ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
המאמן בחדר כושר אמר לי שאני עושה את הסקוואט ממש רחב ואני צריך רק ממש טיפה יותר גדול מרוחב הכתפיים, אתם יכולים לצפות בסרטון ולהגיד לי מה לעשות?
אני מאבד גם שיווי משקל ממש ממש אם אני עושה צר יותר (ניסיתי לעשות צר יותר ותראו בסרטון איבדתי שיווי משקל)
וגם שאני עושה רחב אני מאבד שיווי משקל אבל זה רק בלי משקל וגם פעם ב..
תודה לעוזרים

ב HB נהוג לעמוד צר יותר, רוחב מותניים.. נראה לי שעדיף לך להצר עוד קצת את העמידה ולרדת עמוק יותר.
באופן כללי נדמה שהברכיים שלך קורסות קצת פנימה, ושזוית כפות הרגליים פונות יותר מידיי לצדדים.
זה נראה כמו ניסיון ל LB במנח מוט HB.

עוד זוויות צילום יהיו עדיפות כדי לראות טוב יותר.. כי קשה לראות כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
ב HB נהוג לעמוד צר יותר, רוחב מותניים.. נראה לי שעדיף לך להצר עוד קצת את העמידה ולרדת עמוק יותר.
באופן כללי נדמה שהברכיים שלך קורסות קצת פנימה, ושזוית כפות הרגליים פונות יותר מידיי לצדדים.

בעיקרון אני עושה LB, בכתפיים זה LB (מיליון אחוז, אני יודע את ההבדלים איפה שמים את המוט)
אני לא מצליח לעשות סקוואט בעמידה צרה מדי, אני פשוט נופל אחורה )=
מה אני עושה?

רגע, הידיים שלי לא מסודרות כמו שצריך ב LB זה מוזר O-O
זה למשל סרטון עם משקל (90 קילו בערך) אני אשמח אם תעזור

בעיקרון אני עושה LB, בכתפיים זה LB (מיליון אחוז, אני יודע את ההבדלים איפה שמים את המוט)
אז זווית הצילום הטעתה אותי, מבחינת עמידה אתה בסדר גמור, אבל זווית כפות הרגליים יותר מ 30 מעלות לדעתי.
נסה לשחק עם זה, למנוע ברכיים קורסות.
ב LB נהוג לעמוד קצת יותר מרוחב מותניים.. כמובן שדברים כאלה יכולים להשתנות אצל אנשים שונים, אבל אם עמידה צרה יותר לא עובדת לך אז אין סיבה שתצר עמידה.

תעלה צילום מהצד שנראה עוד אלמנטים בתנועה, לראות איך המוט עולה, מנח הגב וכו'

המוט נמצא על הטרפזים, זה מיליון אחוז.
דבר שני, עדיף להצר קצת את העמידה, אבל לא קריטי.
אתה נופל כי אתה יורד בנפילה ולא מוציא ברכיים מספיק החוצה.

• פותח/ת השרשור
אז זווית הצילום הטעתה אותי, מבחינת עמידה אתה בסדר גמור, אבל זווית כפות הרגליים יותר מ 30 מעלות לדעתי.
נסה לשחק עם זה, למנוע ברכיים קורסות.
ב LB נהוג לעמוד קצת יותר מרוחב מותניים.. כמובן שדברים כאלה יכולים להשתנות אצל אנשים שונים, אבל אם עמידה צרה יותר לא עובדת לך אז אין סיבה שתצר עמידה.

תעלה צילום מהצד שנראה עוד אלמנטים בתנועה, לראות איך המוט עולה, מנח הגב וכו'

רגע, הידיים שלי לא מסודרות כמו שצריך ב LB זה מוזר O-O
זה למשל סרטון עם משקל (90 קילו בערך) אני אשמח אם תעזור
אי אפשר לראות כלום בסרטון הזה. תעלה מזווית אחורית כדי שנראה את מנח המוט.

• פותח/ת השרשור
המוט נמצא על הטרפזים, זה מיליון אחוז.
דבר שני, עדיף להצר קצת את העמידה, אבל לא קריטי.
אתה נופל כי אתה יורד בנפילה ולא מוציא ברכיים מספיק החוצה.
כן אני חושב שבסרטון הזה אני ניסיתי לעשות HB
בכ"מ הינה סרטון : זה LB אותה עמידה רחבה, השאלה, עמידה רחבה על מה היא עובדת? אותם שרירים כמו ביותר צרה או על משהו אחר?
כן לפעמים הברכיים נכנסות פנימה, מה אני יכול לעשות בשביל למנוע את זה? אולי לעשות ריסט ולהתחיל לעבוד ממשקלים נמוכים ולעלות לאט לאט? (הגעתי למאה ועשר קילו - בסרטון זה 90, לפני שבועיים או חודש בערך)

אי אפשר לראות כלום בסרטון הזה. תעלה מזווית אחורית כדי שנראה את מנח המוט.
lowbarhighbarquat-582x319.jpg

צד ימים הוא איך שזה בסרטון, בסרטון הראשון ששלחתי אני חושב שניסיתי לעשות HB, אני טעיתי
אבל בסרטון השני זה מיליון אחוז כמו בצד ימין

• פותח/ת השרשור
כן אני חושב שבסרטון הזה אני ניסיתי לעשות HB
בכ"מ הינה סרטון : זה LB אותה עמידה רחבה, השאלה, עמידה רחבה על מה היא עובדת? אותם שרירים כמו ביותר צרה או על משהו אחר?
כן לפעמים הברכיים נכנסות פנימה, מה אני יכול לעשות בשביל למנוע את זה? אולי לעשות ריסט ולהתחיל לעבוד ממשקלים נמוכים ולעלות לאט לאט? (הגעתי למאה ועשר קילו - בסרטון זה 90, לפני שבועיים או חודש בערך)

lowbarhighbarquat-582x319.jpg

צד ימים הוא איך שזה בסרטון, בסרטון הראשון ששלחתי אני חושב שניסיתי לעשות HB, אני טעיתי
אבל בסרטון השני זה מיליון אחוז כמו בצד ימין

בחזרה השנייה או השלישית כשהתחלת לרדת הרגל שלך זזה כלפי חוצה יותר, למה ?
ולא יודע אם זה LB אבל אני כן בטוח שהברכיים לא אמורות לעבור את קצות האצבעות וגם אתה יורד יותר מדיי עמוק ללאו, בעיקרון אתה אמור לשבור מקביל.

• פותח/ת השרשור
בחזרה השנייה או השלישית כשהתחלת לרדת הרגל שלך זזה כלפי חוצה יותר, למה ?
ולא יודע אם זה LB אבל אני כן בטוח שהברכיים לא אמורות לעבור את קצות האצבעות וגם אתה יורד יותר מדיי עמוק ללאו, בעיקרון אתה אמור לשבור מקביל.
לא ממש בטוח למה היא זזה כלפי חוצה, לא שמתי לב לזה ><
מה רק מקביל? חשבתי צריך לרדת ass to grass פעם הבאה אני אשים דגש על זה
דווקא היה סרטון שאמר שבשביל לעשות סקוואט (לואו באר) צריך לעבור את קצות האצבעות, אשמח אם אני טועה ותתקנו אותי/תחזקו את מה שאמרתי (=
>ודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית