הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון ייעוץ טכניקה לסקוואט, בנץ' ודדליפט

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
אשמח לקבל ביקורת והערות על התרגילים. זה כבר הרבה זמן שאני דורך במקום בגלל הטכניקה, שבוע שעבר קיבלתי נעליים להרמת משקולות שעזרו לי לשפר אותה אז לפני שאני מתחיל להתקדם אני אשמח לקבל ביקורת ו"אור ירוק" להתחיל להתקדם.

סקוואט 60 ק'"ג אני מודע לbutt wink אבל קראתי את הכתבה הזו The Butt Wink has its advantages… והבנתי שיכול להיות שזה לא כל כך נורא, מה דעתכם?

בנץ' פרס 50 ק"ג

דדליפט 80 ק"ג. יש לי בעיה עם הסטאפ בדדליפט אז אני עובד לפי השיטה בספר "דדליפט גרסת המאמנים" שמחולקת לשמונה שלבים, בינתיים אני בשלב השני.

תודה רבה מראש!

בסקוואט העומק טוב, אבל מה שהפריע לי הוא האובר אקסטנשן בגב התחתון שאתה נכנס אליו עם תחילת הירידה,
נסה לשמור על מנח ניטראלי יותר של הגב.
ScreenHunter_858 Feb. 07 17.01.jpg

בבנץ גם נראה בסדר סה"כ, אם כי שמתי לב שמפרקי כף היד שלך "נשברים" בנעילה, תקן זאת.
upload_2016-2-7_17-4-2.png

הדדליפט נראה לי בסדר מהזווית הזאת.
מדוע אתה עושה סומו ולא קלאסי?

סקוואט- לפי דעתי יעזור לך להרחיב קצת עמידה.
בנץ'- כמו שהמלך הלבן אמר, שורש כף יד צריך לתקן.
ואתה לא משתמש בכלל בלג דרייב.
סומו דדליפט- אני לא מבין גדול בו, אבל נראה טוב.

אני דווקא אהבתי את הנעליים 🤣

חבל שלא ידעתי שיש צבע כזה ובכלל לא מצאתי.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט העומק טוב, אבל מה שהפריע לי הוא האובר אקסטנשן בגב התחתון שאתה נכנס אליו עם תחילת הירידה,
נסה לשמור על מנח ניטראלי יותר של הגב.
צפה בקובץ המצורף 32797

בבנץ גם נראה בסדר סה"כ, אם כי שמתי לב שמפרקי כף היד שלך "נשברים" בנעילה, תקן זאת.
צפה בקובץ המצורף 32798

הדדליפט נראה לי בסדר מהזווית הזאת.
מדוע אתה עושה סומו ולא קלאסי?
1.אם בלואו באר אני אמור בתחילת התנועה לשבור עם האגן אז איך אני יכול להימנע מהאובר אקסטנשיין?

2.תודה, אני אשים לזה לב פעם הבאה.

3.מכיוון שאני עובד לפי העצה של נתנאל מהספר "דדליפט גרסת המאמנים". ששם, כדי להגיע להצבעת אגן הוא מציע לעשות את השלבים הבאים:
1. סומו דדליפט מגובה 3 פלטות עד 1-1.5 משקל גוף.
2 לחתוך את המשקל פי 2 ואז סומו מגובה 2 פלטות עד 1-1.5 משקל גוף.
3.לחתוך את המשקל פי 2 ואז סומו מגובה פלטה עד 1-1.5 משקל גוף.
4.לחתוך את המשקל פי 2 ואז סומו מהרצפה עד 1-1.5 משקל גוף.
ואז לחתוך את המשקל פי 2 ולחזור על אותם שלבים עם דדליפט קלאסי עד שמגיעים לרצפה ואז כבר אמורים להגיע למצב של טכניקה טובה ושל הצבעת אגן. מקווה שאגיע לזה או אפילו לפשוט מנח נטרלי.

סקוואט- לפי דעתי יעזור לך להרחיב קצת עמידה.
בנץ'- כמו שהמלך הלבן אמר, שורש כף יד צריך לתקן.
ואתה לא משתמש בכלל בלג דרייב.
סומו דדליפט- אני לא מבין גדול בו, אבל נראה טוב.
אני אנסה להרחיב קצת למרות שהעמידה הזאת נוחה לי מבחינה של לשמור על בירכיים בקו של האצבעות אבל אולי אני אצליח את זה גם עם עמידה קצת יותר רחבה. בקשר לבנץ' אני אשים לב לפרק היד. ובקשר ללג דרייב, בסרטון זה נראה שכן יש תזוזה כלשהי מהרגליים למרות שבמהלך הסט אני לא כל כך מרגיש את הדחיפה הזאת שאמורים להרגיש. אני עדיין לא יודע איפה לשים את הרגליים כדי להגיע ללג דרייב טוב, אני צריך למצוא את הנקודה.

אני דווקא אהבתי את הנעליים 🤣

חבל שלא ידעתי שיש צבע כזה ובכלל לא מצאתי.
תודה על המחמאה למרות שהן פשוט שחור לבן, אני דווקא יותר אהבתי את השחור עם האדום אבל לא היה במידה שלי ולא הייתה לי סבלנות לחכות למידה.

1

תודה על המחמאה למרות שהן פשוט שחור לבן, אני דווקא יותר אהבתי את השחור עם האדום אבל לא היה במידה שלי ולא הייתה לי סבלנות לחכות למידה.

דווקא אותן יש לי...

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתכוון ב"לשבור" עם האגן?
אני מתכוון שתמיד אומרים break in the hips כלומר להתחיל את התנועה בלידחוף את האגן אחורה אז אני דוחף את האגן אחורה ואז אני מגיע למצב הזה. אז מה לעשות כדי לא להגיע אליו?

אני מתכוון שתמיד אומרים break in the hips כלומר להתחיל את התנועה בלידחוף את האגן אחורה אז אני דוחף את האגן אחורה ואז אני מגיע למצב הזה
תמיד תהיה הקשתה קטנה כי זה המנח הלורדוזי הטבעי של עמוד השדרה, אבל אני מדבר על הקצנה בהקשתה.
אתה יכול גם ללא אובר אקסטנשן לרדת כמו שצריך עם האגן.
lordosis1.jpg

זה לא מצב בריא לגב שנמצא תחת עומס כבד, השתמש יותר בשרירי הבטן. (אולי אינך מכווץ מספיק?)

• פותח/ת השרשור
תמיד תהיה הקשתה קטנה כי זה המנח הלורדוזי הטבעי של עמוד השדרה, אבל אני מדבר על הקצנה בהקשתה.
אתה יכול גם ללא אובר אקסטנשן לרדת כמו שצריך עם האגן.
lordosis1.jpg

זה לא מצב בריא לגב שנמצא תחת עומס כבד, השתמש יותר בשרירי הבטן. (אולי אינך מכווץ מספיק?)
עד לא מזמן הייתי עושה לואו באר עם גב קצת אנכי מדי, יכול להיות שאני מפחד לא להיות מספיק אופקי ומהבאט ווינק אז אני מגזים עם האקסטנשיין, כלומר דוחף את האגן יותר מדי חזק אחורה. בקשר לבטן אני דווקא מרגיש שאני מכווץ כמה שאני יכול, אני אנסה לכווץ יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית