הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוניברסיטת בן גוריון

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
איך החדר כושר שמה שמעתי ביקורות לפה ולפה

יש כלובים?בנצ'? מספיק פלטות?
ומקום לעשות דדליפט?

3 בנץ שטוח אחד עליון, יש 3 כלובים בערך לסקוואט , ויש מקום לדדליפט אבל אין הרבה פלטות ואסור מגנזיום. הציוד מאוד ישן והמכון מפוצץ רוב הזמן

מכון מפוצץ בצורה לא סבירה בכלל.

יש מכונים אחרים באזור ואם אימונים זה משהו שמאוד חשוב לך(ולא כמו רוב הסטודנטים שבאים רק בשביל הפנג'ויה) ויש לך אפשרות כלכלית, הייתי נרשם לאחד אחר.

ואסור מגנזיום
אני מתאמן 5 שנים שם ורק איזה מאמן זקן אחד אמר לי שאסור מגנזיום. סוג של שמתי עליו קצוץ כי אני מתאמן שם כבר כמה שנים טובות ואף אחד לא אמר לי כלום על זה. מה שכן אני לא מלכלכך, המגנזיום נמצא בשתי שקיות ואני משפשף את הידיים בתוך השקיות.

לגבי החדר כושר, אני אישית חושב שזה סבבה כאשר אתה סטודנט. 500 שקל לשנה. כמה בעיות עם החדכ:
1) אם אתה עושה דדליפטים, רק בתוך הכלובים של הסקוואטים
2) החדכ מתפוצץ שבועיים לפני הפאנגויה ומסיבות בריכה שמתקיימות
3) החדכ די מלא בשעות הערב
4) המאמנים לפעמים מרגיזים שבא לי להעיף להם כאפה, אבל בגדול אין אינטרקטציה איתם.

אבל אם אתה סטודנט, אני חושב שהיתרונות עולות על החסרונות כי זה קרוב לאוניבריסיטה אז אפשר להתאמן בין השיעורים, כי זה ממש זול, כי יש ציוד סביר פלוס, ואפשר להתאמן בסבבה אם אתה בא בשעות סבירות.

• פותח/ת השרשור
יש בעיה להגיע ל5 פלטות דד?
ומזא אומרת לעשות דד בכלוב של הסקוואט? אין ריצפה נוחה לזה?

יש בעיה להגיע ל5 פלטות דד?
ומזא אומרת לעשות דד בכלוב של הסקוואט? אין ריצפה נוחה לזה?
לא תהיי בעיה להגיע ל-5 פלטות במידה ואתה לא בשעות העומס. יש שם איזה 10+- זוגות של פלטות אם אני זוכר נכון.

יש איזה חוק מטומטם שלעשות את הדדליפט רק בכלובי הסקוואט. יש כל מיני מדריכים שמעלימים עין בעניין ואתה יכול לעשות את זה לא בכלובים.

• פותח/ת השרשור
לא תהיי בעיה להגיע ל-5 פלטות במידה ואתה לא בשעות העומס. יש שם איזה 10+- זוגות של פלטות אם אני זוכר נכון.

יש איזה חוק מטומטם שלעשות את הדדליפט רק בכלובי הסקוואט. יש כל מיני מדריכים שמעלימים עין בעניין ואתה יכול לעשות את זה לא בכלובים.
הרצפה שמה מיועדת לדד או שכל פעם שאני מוריד את המוט אני מרגיש את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית