הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה לאורך זמן ושומן

shaiprat

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
יש לי 2 שאלות:
אחת היא שראיתי שהרבה אומרים שאסור לעשות מסה לתקופה ארוכה כמו חצי שנה שנה ואני במסה חצי שנה ומעלה משקל לאט יחסית אבל אוכל הרבה ככה כבר חצי שנה אבל אני לא במצב שאני יכול פתאום להתחיל לאכול פחות או ובטח לא חיטוב כי יש לי עוד הרבה משקל להעלות (אני סביבות 1.87 שוקל סביבות 75).
אז מה צריך לעשות ולמה אסור לעשות מסה לתקופה ארוכה מאוד? (שמעתי שהגוף מתרגל לכמות אוכל אבל אז איך אני יכול לאכול פחות כי אני ירד במשקל גם ככה קשה לי להעלות.
שאלה שנייה: יש לי הרבה חצקונים ואני רוצה לשלב בתפריט מסה שלי אגוזים חמאת בוטנים ושומן מהסוג הזה אבל הבנתי שזה לא טוב לחצקונים מרופא עור אז איזה עוד אפשרויות לשומן בריא יש שפחות גורמים לפצעי בגרות (אבוקדו אני לפעמים אוכל)

תודה רבה לעונים

יש לי 2 שאלות:
אחת היא שראיתי שהרבה אומרים שאסור לעשות מסה לתקופה ארוכה כמו חצי שנה שנה ואני במסה חצי שנה ומעלה משקל לאט יחסית אבל אוכל הרבה ככה כבר חצי שנה אבל אני לא במצב שאני יכול פתאום להתחיל לאכול פחות או ובטח לא חיטוב כי יש לי עוד הרבה משקל להעלות (אני סביבות 1.87 שוקל סביבות 75).
אז מה צריך לעשות ולמה אסור לעשות מסה לתקופה ארוכה מאוד? (שמעתי שהגוף מתרגל לכמות אוכל אבל אז איך אני יכול לאכול פחות כי אני ירד במשקל גם ככה קשה לי להעלות.
אם אתה לא על אחוז שומן גבוה (אתה יכול להעלות תמונה וננסה להעריך כמה) אז אין בעיה להמשיך.
כמה אתה עולה בשבוע?

לגבי שאלת החצ'קונים אני לא מכיר. חוויתי פעם משהו והגיינה טובה יותר עזרה או העובדה שגדלתי

לא שמעתי אף פעם על שאסור מסה לאורך הרבה זמן, אם אתה עושה מסה כמו שצריך ולא סתם משמין מזה, אז אין סיבה שתצטרך להפסיק
ולגבי החצ'קונים זה יותר קטע שאלרגנים מסויימים באוכל יכולם לגרום לחצ'קונים, זה לא בהכרח קטע של שומן, אז דברים כמו אגוזים ומוצרי חלב הם אלרגנים די ידועים, אז תעשה ניסוי של להוריד כל פעם אחד מהם מהדיאטה שלך לאיזה שבועיים ותראה מה קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית