הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל בטן

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
אפשר הצעה לתרגיל שיעזור לי לחזק את הבטן כמה שאפשר? פשוט אני דיי מרגיש שהיא מגבילה אותי בתרגילים ובסוג של פיגור (לדוגמא בסקוואט עבדתי על הטכניקה אחרי הפציעה והבעיה שאני מתקשה לעלות עם הבטן ולכן יש לי גוד מורנינג במשקלים כבדים למרות שהרגליים עולות כמו כלום) חשבתי על PLANK הוא תרגיל טוב לזה או שלא כדי? במסה היית לי אותה הבעיה וAB ROLLER פתר את הבעיה אבל אני מפחד על המרפק כי אני מדי פעם עדיין מרגיש אותו

נערך לאחרונה:
יתכן שהבטן שלך חלשה אבל קריסה של הגב בסקווט הגיוני יותר שתגרם מבעיה טכנית מאשר מחולשה של הבטן. מציעה לך להעלות סרטון.
בלי קשר פלאנק זה מעולה, גלגל בטן, טואוז טו בר.

• פותח/ת השרשור
יתכן שהבטן שלך חלשה אבל קריסה של הגב בסקווט הגיוני יותר שתגרם מבעיה טכנית מאשר מחולשה של הבטן. מציעה לך להעלות סרטון.
בלי קשר פלאנק זה מעולה, גלגל בטן, טואוז טו בר.
זה מלפני שניסיתי לסדר את הטכניקה

אני יעלה סרטון מהיום שהיה לי גוד מורנינג שבסט אחר לא היה לי (אני בליניארית 5X5) אני מגיע למצב שהבטן לא מצליחה להחזיק ואז אני "מעלה עם שריר אחר כנראה גב תחתון"

עריכה: @מרטין אני יודע שיש עוד על מה לעבוד אבל יש שיפור (לפחות הבאט ווינק)
משקל קל יותר:

משקל כבד יותר:

נערך לאחרונה:
מצטערת שהתמהמהתי לא הצלחתי לפתוח את הסרטונים מהטלפון.

אני רואה את הקריסה שאתה מתייחס אליה ואני עדיין חושבת שזה לא קשור לבטן.
אני ממש לא מומחית גדולה ל"אבחון" סקווטים אבל זה נראה כאילו אתה עושה סוג של הכלאה בין HB לLB ולא שיש עם זה משהו רע אבל זה משפיע על הטכניקה שלך. כלומר כשאתה יורד התנועה של הישבן צריכה להיות אחורה יותר (כאילו שאתה מתיישב על ספסל מאחוריך) ובעליה אתה צריך לחשוב על הכנסת האגן ולא על זקיפת הגב.
מקווה שעזרתי אבל ההמלצה הכי טובה שלי אליך קח 2-3 הדרכות אישיות. זה יסדר את הבאגים ויעזור לך להמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
מצטערת שהתמהמהתי לא הצלחתי לפתוח את הסרטונים מהטלפון.

אני רואה את הקריסה שאתה מתייחס אליה ואני עדיין חושבת שזה לא קשור לבטן.
אני ממש לא מומחית גדולה ל"אבחון" סקווטים אבל זה נראה כאילו אתה עושה סוג של הכלאה בין HB לLB ולא שיש עם זה משהו רע אבל זה משפיע על הטכניקה שלך. כלומר כשאתה יורד התנועה של הישבן צריכה להיות אחורה יותר (כאילו שאתה מתיישב על ספסל מאחוריך) ובעליה אתה צריך לחשוב על הכנסת האגן ולא על זקיפת הגב.
מקווה שעזרתי אבל ההמלצה הכי טובה שלי אליך קח 2-3 הדרכות אישיות. זה יסדר את הבאגים ויעזור לך להמשיך להתקדם.
שמתי לב לזה גם שאני לא יושב אחורה אני יסדר את זה ויעלה סרטון מחדש

• פותח/ת השרשור
מהסרטון נראה שאתה נופל קצת קדימה, קורס עם החזה ועושה גוד מורנינג (עולה חזק עם האגן ורק אחר כך מרים חזה ומתיישר.
מאמר נהדר לגבי בטן:
התרגיל היעיל ביותר לשרירי הבטן - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לפני שנפצעתי השתמשתי בAB ROLLER והוא ממש עזר לי תוך זמן קצר זה שיפר לי תטכניקה משמעותית! הבעיה שאני מפחד לעשות אותו כרגע כי אני בסוף ההחלמה במרפק ואני עדיין מרגיש תמרפק איתו... נ.ב. התאמנתי הלך יותר טוב עם הסקוואט (כללי חוץ מהבטן למרות שגם איתה יש שיפור) מחר אני אצלם ואולי העלה תשיפור אגב הקשבתי לחבר שאמר לי תוציא חזה כמה שאתה יכול וזה גם דיי עזר לי לפתור את הBUT WINK

נערך לאחרונה:
איזה סקוואט בדיוק אתה עושה? כי לפי ממה שאני רואה את עושה לאו והיי (מיקום של המוט זה דיי לאו) אם אתה רוצה לעשות לאו, תשים את המוט מעל הכתף האחורית(אתה אמור לכווץ את הגב, להצמיד את הכתפיים ואז נוצר לך מן מדף כזה שנוצר מהכתף האחורית שלך.)
אם היי פשוט תשים את המוט על הטרפזים, תשאר זקוף, חזה למעלה, רגליים פונות קצת החוצה ושיהיו באורך של הכתפיים, אפשר קצת יותר ופשוט תרד למטה, הברכיים ינועו קדימה לכיוון שאתה פונה את הרגליים. אל תשכח תמיד לקבל אוויר מהבטן וגם מבית החזה ותכווץ.
אם אני טועה או משהו אשמח אם יתקנו.
לגבי כל שאר הסרטונים אני אסתכל בבית אח"כ.

Back
למעלה תחתית