הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות והמלצות בקשר למיס פיטנס

לגבי הטענות על הטמטום של החבר שלי...
הדבר היחיד המטומטם שאני רואה בהתנהגות שלו,הוא הדבר שאני רואה אצל המון אנשי חדרי כושר ש"מצליח להם"
הבטחון שזה ממש פשוט ושכל מי שנראה שמן או חלש לכאורה,פשוט מפונק עצלן או לא מוכן לעבוד קשה מספיק
הנחה שגויה ודי מקוממת

זה מעניין שרוב מי שהצהיר בוודאות על טמטומו של החבר,היו גברים

שוב,זה נושא לדיון בפני עצמו,נתתי תמונת מצב רק של הצד שלי במערכת יחסים של שנים בנקודת זמן ספציפית
אין מספיק פרטים לראות אפילו קצת מהתמונה
לכל החכמולוגים..
אתה יוצא עם כוסית ופתאום היא נהיה פרה,תהיה בסדר עם זה?
יש משהו שחוזר על עצמו שנים והוא לא מוצא חן בעיניך ואתה צריך לחיות איתו,לא תגיד כלום?
ניסיתם פעם להסתובב עם בחורה שגם לא נראית טוב וגם מבואסת מזה שהיא לא נראית טוב?
וגם פה אני נותנת אחוז אחד מהפרטים שיש לתת כדי להסביר את הסיטואציה

לגבי מאמרים...ככל שאני קוראת יותר אז אני מבולבלת יותר.

טרול אני לא..
לפחות לא פה...אבל בזמני הפנוי אני מטרילה פורומי מאמאזון למיניהם,אני מאוד ממליצה
דפני גפני?
עזבי אלה שאמרו שהוא מטומטם פשוט ממורמים שאין להם אומץ לדבר ככה לבנות זוג 😃 (אני כלול)

יש כאן מספיק שמנים לשעבר (ולפי הפוסט שפתחת את לא שם)
שהיום הולכים לחד"כ ומשתעשעים מאנשי החד"כ שלדברייך "הצליח להם" בכך שהם חזקים יותר ונראים יותר טוב מהם.
רק עניין של השקעה בתזונה ואימונים נכונים.
נ.ב
אני עדיין חושב שאת צריכה לחפש חבר אחר עם הוא מרייר על ישבנים של חברות שלך.

הדבר היחיד המטומטם שאני רואה בהתנהגות שלו,הוא הדבר שאני רואה אצל המון אנשי חדרי כושר ש"מצליח להם"
הבטחון שזה ממש פשוט ושכל מי שנראה שמן או חלש לכאורה,פשוט מפונק עצלן או לא מוכן לעבוד קשה מספיק
הנחה שגויה ודי מקוממת

שוב,זה נושא לדיון בפני עצמו,נתתי תמונת מצב רק של הצד שלי במערכת יחסים של שנים בנקודת זמן ספציפית
לכל החכמולוגים..
יש משהו שחוזר על עצמו שנים והוא לא מוצא חן בעיניך ואתה צריך לחיות איתו,לא תגיד כלום?

טרול אני לא..

יש דרך להגיד דברים. אבל עכשיו נשמע שאתם מתאימים. בהצלחה.

הנחה שגויה ודי מקוממת

לכל החכמולוגים..

טרול אני לא..
דפני גפני שואלת האם?

• פותח/ת השרשור
יש כאן מספיק שמנים לשעבר (ולפי הפוסט שפתחת את לא שם)
שהיום הולכים לחד"כ ומשתעשעים מאנשי החד"כ שלדברייך "הצליח להם" בכך שהם חזקים יותר ונראים יותר טוב מהם.
רק עניין של השקעה בתזונה ואימונים נכונים.
נ.ב
אני עדיין חושב שאת צריכה לחפש חבר אחר עם הוא מרייר על ישבנים של חברות שלך.

אה,מצאתי איך עושים את הדבר הזה של הציטוט,אני נכת אינטרנט...אפילו פייסבוק אין לי
נו...בדיוק "רק" עניין של השקעה בתזונה ואימונים...פשוט
אם זה היה פשוט,כולם היו נראים ככה...יש מישהו שקם בבוקר ואמר וואלה,בא לי להיות שמן רופס ומאותגר אסטטית?

אני אמנם לא שוקלת 100 קילו,רחוק מזה,אבל עדיין יש בעיה,יש הרבה ביניים בן שמן לחטוב...אני לא נראית טוב
אני בטח ובטח לא נראית כמו מה שאני מתאמנת ואנשי חדר כושר מניחים שכח,סיבולת ויכולות פיזיות הם דברים
שמתבטאים במראה חיצוני.

