הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 4 תרגילים שירחיבו - יגדילו - וינפחו את הכתפיים שלך

HaimCohen

משתמש מתחיל
2
4
נק' מוניטין:
-80
2
4
היי כאן חיים כהן,

אולי חלק מכם מכירים אותי דרך הערוץ שלי ביו טיוב ואולי לא,
ובכל מקרה חשבתי שבסרטון הבא יש מספיק ערך שיכול לעזור לכם באימוני הכתפיים שלכם.

אתה יכול לעשות את האימון הזה בתור אימון כתפיים שלם, אתה יכול לעשות את זה בתוך אימון של חזה ויד אחורית או שתוכל לקחת תרגיל אחד או שניים שאהבת.

תהנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רעיון מצוין! אני הולך לעשות סרטון למה לא לעשות בייספס קרלז.
אבל במקום להצטלם עם מכנסיים בלי חולצה, אני הולך להצטלם עם חולצה ובלי מכנסיים. מהפכה בתעשית היוטיוב!!

עלתה לי הארוחת ערב,תודה על התיאור:suicide:

שמעו נכנסתם בו בלי סיבה, גם אם אתם לא מסכימים איתו יש דרך להתנסח, כל ילד בפורום הזה שקרא SS חושב שהוא דוקטורט ומרשה לעצמו לזלזל באנשים אחרים בעלי ידע (ושלא נדבר על בעלי גוף פי כמה וכמה יותר משלו, עוז, אתה מוזמן להעלות תמונה ונראה מי יותר 'גברי', דיקט אתה קורא לו? כל אחד עם אחוז שומן קצת נמוך הוא דיקט מבחינתך?).

יש פה כמה חברים בעלי ידע שבאמת יכולים להרשות לעצמם לזלזל באחרים, אבל מצחיק לראות ילדים בני 14 בפורום פה שחושבים שהם מבינים גדולים כי קראו 4 מאמרים בפורטל קילוגרם.. בדיחה.

שמעו נכנסתם בו בלי סיבה, גם אם אתם לא מסכימים איתו יש דרך להתנסח, כל ילד בפורום הזה שקרא SS חושב שהוא דוקטורט ומרשה לעצמו לזלזל באנשים אחרים בעלי ידע (ושלא נדבר על בעלי גוף פי כמה וכמה יותר משלו, עוז, אתה מוזמן להעלות תמונה ונראה מי יותר 'גברי', דיקט אתה קורא לו? כל אחד עם אחוז שומן קצת נמוך הוא דיקט מבחינתך?).

יש פה כמה חברים בעלי ידע שבאמת יכולים להרשות לעצמם לזלזל באחרים, אבל מצחיק לראות ילדים בני 14 בפורום פה שחושבים שהם מבינים גדולים כי קראו 4 מאמרים בפורטל קילוגרם.. בדיחה.
אתה חושב שלמישהו אכפת איך הוא נראה?? מאמן טוב לא נמדד באיך הוא נראה, מאמן טוב נמדד בידע שלו ובנסיון שלו עם מתאמנים.

באופן כללי כמובן שלא מודדים רמת מאמו על ידי המראה שלו, אבל כמובן שזה יראה מוזר עם בחור עם 35% שומן יתן לל טיפים בחיטוב, זה לא הנושא ודיברתי על המראה שלו רק בהקשר להודעה של עוז.

בנוגע לידע שלו, לא נראה לי שאפשר לקבוע את הידע שלו על פי הסרטון הזה, וכמו שאמרתי - כדי לקבוע למי יש ידע ולמי לא, אתה צריך שיהיה לך ידע וניסיון בעצמך, כשכמה ילדים שקראו מאמר או שניים מרשים לעצמם לצחוק על בחור שמשקיע ועושה סרטונים, זה מקומם.

אתה חושב שלמישהו אכפת איך הוא נראה?? מאמן טוב לא נמדד באיך הוא נראה, מאמן טוב נמדד בידע שלו ובנסיון שלו עם מתאמנים.
ובכמה הוא מרים 🤡

באופן כללי כמובן שלא מודדים רמת מאמו על ידי המראה שלו, אבל כמובן שזה יראה מוזר עם בחור עם 35% שומן יתן לל טיפים בחיטוב, זה לא הנושא ודיברתי על המראה שלו רק בהקשר להודעה של עוז.

בנוגע לידע שלו, לא נראה לי שאפשר לקבוע את הידע שלו על פי הסרטון הזה, וכמו שאמרתי - כדי לקבוע למי יש ידע ולמי לא, אתה צריך שיהיה לך ידע וניסיון בעצמך, כשכמה ילדים שקראו מאמר או שניים מרשים לעצמם לצחוק על בחור שמשקיע ועושה סרטונים, זה מקומם.

כל מה שציינו פה בינתיים לגבי הסרטונים שלו מראים שיש לו חוסר ידע:🤦‍♂️:

ובכמה הוא מרים 🤡
אם ככה כולם צריכים להקשיב ל @alalalal 🏋️😅
אבל כמובן שזה יראה מוזר עם בחור עם 35% שומן יתן לל טיפים בחיטוב
אני מוכן להראות לך דיאטניות שמנות שיתנו לך טיפים לחיטוב בהרבה הרבה הרבה יותר טובים מדיאטניות רזות,
לא שאני אומר שדיאטניות שמנות מבינות יותר, אלא שלמראה שלהם אין כל משמעות

בטח שיש סיבה, אנשים מהסוג הזה יוצרים קולוניזציה של "כאילו בילדרים" שכל התורה שלהם מסתכמת ב- "תוריד חולצה בכל הזדמנות אפשרית, תפיץ ברו סיינס ותהיה חלש".
הם נותנים יד ליצירת רואו מודל גברי שמתעסק כל היום בשעווה שלו ובהטפה של שטויות.
כשמישהו חושף את עצמו למדיה הוא צריך לקחת בחשבון שיעבירו עליו ביקורת.

הוא לא רוצה ביקורת? שיעלה תמונות לאינסטגרם ואז הוא יוכל לקבל לייקים ולהיות מסופק מכל סוגי האוננויות.

באופן כללי, האשכול הזה אמור להמחק כי הוא סה״כ הגיע לפרסם את עצמו קצת.

באופן כללי, האשכול הזה אמור להמחק כי הוא סה״כ הגיע לפרסם את עצמו קצת.
שקלנו. החלטנו שהוא לא קיבל פרסום חיובי במיוחד.
בוווםםםם DDT!
בטח שיש סיבה, אנשים מהסוג הזה יוצרים קולוניזציה של "כאילו בילדרים" שכל התורה שלהם מסתכמת ב- "תוריד חולצה בכל הזדמנות אפשרית, תפיץ ברו סיינס ותהיה חלש".

הוא לא רוצה ביקורת? שיעלה תמונות לאינסטגרם ואז הוא יוכל לקבל לייקים ולהיות מסופק מכל סוגי האוננויות.
אבל זה נכון, התגובה שלך היתה גרועה במיוחד.
תחשוב איך זה נשמע:
הגענו לבית המלא טרמיטים, כיסינו אותו באוהל, זרקנו פנימה מיכלי הדברה, ואז --- בוווםםםם DDT!

תרגילים הזווים טכניקה עוד יותר הזויה והדבר הגרוע ביותר שזה לא ממש מועיל אפשר לסכם את כל התרגילים שהוא הביא בלעשות מיליטרי פרס כבד באמת שלא צריך שום דבר אחר בישביל הכתפיים שגם ככה עובדות כימעט בכל תרגיל מורכב מיותר והזוי הסרטון הזה 🫤

גם נכון, אבל לפי דעתי כשמאמנים כתפיים צריך לתת יותר דגש על האמצעית והאחורית, הקדמית מקבלת מספיק עבודה מהבנץ' גם ככה, ופרס עובד בעיקר על הקדמית.
לא חייב תרגיל מבודד, אפשר להחליף את הפרס בפרס עם דמבלים למשל, ואז אפשר להביא אותם לצדדים ולעבוד על הכתף האמצעית יותר.
אני למשל עשיתי תכנית בסגנון SS ועכשיו יש לי כתף קדמית יותר מידי דומיננטית למרות שהגעתי למשקלים גבוהים בפרס.
פרס מבוצע נכון עובד על כתף אמצעית. אם לא ביצעת אותו בטכניקה נכונה אל תאשים את התרגיל או התכנית.

אם אתה לא מתחרה בpowerlifting או שהזירה של UFC לא מחכה לך, אין לך ממש סיבה להיות סופר חזק אתה יותר תתאמן בשביל המראה ובשביל הבריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית