נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
צר לי, אבל לא עלית 10 קג שריר נקי.הועלתה
בלי קשר, כל הכבוד על הההתמדה והעבודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צר לי, אבל לא עלית 10 קג שריר נקי.הועלתה
מה שמצחיק שפותח השרשור נראה יותר טוב ממך לפי מה שהעלית ואתה זה שמתנשא עליוהועלתה
אתה לא יכול לקבוע שהייתה עליה של 9 קילו לפחות של מסת שריר לפני שאתה נותן משקל התחלתי ומשקל סיום, אחוז שומן התחלתי ואחוז שומן סופי.אכן הייתה עלייה , אבל עם משקל מיוחד במכון ומעקב צמוד הייתה עלייה של 17 קילו מתוכם לפחות 9 שריר
מה שגם עלית ממשקל התחלתי של 48 ק"ג (ככה זה נראה)
ככה שזו לא חוכמה גדולה
אתה לא יכול לקבוע שהייתה עליה של 9 קילו לפחות של מסת שריר לפני שאתה נותן משקל התחלתי ומשקל סיום, אחוז שומן התחלתי ואחוז שומן סופי.
לפי התמונות ממש לא נראה מרשים, עם כל הכבוד.
אני יכול לקבוע כמעט בוודאות שלא עלית 10 קילו שריר רק לפי התמונות.
בנוסף, מסכים עם זה שמעליי שאמר שאתה נראה הרבה פחות טוב מפותח הפוסט. להתנשא בצורה כזאת ולומר שמה שהוא הגיע זה ממש כלום כשאתה בעצמך כלומניק זה פשוט לא מקובל..
מה שמצחיק שפותח השרשור נראה יותר טוב ממך לפי מה שהעלית ואתה זה שמתנשא עליו
לא הכרזתי , אבל אם כבר אתה נכנס לזה - אז בפחות זמן גדלתי יותר ממנו .אז אל תכריז עצמך כמנצח.
חחחח כן .. לא עוד שנה , עוד 7 שנים .תותח, שנה הבאה באולימפיה ב"ה
חחחח כן .. לא עוד שנה , עוד 7 שנים .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על עאפקות שרירים אחי , אפילו קלןרגע, אתה טבעי או לוקח אפקות ?
לא נראה ליחחחח כן .. לא עוד שנה , עוד 7 שנים .
חחחח גם לי .. זו לא מטרהלא נראה לי
תיקנתי לך.חחחח כן .. לא עוד שנה , עוד 47 שנים .
חחח שמע אחי שאתה חרטטן והבחור השיג גוף אדיראחי אכן זה כלום , אני עליתי ב4 חודש 10 קילו שריר , טבעי ללא סטרואידים, ואני לא היחיד , ואני גם לא דוגמא , מה שכן אני מנסה להגיד כאן - לשנה ו9 חודשים זה אכן כלום , ממש כלום . עדיין שאפו
מצטער רק עכשיו ראיתי את ההודעה.מצטער לבאס אותך , לשנה ו9 זה ממש כלום , אבל התקדמות יש , תן בראששש:s85: