הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכינה בבן גוריון

• פותח/ת השרשור Modiano
  • פורסם בתאריך

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
שלום חברים.

עשיתי הרבה חיפושים פה בפורום על זה ולא ממש מצאתי משהו.

רציתי לדעת אם יש מישהו שבאמת עשה שם מכינה? אני שואל כי רציתי לדעת איך החדר כושר שם, והאם בכלל עם המכינה יש זמן ללכת לחדר כושר?

איך הרמה של המכינה? ולפי מה שאני בדקתי קצת, הבנתי ששנה שעברה אם הייתי מקבל 84 בשני במתמטיקה ובפיזיקה במכינה הייתי מתקבל למה שאני רוצה, האם זה ריאלי?

תודה על התשובות 😃

לא יכול להגיד לך כלום לגבי המכינה.
אני לומד פה לתואר ראשון והחדכ ממש אחלה. יש את כל מה שצריך וזה רק 500 לשנה(!)
החסרון היחיד הוא שחלק מהמאמנים מתעצבנים ולא מרשים לזרוק את המוט בדדליפט

• פותח/ת השרשור
לא יכול להגיד לך כלום לגבי המכינה.
אני לומד פה לתואר ראשון והחדכ ממש אחלה. יש את כל מה שצריך וזה רק 500 לשנה(!)
החסרון היחיד הוא שחלק מהמאמנים מתעצבנים ולא מרשים לזרוק את המוט בדדליפט
המחיר כולל למי שעושה מכינה? ואתה גר במעונות ?

לדעתי אם אתה מתכוון לעשות מכינה, חשוב מאוד לבדוק כמה דברים.
1.מה הסיפי קבלה הנוכחים למה שאתה רוצה להתקבל אליו, מכיוון שמה שרשום באתר לא מדוייק בעליל.
2.לכמה זמן תופסת המכינה שלך והאם רק לאוניברסיטה הזאת?
3.מתי מקבלים ציוני מכינה, על מנת לבדוק אם תוכל להיכנס ללמוד בסמסטר הסמוך לסיום המכינה.

• פותח/ת השרשור
1.מה הסיפי קבלה הנוכחים למה שאתה רוצה להתקבל אליו, מכיוון שמה שרשום באתר לא מדוייק בעליל
בדקתי לפי השנה שעברה שבאמת בטלפון הם אמרו לי שהנתוני קבלה היו יותר גבוהים ומה שרשמתי הוא לפי הגבוהים יותר. ברור שלפני שאני ארשם אצטרך לבדוק אבל אי אפשר לדעת עד שמסיימים .
2.לכמה זמן תופסת המכינה שלך והאם רק לאוניברסיטה הזאת?
זה משהו שבאמת לא בדקתי. אבדוק , תודה.
3.מתי מקבלים ציוני מכינה, על מנת לבדוק אם תוכל להיכנס ללמוד בסמסטר הסמוך לסיום המכינה.
נראה לי הגיוני שזה תופס לשנה שאחרי אבל גם זה אצטרך לבדוק.

תודה רבה.

בדקתי לפי השנה שעברה שבאמת בטלפון הם אמרו לי שהנתוני קבלה היו יותר גבוהים ומה שרשמתי הוא לפי הגבוהים יותר. ברור שלפני שאני ארשם אצטרך לבדוק אבל אי אפשר לדעת עד שמסיימים .

זה משהו שבאמת לא בדקתי. אבדוק , תודה.

נראה לי הגיוני שזה תופס לשנה שאחרי אבל גם זה אצטרך לבדוק.

תודה רבה.

בכיף, שים לב שהשנה במקצועות כמו מדעי המחשב והנדסת תוכנה... סיפי הקבלה עלו מאוד, וגם הצטרפו תנאים כאלה ואחרים.

• פותח/ת השרשור
בכיף, שים לב שהשנה במקצועות כמו מדעי המחשב והנדסת תוכנה... סיפי הקבלה עלו מאוד, וגם הצטרפו תנאים כאלה ואחרים.
תודה , אני מתכנן ללמוד הנדסת בניין. אני רק מחכה ליום הפתוח להיות בטוח ב100 אחוז.

המחיר הוא 500 שקל גם למי שבמכינה כי אתה סטודנט לכל דבר.
המכינה יותר קשה, יותר יקרה והרבה פחות מסודרת מלעשות קורסים לבגרויות של 5 מתמטיקה ופיזיקה.
המכינה תופסת גם בתור בגרות.

אם יהיה לך זמן להתאמן זו שאלה של כמה יעיל תלמד וכו', בגדול כמעט ולא יהיה לך זמן לכלום.

• פותח/ת השרשור
המחיר הוא 500 שקל גם למי שבמכינה כי אתה סטודנט לכל דבר
אחלה תודה.
המכינה יותר קשה, יותר יקרה והרבה פחות מסודרת מלעשות קורסים לבגרויות של 5 מתמטיקה ופיזיקה.
המכינה תופסת גם בתור בגרות
אם היא תופסת כמו בגרות לא שווה לעשות אותה בכל זאת שתכין אותי ללימודי האוניברסיטה כמו שצריך? ואפשר לדעת איך היא פחות מסודרת?

אין עניין של להכין, הבגרות במתמטיקה ברמה גבוהה (פיזיקה לא כל כך) ואם אתה מסוגל להתמודד עם חומר ריאלי של אוניברסיטה אתה תתמודד ככה או ככה.
כרגע המטרה שלך היא להתקבל לתואר ואתה צריך את התנאים האידיאלים בשביל זה, אם יותר קל להוציא ציונים בבגרויות מאשר במכינה תעשה את זה שם.

• פותח/ת השרשור
אין עניין של להכין, הבגרות במתמטיקה ברמה גבוהה (פיזיקה לא כל כך) ואם אתה מסוגל להתמודד עם חומר ריאלי של אוניברסיטה אתה תתמודד ככה או ככה.
כרגע המטרה שלך היא להתקבל לתואר ואתה צריך את התנאים האידיאלים בשביל זה, אם יותר קל להוציא ציונים בבגרויות מאשר במכינה תעשה את זה שם.
טוב החלטתי שמבחינתי עדיף לעשות מכינה. ברור שיש חסרות אבל היתרונות לדעתי גוברים עליהם.
לפי בדיקה חוזרת אני אצטרך כ87 בשני המקצועות. האם זה ריאלי במכינה?

במתמטיקה קשה מאוד, במיוחד אם אתה בא עם 0 ידע (נניח לא למדת מאז הבית ספר) אבל ריאלי לחלוטין אם תלמד מספיק.
פיזיקה קל מאוד.

אני לא יכול להכריח אותך, אבל אני באמת ממליץ לך לשנות את דעתך, אין שום יתרונות במכינה.

• פותח/ת השרשור
במתמטיקה קשה מאוד, במיוחד אם אתה בא עם 0 ידע (נניח לא למדת מאז הבית ספר) אבל ריאלי לחלוטין אם תלמד מספיק.
פיזיקה קל מאוד.

אני לא יכול להכריח אותך, אבל אני באמת ממליץ לך לשנות את דעתך, אין שום יתרונות במכינה
מבחינתי היתרון הכי גדול זה שאני אהיה כל כולי בזה וגם מבחינת פיזיקה יש קצת בעיה עם הבגרות בגלל שיש רק בקיץ שאם אני לא עושה בקיץ הזה אני אתמחיל ללמוד עוד שנתיים שזה בעייתי מאוד מבחינתי. גם מבחינה כלכלית ה יכול לצאת לי יותר זול בגלל המצגות שאפשר לקבל.

בקשר למתמטיקה, אחרי בית הספר עשיתי פסיכומטרי והוצאתי 136 בכמותי. עדיין יש התלבטות אם לעשות עוד פסיכומטרי ולהתמקד רק בכמותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית