הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרסום| השינוי שלי -19-

• פותח/ת השרשור elifri
  • פורסם בתאריך
אכן הייתה עלייה , אבל עם משקל מיוחד במכון ומעקב צמוד הייתה עלייה של 17 קילו מתוכם לפחות 9 שריר
אתה לא יכול לקבוע שהייתה עליה של 9 קילו לפחות של מסת שריר לפני שאתה נותן משקל התחלתי ומשקל סיום, אחוז שומן התחלתי ואחוז שומן סופי.
לפי התמונות ממש לא נראה מרשים, עם כל הכבוד.
אני יכול לקבוע כמעט בוודאות שלא עלית 10 קילו שריר רק לפי התמונות.
בנוסף, מסכים עם זה שמעליי שאמר שאתה נראה הרבה פחות טוב מפותח הפוסט. להתנשא בצורה כזאת ולומר שמה שהוא הגיע זה ממש כלום כשאתה בעצמך כלומניק זה פשוט לא מקובל..

מה שגם עלית ממשקל התחלתי של 48 ק"ג (ככה זה נראה)

ככה שזו לא חוכמה גדולה

זו לא תחרות נשמות
מה שגם עלית ממשקל התחלתי של 48 ק"ג (ככה זה נראה)

ככה שזו לא חוכמה גדולה
אתה לא יכול לקבוע שהייתה עליה של 9 קילו לפחות של מסת שריר לפני שאתה נותן משקל התחלתי ומשקל סיום, אחוז שומן התחלתי ואחוז שומן סופי.
לפי התמונות ממש לא נראה מרשים, עם כל הכבוד.
אני יכול לקבוע כמעט בוודאות שלא עלית 10 קילו שריר רק לפי התמונות.
בנוסף, מסכים עם זה שמעליי שאמר שאתה נראה הרבה פחות טוב מפותח הפוסט. להתנשא בצורה כזאת ולומר שמה שהוא הגיע זה ממש כלום כשאתה בעצמך כלומניק זה פשוט לא מקובל..
מה שמצחיק שפותח השרשור נראה יותר טוב ממך לפי מה שהעלית ואתה זה שמתנשא עליו

אחי אכן זה כלום , אני עליתי ב4 חודש 10 קילו שריר , טבעי ללא סטרואידים, ואני לא היחיד , ואני גם לא דוגמא , מה שכן אני מנסה להגיד כאן - לשנה ו9 חודשים זה אכן כלום , ממש כלום . עדיין שאפו
חחח שמע אחי שאתה חרטטן והבחור השיג גוף אדיר

• פותח/ת השרשור
מצטער לבאס אותך , לשנה ו9 זה ממש כלום , אבל התקדמות יש , תן בראששש:s85:
מצטער רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
הייתי מאוד רוצה לראות תמונה שלך ואולי לקבל ממך טיפים איך להיות גדול וחזק כמוך..
ודרך אגב לא ידעתי שעלייה של כמעט 20 קילו בפחות של שנתיים על אחוז שומן יותר נמוך נחשב כלום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית