ) ועל אחת כמה וכמה למה שמישהו ירצה לעבור את כל המזוכיזם הזה ולהיות מקום ראשון?
למה שאדם יפנה לספורט כמו פאוורליפטינג שאי אפשר להתפרנס ממנו (בייחוד בארץ) ועל אחת כמה וכמה למה שמישהו ירצה לעבור את כל המזוכיזם הזה ולהיות מקום ראשון?
הטעות שלך היא בזה שאתה חושב שאנשים פנו לספורט הזה כדי להתפרנס ממנו. או להיות מקום ראשון.למה שאדם יפנה לספורט כמו פאוורליפטינג שאי אפשר להתפרנס ממנו (בייחוד בארץ) ועל אחת כמה וכמה למה שמישהו ירצה לעבור את כל המזוכיזם הזה ולהיות מקום ראשון?
הטעות שלך היא בזה שאתה חושב שאנשים פנו לספורט הזה כדי להתפרנס ממנו.
זו כבר שאלה פילוסופית וכל אדם יתן לך פה תשובה אחרת ואין תשובה אחת נכונה של בגלל X שכולם עוקבים אחריה
לכל אחד יש הסיבות שלו למה הוא נכנס לעולם הזה ולמזוכיזם הזה
ערכתי את ההודעה הקודמת.תקרא שוב, אני אומר שאף אחד לא פונה אל זה מטעמי פרנסה.
זו לא שאלה פילוסופית, לאנשים פשוט לא נעים להודות שהאדרת אגו זה כיף.
זה ספורט שהמטרה שלו זה להיות הכי חזק שיש, איזה מניע אלטרנטיבי יש? למה שבן אדם יהנה מלהיות כל כך חזק?
כל מי שמתאמן כבר כמה שנים יודע בדיוק על מה אני מדבר, אפשר למצוא אין ספור תירוצים וסיפורי סבתא אבל בסופו של דבר אגו זה המניע העיקרי (ולא אני לא חושב שאגו זה דבר רע).
תקרא שוב, אני אומר שאף אחד לא פונה אל זה מטעמי פרנסה.
זה ספורט שהמטרה שלו זה להיות הכי חזק שיש, איזה מניע אלטרנטיבי יש? למה שבן אדם יהנה מלהיות כל כך חזק?
כל מי שמתאמן כבר כמה שנים יודע בדיוק על מה אני מדבר, אפשר למצוא אין ספור תירוצים וסיפורי סבתא אבל בסופו של דבר אגו זה המניע העיקרי (ולא אני לא חושב שאגו זה דבר רע).
תקרא שוב, אני אומר שאף אחד לא פונה אל זה מטעמי פרנסה.
אתה יכול לעצור פה, מה שמניע אותך לא בהכרח מניע אחרים, וחבל שאתה לא מוצא סיבות טובות יותר להתאמן.
אני יכול להעיד עליי אישית שלא מניע אותי להיות ה"אדם החזק ביותר"
אני התחלתי את הספורט הזה בגלל שזה משך אותי, האורח חיים הזה היה נשמע לי יותר כיפי מאשר סתם לבוא למכון ולעשות ABC וללכת
כן אני לא אשקר ואגיד שלהרים משקלים כבדים זה לא כיף וזה לא כיף להרגיש חזק, ו-וואו הצלחת את ה150X3 סקוואט זה אחלה
אבל זה לא מה שמניע אותי, זה בונוסים בשבילי ה"להיות חזק ממש" או ה"להרים X משקל באימון"
אישית מה שמניע אותי זה התשוקה שיש בספורט האורח חיים שמקדישים לזה כל מה שמסביב, המנטליות, האי וודאות של PR וכו'
לא כולם באו לפאוורליטינג להיות הכי חזקים שיש
כן, בנתיים לא קיבלתי שום אלטרנטיבה למה שביקשתי, רק סיסמאות ריקות.
לא הכי חזקים שיש, הכי חזקים שהם יכולים להיות.
אדם עם אגו חלש לא ישרוד חודש בפאוורליפטינג.
מה מושך אותך באורח חיים הזה? ההרגשה שדרסה אותך משאית? טחורים? לדחוף אוכל עד שאי אפשר לנשום?
אם היית מתחיל מ 50 קג דדליפט והיו אומרים לך ש 52.5 זה הכי כבד שתוכל להרים אי פעם, היית ממשיך?
ופאוורליפטינג זאת רק דוגמא אחת, יש עוד המון סוגי ספורט שאגו זה מרכיב עיקרי בהם.
אם מדברים על המצב שלי כיום והיו אומרים לי את הקטע עם הדדליפט אז חד משמעית כן הייתי ממשיך
ותאמת שאני אוהב להרגיש שדרסה אותי משאית ושבאמת עשיתי משהו שהלכתי לחדר כושר, נכון אפשר להגיד שגם באימון ABCDE אתה תרגיש שדרסה אותה משאית אבל זה תחושה שונה
אגו עוד פעם זה דבר טוב אני גם מסכים איתך אבל אני לא חושב שכולם בתחום הזה בגלל אגו יש מלא דברים אחרים שיכולים למשוך בן אדם ולהוות מרכיב עיקרי
רצון להתקדם ולהתחזק + תוצאות+זיכרון של מה הייתי לפני. אגו זה לעשות פוזינג אחרי כל סט ולצרוח כמו מפגר בכל חזרה ולקינוח גם להיפצע.ומה מניע את המוטיבציה שלך אם לא אגו?
רצון להתקדם ולהתחזק + תוצאות+זיכרון של מה הייתי לפני. אגו זה לעשות פוזינג אחרי כל סט ולצרוח כמו מפגר בכל חזרה ולקינוח גם להיפצע.
אין לי כוח להתווכח איתך כי אנחנו לא מכירים. אבל אותי לא מניע אגו. לא משנה איך תחפור מסביב לזה.מה שאתה מתאר זאת זילות האגו.
רצון להתקדם ולהתחזק נובע גם הוא מאגו.