הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאה של 1-2 קילו בחודש

• פותח/ת השרשור Boss123
  • פורסם בתאריך

Boss123

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני טוען ש2 קילו בחודש יביאו להעלאה באחוז שומן, ולא יורידו אותך באחוז שומן, כתוצאה מעלייה של יותר שריר משומן.
לעומת זאת @Tip טוען ש1-2 קילו בחודש יורידו אותך באחוז שומן, מה שלדעתי ממש לא נכון ושגוי משורשו, אך הוא אומר שכן, אני טוען טענה הפוכה, כלומר, שתעלה כרגיל באחוז שומן (עלייה של יותר שומן משריר), אך עלייה מינימלית.

של מי הטענה הנכונה ?

תנסח את מה שאמרתי בצורה יותר טובה, אתה טוען שמסה מלוכלכת יותר עדיפה.
כאשר אתה עולה כמה שיותר נקי אתה תעלה יותר בשריר מאשר בשומן כי העלייה תלווה יותר בשריר מאשר בשומן וכך שבמסה אתה תוכל להישאר ואפילו לרדת באחוזי שומן.
במסה לא בהכרח עולים באחוז שומן.

במסה אתה יורד בשומן ולא במסת שומן כך שאם תעלה יותר בשריר מאשר בשומן אתה גם יכול לרדת באחוז שומן אבל לא בצורה דרסטית.
ובעלייה של 1-2 קילו אתה לא בהכרח תעלה בא״ש.
תקרא על מסה אנאבולית, דלת פחמימה.

נערך לאחרונה:
אם אתה עולה במשקל לרוב אתה לא תרד באחוזי שומן במקרה הטוב תצליח להשאר על אותו א"ש

אם אתה עולה במשקל לרוב אתה לא תרד באחוזי שומן במקרה הטוב תצליח להשאר על אותו א"ש
קודם כל תודה שאתה מסכים איתי שאפשר להישאר על אותו אחוז שומן ולא לעלות, אך במסה אתה יורד בשומן ולא במסת שומן כך שאם תעלה יותר בשריר מאשר בשומן אתה גם יכול לרדת באחוז שומן אבל לא בצורה דרסטית

קודם כל תודה שאתה מסכים איתי שאפשר להישאר על אותו אחוז שומן ולא לעלות, אך במסה אתה יורד בשומן ולא במסת שומן כך שאם תעלה יותר בשריר מאשר בשומן אתה גם יכול לרדת באחוז שומן אבל לא בצורה דרסטית
כן סטרואידים
מה זה עוזר לי שכל המסה עליתי רק 2 קילו ושמרתי על אותו א"ש?

הוא לא טען שמלוכלכת עדיפה על נקייה, הוא טען שלא תרד באחוז שומן בעלייה של שני קילו בחודש.
הוא לא ניסח אותי טוב, שאני חושב שבמסה אי אפשר לעלות בא״ש.
רשמתי בתגובה הראשונה את הטענה המלאה שלי.

תביא מקורות לשטויות שאתה אומר
אולי המסה שאני עושה היא לא נכונה בכלל ובמקרה אני עולה בשומן ובשריר ומתחזק ולא נראה כמו שחיף
מי שלא עולה בשומן, לא בהכרח הוא שחיף.. ההיגיון שלך לא בריא.
ויש מספיק מקורות וזה דבר שמוכח לכולם אין על מה להתווכח

מי שלא עולה בשומן, לא בהכרח הוא שחיף.. ההיגיון שלך לא בריא.
ויש מספיק מקורות וזה דבר שמוכח לכולם אין על מה להתווכח
אז תביא מקורות זה לא מוכח לאף אחד
אתה מנסה להתחמק מזה מה שאומר שאין לך גיבוי למה שאתה אומר

אתה מתווכח על מה ?
על זה שאתה תומך בדעה מסוימת ואז כשאומרים לך לגבות את הדעה הזאת אתה מתחמק?
אני נתתי את כל הטענות למה אני תומך בדעה שלי, עכשיו שתוק ונחכה לתגובות נוספות. ואם זה יעזור יש מדריך בקילוגרם שבמסה לא בהכרח עולים באחוזי שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית