עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣עזוב את הטכניקה, מה שחשוב זה שאתה עוקף את מייק.
תודה, לא מכוון לזה, חושב אפילו להפסיק עם התרגיל כרגע.כל הכבוד אלברו באמת סקוואט מכובד מאוד
חסר קצת עומק אבל יפה מאוד
עוד מאט גם 250 ?
ניסיתי כל מיני וזה הרגיש לא רע.למה אתה עומד כולכך רחב?
🤣עזוב את הטכניקה, מה שחשוב זה שאתה עוקף את מייק.
תודה.🤣🤣🤣
חזק מאוד אלברו!
קצת התפקשש עם העומק לא?
זה נראה שזה מונע ממך להגיע לעומק תקין.ניסיתי כל מיני וזה הרגיש לא רע.
צודק לא שמתי לב 😃תודה, לא מכוון לזה, חושב אפילו להפסיק עם התרגיל כרגע.
ניסיתי כל מיני וזה הרגיש לא רע.
בכל מקרה אם אמשיך עם התרגיל, אשנה את הטכניקה ואת רוחב העמידה כחלק מזה.
🤣
מייק לוקח אותי בפרונט.
תודה.
כן, אם תשים לב כתבתי את זה.
יש תחרות חצי עומק סקווט? עוד לא ניסיתי 😃עזוב את הטכניקה, מה שחשוב זה שאתה עוקף את מייק.
רצועות זה למוצצים.במקומך שם רצועות ברכיים ועף לתת טוטאל מופרע בתחרות
יהיה מעניין לראות אם אתה מצליח לרדת לחצי עם המשקל הזה. עד אז, הוא ניצח.יש תחרות חצי עומק סקווט? עוד לא ניסיתי 😃
אני אמסור לזאהיר.רצועות זה למוצצים.
עשיתי כבר אקסצנטרי בעבר עם המשקל הזה, רוצה לעשות גם תחרות פשיטות ברך במכונה?יהיה מעניין לראות אם אתה מצליח לרדת לחצי עם המשקל הזה. עד אז, הוא ניצח.
שמע תכלס בעבר הייתי ממש נגד, אבל זה ציוד מינימלי שהופך את המספרים ליותר מעניינים.רצועות זה למוצצים.
חגורה זה ציוד מינימלי ביחס לרצועות, רצועות זה ציוד מינימלי ביחס לסינגלפליי, סינגלפליי זה ציוד מינימלי ביחס למולטיפליי, מולטיפליי זה ציוד מינימלי ביחס לג'ק, ג'ק זה ציוד מינימלי ביחס למנוף. הכל יחסי.שמע תכלס בעבר הייתי ממש נגד, אבל זה ציוד מינימלי שהופך את המספרים ליותר מעניינים.
זה מעניין לראות חצי טון סקוואט עם רצועות יותר מאשר 420 ללא.
פה אני חולק עליך כיוון שחגורה לא מוסיפה לך כוח אלא עוזרת לך לנצל את הכוח שלך.חגורה זה ציוד מינימלי ביחס לרצועות