עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Mishel27
תודה רבה על התשובה. רק שאלה קטנה שאדע מתי לדעת שעבדו עלי שוב.
בהנחה שקיים בפנים טרן קצר על איזה פרק זמן מדובר עד להרגשת התופעות? ובהנחה שזה ארוך?
שמעתי כבר מאנשים מבינים שרצפטורים רעננים והסתגלות לחומרים זה חרטא. אבל האמת מניסיון עם אוראלים אכן מרגישים הבדל ענק בין שימוש ראשון לשני.
בכל מקרה, התשובה שלך ממש לא הרגיעה אותי חח.. כבר עברו כ36 שעות מהשריקה הראשונה....
400 מחולק ל2. זה שני מיל בשבועיתכן ואתה פחות רגיש לחומר, מה המינון של הטרן ?
יש דעה לגבי ה RADJAY שמסתובב פה? (האריזה, הנייר שבפנים והוויאל ניראים כמו בתמונות שמופיעות ברשת).וא נתחיל מזה שכל מה שרץ בארץ זה יצור מקומי
אני אצלם כשאגיע הביתה (בינתיים אנסה ללמוד איך מעבירים תמונה מהגלקסי לאתר).יש לך תמונות?
היה לי ניסיון איתם לפני בערך שנתיים והיה בסדר
לפי מה ששמעתי מחברים הם טובים , טסט אנטט טרן קצר והדקה שלקחו כמה חברים . השאר לא ידוע אחי אבל מניח שהם גם עובדיםיש דעה לגבי ה RADJAY שמסתובב פה? (האריזה, הנייר שבפנים והוויאל ניראים כמו בתמונות שמופיעות ברשת).
בנתיים כלום. זריקה היתה ביום שישי ב2 בצהריים.עדכן לגבי הורטקס איך מרגיש
וואלה, תודה. אז אחכה לשבוע הבא לראות מה אם זה.אני יכול להעיד, שלפני שבוע התחלתי סייקל של טרן אצטט וטסט אננט.
רק בזריקה של אתמול (זריקה שלישית) הרגשתי את החנק, שיעול, וגם מעט גל מוזר כזה של חום וקור וקצת הזיה - כל זה בדיוק בזמן שאני מזריק.
זה נמשך למשך עשר דקות, חייב להגיד שזה היה מגניב - אבל זה אני ..חולה בראש 😃
בכל מקרה, היום בבוקר קמתי עם הרגשה קצת שונה, אימון בוקר היה שונה, ומרגיש יותר אנרגטי - לא משהו שנגרם משינה טובה או מנוחה, פשוט מרגיש שהחומר התחיל לפעול.
אני גם על 400 לשבוע מחולק ל 3 זריקות
קח די בערבון מוגבל את מה שנאמר ומומלץ בפורומים בחו"ל.בנתיים כלום. זריקה היתה ביום שישי ב2 בצהריים.
המוכר אמר שארגיש בערך ביום החמישי לסייקל. ככה הרגשתי עם הפרופ בערך ביום החמישי, אבל טרן הבמתי כזה חזק שבחומר הקצר אני אמור להרגיש משהו כבר בימים הראשונים..
אגב בפורומים בחול הם נותנים שבוע לאצטט ו4 שבועות לאנטט כולם. לא הבנתי אם הם התכוונו לפיק או להתחלה של משהו מבחינת הרגשה.
מה הקשר לקוד?... 😆בוא נתחיל מזה שכל מה שרץ בארץ זה יצור מקומי.
זיוף ? תגדיר, משרד הבריאות מגדיר את כל מה שלא רפואי כמזויף.
חברות מוכרות כמו מדיטק או טייגר יהיה להם קוד, הם כל כך וותיקות שהם לא יסכנו את השם שלהם.
קל מאוד לבדוק חברות כאלו, מגרדים, מזינים את הקוד באתר ומקבלים תשובה.
החומרים האלו עולים בהתאם, העלות שלהם פי 2 מחומרים שרצים כאן בארץ, את האמת זה המחיר ההגיוני. המחירים שיש בארץ לא מסתדרים בשום לוגיקה, מי שרוצה יכול בעצמו לפנות לספק בחו״ל ולנסות להזמין קריסטלים לבישול, אחרי שמחשבים את עלות הקריסטלים צריך להוסיף לזה חומרי גלם וציוד נלווה לאחר מכן עבודה ואז תקבל מחיר של היצר, משם זה עובר לדילרים ובמקרים אחרים למחלק או מפיץ וכל אחד גוזר עוד קופון, אם מחברים את כל העלויות ניתן לראות שאין שום סיכוי שיש הגיון במחירים של היום אלא אם כן אנשים החליטו להתנדב או אפילו להפסיד. מכיון שאנחנו כולנו יודעים שאף אחד לא מתנדב ניצן להסיק מכך- או שחתכו בחומר או שעירבבו עם פרופ שהוא הכי זול. לרוב פשוט מוהלים ויש את החזירים שחותחים אפילו פרופ.
רוצה לקנות בראש שקט ? תביא חברה מוכרת עם ביקורות טובות מחו״ל שיש לה אופציה לגילוי מקוריות.
בארץ היו תקופות של חומרים מאוד טובים, שלא תטעו, המבשלים כאן יודעים את העבודה, מה שהרס את התחום זו התחרות, פעם להשיג בקבוק היית צריך מישהו שמכיר מישהו שיקשר עם מישהו, היום כל אחד עם ווריד בולט דילר.
מי שקרוב לצלחת תמיד יהנה כאן בארץ, מי שלא שיתחיל לעשות שיעורי בית וללמוד מהיכן להזמין.
מקנא בך.. אני כבר שלוש שבועות על אצטט ולא מרגיש שום דבר דומה..היום יום רביעי, הזרקתי ביום שישי בצהריים, סך הכל עברו שתי זריקות. שני לילות אחרונים מתעורר באמצע הלילה ומתקשה להרדם, לילה אחרון התעוררתי מספר פעמים ולילה שלפני קמתי באמצע הלילה ופשוט לא הצלחתי להרדם, חברה שלי אומרת שזה לא משהו רגיל אצלי. אתמול באימון חוויתי עליית כוח דראסטית שהעלה לי את המשקלים ב10-15% בתרגילי עזר.
יש מצב שהטרן נכנס לאט לאט. עדיין אין זיעה או עצבים. אני אופטימי 😃