אם לקחת אימונים אירובים ופונקציונאלים בתור דוגמא,אנשי חדר כושר כאלה,יגידו,מה הבעיה..אני בא דופק ריצה של שעה
על מהירות 15 ושרפתי 1000 קלוריות..עם כל הרצון שבעולם,אני לא יכולה לרוץ במהירות כזאת,אני ארוץ במהירות 7 ,אחרי 3 דקות
ארגיש שאני הולכת למות ואפסיק
חבר שלי נותן לי אימון פונקציונאלי...חימום-תקפצי חצי מגרש על רגל אחת ואז תעשי 10 שכיבות שמיכה
,מה..פשוט,כולם עושים פי 2 מזה....כמה שאני דוחפת,אני מצליחה לקפוץ 4 קפיצות,להפסיק,לקפוץ שוב עד שאחרי 7 דקות
אני מדדה את החצי מגרש הזה עם בכלל,שכיבות שמיכה אני מצליחה לעשות 3.
ואני תוהה כמה זה אפקטיבי,כי אין לי(כרגע) את היכולת הפיזית להגיע לאינטנסיביות שנדרשת לשרוף ככ הרבה אנרגיה.
פשוט-זה לא.

נראה לי שאני צריכה הכוונה מקצועית...בעיקר בתזונה אבל אולי גם באימונים
סיפור אמיתי-לפני 3 שבועות,כהרגלי,אחרי 2 שיעורים ואימון כח ,קמתי למחרת בבוקר ורציתי לצאת לרוץ,ירד גשם
חבר שלי אמר לי לא נורא תתאמני בבית,שאלתי אותו איך אני אתחמם(לוקח לי שנה להתחמם כי אני בדרך כלל קמה
מפורקת לגמרה)אמר לי תרוצי במקום...יופי...עכשיו תרוצי ותרימי ברכים לחזה....ונתפס לי משהו בגב
באמא שלי...זה באמת קרה...כמו לזקנים,נתפס לי משהו בגב ולא יכולתי לנשום לזוז לשבת לקום ללכת,היתי צריכה
להגיע לבית חולים לקבל זריקת וולטרן,עד עכשיו 3 שבועות,משהו שם לא בסדר,עכשיו אני מנסה לגייס מימון לפיזיותרפיסט(שוב)
החלטתי שזה בגלל שזה חלש וכשזה יעבור אני צריכה להתחיל לעבוד על דדליפט.
אבל אין לי מושג למה זה קרה או מה לעשות...זה לא שאני יושבת על התחת כל היום
בקיצור,מעבר לזה שזה מרגיש ממש מטומטם,נראה לי שאני צריכה מישהו שמבין מה הוא עושה.

והחבר...לפחות כנה,אם האוייב היה מישהי שאני מכירה אישית אולי היה פחות מפחיד..האוייב זה כל הרחליות שמה
בחדר כושר...עם הטייץ נייק...זה שנכנס בתחת?..בחיית,איך אפשר להתאמן עם זה?
גברים תמיד מסתכלים על אחרות וגם אם אהיה רחלי הוא יסתכל על אחרות,זה נורמאלי.
רק שעם איך שאני נראית יש לי את החשש שאפןטר מתפקידי לטובת העסקת רחלי...שבטח כן יכולה לקום ב5 וחצי
בבוקר ולעשות בוקס גמפ בתור חימום...

התשובה עבורך פשוטה: את צריכה חיטוב.
תמצאי את הדרך הכי טובה עבורך להקפיד על תפריט.
תשלבי תכנית אימונים. אולי תוכלי להתחיל ללא אירובי אבל מהר מאוד תהיי חייבת להוסיף אירובי. זה בלתי נמנע אבל מי אמר שאת צריכה לרוץ? אני שונאת לרוץ.
יש אליפטי, סטפר. תהיי חייבת להעלות בהדרגה את העצימות כדי לשמור על אפקטיביות.

לא הערתי כלום לגבי החבר כי את הרבה יותר אכזרית כלפי עצמך!
זאת הסיבה שאת מסכימה שהוא ידבר אליך כך. כשתעבדי חזק, תראי תוצאות ותהיי גאה בעצמך כבר לא תשלימי עם זה.

• פותח/ת השרשור
martin-השאלה היא אם לשלב תוכנית אימונים,או תוכנית אירובית בנוסף לכל מה שאני כבר עושה או להחליף חלקים...
תודה,אמצא עם מי להתיעץ בעניין הזה גם

nir666-אני מבינה שאתם סובלים פה הרבה מטרולים....תחשוב בהגיון..גבר היה חופר לך ככ הרבה?

martin-השאלה היא אם לשלב תוכנית אימונים,או תוכנית אירובית בנוסף לכל מה שאני כבר עושה או להחליף חלקים...
תודה,אמצא עם מי להתיעץ בעניין הזה גם

nir666-אני מבינה שאתם סובלים פה הרבה מטרולים....תחשוב בהגיון..גבר היה חופר לך ככ הרבה?

את בהחלט יכולה להתייעץ כאן וגם עם @Moshe מנהל האתר ויועץ בייעוץ האישי.

Back
למעלה תחתית