הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בתוכנית 5x5

nicklancer1

משתמש מתחיל
91
20
נק' מוניטין:
21
91
20
ערב טוב לכולם, בקצרה התחלתי תוכנית של 5x5 סיגנון AB לפני כ 5 חודשים ועד עכשיו ואני די תקוע כחודש על אותם משקלי עבודה. עשיתי 2 ריבטים העלתי פחמימה ועדיין לא הצלחתי לעלות.
משקלי עבודה rm5:
סקוואט 140
בנץ 90
דדליפט 120
פרס 60
פנדלי 80

התוכנית שאני עושה בנוייה כך :
אימון A
חזה - בנץ', ופרפר במשקולות/מכונה.
גב - מתח עם משקל, ומסור/חתירה.
ידיים - תרגיל לבייספס, תרגיל לטרייספס, שניהם 2x8-10.
אימון B
רגליים - סקוואט, לאנג'ים/דדליפט (רומני או סטיף).
כתפיים - פרס, הרחקות, פרפר הפוך (או עדיף פייספולס) גם 2x8-10.
התוכנית בנוייה ברוטציה שיום של עצימות והתאוששות כלומר, באימון A1 מתחיל בפרס פירמידה עד pr וב A2 מתחיל בבנץ עד pr.
קרדיט ל stitch על התוכנית

חשבתי לעבור לטקסס או השיטה הבולגרית שמישהו במכון המליץ לי, מה דעתכם בנושא, מה כדי לבחור טר? תודה רבה ושבוע טוב.

יפה שסחבת 4 חודשים כך. כמה עלית משקל גוף?
לגבי השאלה שלך, אם אתה רוצה לדחוף את משקלי העבודה למעלה, לך על טקסס.
תעשה ריסט של חודש ורוץ עם זה.
הבולגרית עוד רחוקה ממך (ומכל בני האדם השפויים. עובדה שרק @coldfire עשה אותה. ומה לו ולבני אדם שפויים).

• פותח/ת השרשור
הבולגרית עוד רחוקה ממך (ומכל בני האדם השפויים. עובדה שרק @coldfire עשה אותה. ומה לו ולבני אדם שפויים).
תודה רבה על התגובה המהירה, עליתי כמעט 13 קילו מאז סיום החיטוב, התוצאות באמת נפלאות וכתוצאה מכך התחלתי להי שך יותר לליפטינג.
המטרה שלי הייתב למשוך אץ התוכנית לעוד חודשים אבל אני לא מסוגל לעמוד בעומס.
אני כנראה יבחר בטקסס כמו שחשבתי יעשה אותה במשך כחודשיים ואז ימשוך אותה גם לחיטוב (בחיטוב הקודם עשיתי ss ועליתי משמעותית במשקלי עבודה) מה דעתך?

בחיטוב לא, רק אהבלים יעשו את זה (@White Walker מכיר טוב אחד מהם 🤭).
בחיטוב תעבור לליניארית. עד אז תריץ טקסס.
גם אם פעם עשית SS והלך לך טוב זה לא אומר שזה רעיון טוב. זה כנראה היה נכון לאותה הסיטואציה.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב לא, רק אהבלים יעשו את זה (@White Walker מכיר טוב אחד מהם 🤭).
בחיטוב תעבור לליניארית. עד אז תריץ טקסס.
גם אם פעם עשית SS והלך לך טוב זה לא אומר שזה רעיון טוב. זה כנראה היה נכון לאותה הסיטואציה.
אם ככה האם כדאי לעבור לטקס במשך חודשיים שלוש ואז לעבור לחיטוב עם לינארית או לעבור ללינארית נטו תרגילים מרכזיים במשך חודשים שלוש ותמשיך איתה לחיטוב ולאחר מכן לתחיל טקסס במסה הבאה? הגדרתי לעצמי להגיע לפחות למאה בנץ במסה הזאת ועדיין לא השגתי את מטרה..

עניתי לך. טקסס עכשיו, ליניארית בחיטוב.
אני חושב שהליניארית יעילה יותר במשקלים נמוכים יותר, אבל זאת רק דעה.

• פותח/ת השרשור
עניתי לך. טקסס עכשיו, ליניארית בחיטוב.
אני חושב שהליניארית יעילה יותר במשקלים נמוכים יותר, אבל זאת רק דעה.
הבנתי אחי אני רק שאלתי אם אפשר לקחת את הטקסס ולעשות אותה במשך חודשיים או אפילו שלוש?

זו לא באמת תוכנית, זו יותר הדרך שלי להעביר את הזמן כשלא בא לי להתאמן בצורה מסודרת 😆

זו לא באמת תוכנית, זו יותר הדרך שלי להעביר את הזמן כשלא בא לי להתאמן בצורה מסודרת 😆
אחלה דרך לבלבל את השריר.
אני פשוט לוקח את העצה של מישהו ( 🙄 ) ואני לא הולך למכון שבועיים. השריר כל כך מבולבל שהוא חייב לגדול!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית