הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שייק חלבון לפני שינה

• פותח/ת השרשור Gabai
  • פורסם בתאריך

Gabai

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי.
אחרי אימון אני תמיד שותה שייר חלבון עם מים על מנת שהספיגה תהיה מהירה.. הבעיה שהאימונים שלי תמיד בשעות הערב לקראת 8-9 זה אומר שאני אוכל שיבולת שועל ושייק חלבון בערך ב9 וחצי 10. לא יכול לשנות את שעות האימונים בגלל שאני בצבא בבסיס סגור..
השאלה שלי אם אני ישתה שייק חלבון עם חלב ב12 בנוסף לשייק חלבון של אחרי אימון זה אפקטיבי או שזה יותר מדי? כי לפי מה שידוע לי זה טוב מאוד לצרוך חלבון קזאין לפני שינה.
צריך עזרה של גורם מבין בנושא. תודה מראש

אחרי אימון אני תמיד שותה שייר חלבון עם מים על מנת שהספיגה תהיה מהירה

לפי מה שידוע לי זה טוב מאוד לצרוך חלבון קזאין לפני שינה.

הסר דאגה מליבך, לא יקרה שום דבר אם תשתה את החלבון (או תאכל ארוחה רגילה) גם שעה אחרי.
אפילו שעתיים.

לטעמי, צריכת פחמימה זמינה עדיפה בהרבה לאחר אימון אם כבר.
קזאין זה אחלה והכל, אם אתה מפתח גוף.
אבל בשביל מה?
תאכל קוטג' ולך לישון אם זה כל כך מטריד אותך נושא הקטאבוליזם. (שהוא כל כך מינורי)

אשמח אם תסביר 😃
פחמימה זמינה שתשתחרר אינסולין לאחר האימון וזה יוריד את רמות הקורטיזול בשריר, מה שיעזור בסנתזה טובה יותר של החלבון לאחר מכן.
מה שכן אני לא סגור על האם פחמימה בעלת ערך גליקמי גבוה או חד-סוכר כלשהו כמו סוכר ענבים או משהו בסגנון.

לא טוב קוטג.. אני בחיטוב
אז שים אותו בתפריט, מה שיפה בתפריטים זה שאפשר לשנות בהם מה שרוצים לפי הצורך. (מן הסתם)

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא התשובה לשאלה שלי.. שאלתי אם אפשר לשתות שייר עם מים ואחרי שעתים שלוש שוב שייק אבל עם חלב.. זה אפקטיבי?
וחוץ מזה שאין בצבא קוטג..אז בעיתי

אבל זה לא התשובה לשאלה שלי.. שאלתי אם אפשר לשתות שייר עם מים ואחרי שעתים שלוש שוב שייק אבל עם חלב.. זה אפקטיבי?
מאיזו בחינה?
הגוף לא יפסול את החלבון אל דאגה 😃
שתה ברוגע 2 שייקים אם זה התכנון.

פחמימה זמינה שתשתחרר אינסולין לאחר האימון וזה יוריד את רמות הקורטיזול בשריר, מה שיעזור בסנתזה טובה יותר של החלבון לאחר מכן.
מה שכן אני לא סגור על האם פחמימה בעלת ערך גליקמי גבוה או חד-סוכר כלשהו כמו סוכר ענבים או משהו בסגנון.
גם חד סוכר וסוכר ענבים עונים על ההגדרה של פחמימה עם ערך גליקמי גבוה
בעיקרון גם אלה וגם פחמימה פשוטה יחסית יעבדו אחלה, למרות שלדעתי אין צורך אמיתי בסוכרים פשוטים אחרי האימון, ופחמימה אחרת עם ערך גליקמי גבוה יחסית יעשו את העבודה

גם חד סוכר וסוכר ענבים
זה בדיוק מה שכתבתי ->
חד-סוכר כלשהו כמו סוכר ענבים
פשוט התכוונתי שיש עוד סוכרים מלבד.. סוכר ענבים היחידי שקפץ לי לראש.

איך אני זוכר את האימונים בצבא... פשוט HUB מרוכז של מיתוסים
חוזר מאימון בחדר כושר, נכנס למגורים.. 7 אנשים עומדים מחוץ לחדרים עם קופסת טונה ביד ומזלג אוכלים כמה שיותר מהר כדי לא להסריח את החדר כי חייבים לאכול טונה אחרי אימון.
אה, ואח"כ מירוץ למקלחות.

כיף חיים היה בצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית