עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה, והייתי שמח להסברים למה אין בעיה עם אכילה בלילההדעות מאוד סותרות לכאן ולכאן, וגם לדעתי זה ברובו בולשיט
אחד הדברים היחידים שעולים לי לראש ללמה זה יכול להיות לא בריא זה בגלל חוסר סינכרון בין מערכת העצבים האנטרית למרכזית, מה שגורם לבעיות עיכול והפרשת הורמונים לא יעילה, אבל אני בספק אם יש מחקר בנושא (אשמח לדעת בעצמי אם יש), וזו רק תיאוריה שלי ללמה
כי יותר כיף לאכול המבורגר חצי קילו או פיצה עם בייקון ב 10 בלילה מאשר ב 8 בבוקרלמה שזה יהיה שונה מלאכול בבוקר?
הסיבה שנוצר המשפט הזה של לאכול בלילה זה משמין הוא כי אנשים הם שמנים. והם אוכלים הרבה. אז אם אתה אומר לבן אדם "שמע, משעה 6 תסתום תפה ואל תאכל"היי,
אשמח להסברים/סימוכין/עובדות לסתור את הטענה ש"לאכול בלילה זה לא בריא/משמין". לי יש הרבה ידע בתחום אז אני יודע שזה בולשיט, אבל אשמח להסבר קצר ולא חופר שיסתור את השטות הזאת שלאכול בלילה זה לא בריא/משמין.
תודה 😃.
המיתוסים הנפוצים ביותר:
1. יש לחלק ל 5-6 ארוחות כדי שחילוף החומרים יהיה פעיל כל הזמן, מה שיגרום לשריפת קלוריות מרובה –> לא נכון, מיתוס. מספר הארוחות אינו משנה, מספר הקלוריות הנצרך ביממה הוא זה שישנה. אם נאכל ארוחה אחת של 2000 קלוריות, תהליכי עיכול וספיגה בקיבה והמעי יקחו פי X זמן מאשר אילו היינו אוכלים רק 200 קל'. בסופו של דבר גם הכל נספג ומתעכל באותה הדרך.
2. יש להפריד בין פחמימות לחלבונים –> לא נכון, מיתוס. אין ביסוס מדעי או הסבר הגיוני להצהרה הזו, אין שום בעיה בשילוב של שניהם וגם בשילוב של שומן.
3. אסור לאכול לפני השינה כי אחרת נשמין, המטבוליזם לא עובד בלילה –> לא נכון, מיתוס. אם המטבוליזם לא היה עובד בלילה, היינו מתים.
4. אסור לאכול שומן כי אחרת נשמין –> לא נכון, מיתוס. הכל ייחוס קלורי.
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כמו?מעבר לנאמר, יש אפילו יתרון באכילה בלילה/ארוחה אחרונה לפני השינה
טוב שאני אוכל קוטג' לפני שאני הולך לישון. 😛
אפשר הסבר?לא בריא זה לגבי האוכל שאתה אוכל ומשמין זה די נכון כי כשאתה מפסיק לאכול באיזור אחר הצהרים וקם בבוקר עם בטן ריקה אתה די חטוב... אבל זה לא הכי כדאי
סתם זורק bro sceinceאפשר הסבר?
הספר של CBL מאוד תומך באכילה בלילה ויחסית צום בבוקר. יש לו שם כל מיני הסברים וסימוכין, אתה יכול לנסות להסתכל שם.היי,
אשמח להסברים/סימוכין/עובדות לסתור את הטענה ש"לאכול בלילה זה לא בריא/משמין". לי יש הרבה ידע בתחום אז אני יודע שזה בולשיט, אבל אשמח להסבר קצר ולא חופר שיסתור את השטות הזאת שלאכול בלילה זה לא בריא/משמין.
תודה 😃.
בגלל זה הוא שמן (הספר, לא הכותב)הספר של CBL מאוד תומך באכילה בלילה