הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

במבחן התוצאה הוא נכשל, למה הוא נכשל?
הוא לא נכשל. פשוט כל הישג שהוא לא מדליה אולימפית (שזה הישג שללא הכישרון המתאים לא משנה מי המאמן - זה לא יושג) מבחינתך נחשב לכישלון.
אנשים שמניפים ומנקים ברמתך, יש לו. וגם מעבר אליך. אז על אותה לוגיקה אפשר להגיד שגם אתה כישלון. רק שזה באמת לא המצב.

הוא לא נכשל. פשוט כל הישג שהוא לא מדליה אולימפית (שזה הישג שללא הכישרון המתאים לא משנה מי המאמן - זה לא יושג) מבחינתך נחשב לכישלון.
אנשים שמניפים ומנקים ברמתך, יש לו. וגם מעבר אליך. אז על אותה לוגיקה אפשר להגיד שגם אתה כישלון. רק שזה באמת לא המצב.

כן אבל אתה צריך להבין שיש לו מתאמנים עם מעל ל200 סקוואט שלא מסוגלים לעשות מעל 120 פווארקלין וזה די פתטי.
אני אגב גם מרגיש כישלון שעד היום לא הצלחתי להניף מעל 120 ולנקות 150 למשל שהסקוואט שלי היום עומד באיזור ה200 קילו. הטכניקה שלי רחוקה מלהיות מושלמת וזה בעיקרון מה שעוצר אותי.
אז כאשר אתה לא מצליח להביא את הכוח שלך לידי ביטוי בהרמות האולימפיות שלך משהו בטכניקה לא בסדר ואצל ריפ רובם לא מצליחים לנצל אפילו רבע מהכוח שלהם שזה מוזר.

כן אבל אתה צריך להבין שיש לו מתאמנים עם מעל ל200 סקוואט שלא מסוגלים לעשות מעל 120 פווארקלין וזה די פתטי.
אני אגב גם מרגיש כישלון שעד היום לא הצלחתי להניף מעל 120 ולנקות 150 למשל שהסקוואט שלי היום עומד באיזור ה200 קילו. הטכניקה שלי רחוקה מלהיות מושלמת וזה בעיקרון מה שעוצר אותי.
אז כאשר אתה לא מצליח להביא את הכוח שלך לידי ביטוי בהרמות האולימפיות שלך משהו בטכניקה לא בסדר ואצל ריפ רובם לא מצליחים לנצל אפילו רבע מהכוח שלהם שזה מוזר.

למה אתה חושב שזה היחס הנכון בין סקוואט לפאוורקלין? יותר הגיוני שקיים יחס בין דדליפט לפאוורקלין...

בטח. אני מהמר שאצל רוב האנשים (שגם מאמנים דדליפט) הפאוור קלין יהיה 50% או פחות.

אוקי, השאלה אם "רוב האנשים" מלמדים בשיטה משקולנית ועושים באיזור ה40-50% מהדדליפט והשיטה של ריפטו מביאה *%10%-20 אחוז מהדדליפט בזמן שהוא טוען שאצלו השיטה יותר יעילה.

אוקי, השאלה אם "רוב האנשים" מלמדים בשיטה משקולנית ועושים באיזור ה40-50% מהדדליפט והשיטה של ריפטו מביאה *%10%-20 אחוז מהדדליפט בזמן שהוא טוען שאצלו השיטה יותר יעילה.
מה 10%? ראית מישהו עם דדליפט 200 שמנקה רק מוט ריק? על מה אתה מדבר?
בנוסף,
היחס הזה מאוד מאוד מאוד תלוי גנטיקה וכן, אנשים ממוצעים עם ורטיקל ג'אמפ של 21 אינץ' לא ינקו 65%.
קח בחשבון שאצל ריפ מדובר באנשים ממוצעים, וקח בחשבון שאצל ריפ באמת מאמנים את הדדליפט, בניגוד לכל כך הרבה מאמני ווייטליפטינג, מה שמוריד את האחוזים שלו ומעלה את שלהם.

כמה שאלות:

1. על אילו מתאמנים של ריפטו אתה מדבר? לא מכיר אף אחד שזה מגיע ל-10-20% אצלו.
2. אם אתה מסכים לגבי המסלול של קו ישר, מה לדעתך הבעיות בשיטה שלו?
3.

כמה שאלות:

1. על אילו מתאמנים של ריפטו אתה מדבר? לא מכיר אף אחד שזה מגיע ל-10-20% אצלו.
2. אם אתה מסכים לגבי המסלול של קו ישר, מה לדעתך הבעיות בשיטה שלו?
3.

אלצ'קו נדון על זה בפייסבוק פשוט אין לי כוח לדיון פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית