הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 4 תרגילים שירחיבו - יגדילו - וינפחו את הכתפיים שלך

HaimCohen

משתמש מתחיל
2
4
נק' מוניטין:
-80
2
4
היי כאן חיים כהן,

אולי חלק מכם מכירים אותי דרך הערוץ שלי ביו טיוב ואולי לא,
ובכל מקרה חשבתי שבסרטון הבא יש מספיק ערך שיכול לעזור לכם באימוני הכתפיים שלכם.

אתה יכול לעשות את האימון הזה בתור אימון כתפיים שלם, אתה יכול לעשות את זה בתוך אימון של חזה ויד אחורית או שתוכל לקחת תרגיל אחד או שניים שאהבת.

תהנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה לא מתחרה בpowerlifting או שהזירה של UFC לא מחכה לך, אין לך ממש סיבה להיות סופר חזק אתה יותר תתאמן בשביל המראה ובשביל הבריאות.

אז תן לי לחדש לך, אלו שמתאמנים "בשביל הבריאות" לא מחזיקים.

הכוח נותן עניין לאימונים, עקב כך שזה מדיד אתה רואה שיפור מספרי שנותן לך המון מוטיבציה להמשיך.

אם אתה לא מתחרה בpowerlifting או שהזירה של UFC לא מחכה לך, אין לך ממש סיבה להיות סופר חזק אתה יותר תתאמן בשביל המראה ובשביל הבריאות.

What the fuck did I just read?

אני לא מתחרה, ואני מתאמן בשביל להיות סופר חזק, ואני מכיר עוד כמה.

הכוח נותן עניין לאימונים, עקב כך שזה מדיד אתה רואה שיפור מספרי שנותן לך המון מוטיבציה להמשיך.
נכון אני מסכים זה כיף לעלות במשקלים וזה נותן מוטיבציה אבל מה המטרה שלך ?

אני לא מתחרה, ואני מתאמן בשביל להיות סופר חזק, ואני מכיר עוד כמה.
ומה אתה הולך לעשות עם הכוח מה המטרה?

נכון אני מסכים זה כיף לעלות במשקלים וזה נותן מוטיבציה אבל מה המטרה שלך ?

ומה אתה הולך לעשות עם הכוח מה המטרה?

אני רוצה שהמדרכה תסדק כשאני הולך ברחוב

אני חושב שעד המשפט הזה הסכמתי עם כל דבר שכתבת בפורום, תן לי לחדש לך משהו, אלו שמתאמנים בשביל הבריאות הם אלו שמחזיקים הכי הרבה זמן (לרוב עד המוות)

וכאחד שעובד בחדר כושר - אני גם מכיר כמה חבר'ה כאלו, בני 60+ שמראה כבר לא בדיוק מדבר אליהם, חלקם רצים מעל 40 קילומטר בשבוע כבר שנים על גבי שנים

אני חושב שעד המשפט הזה הסכמתי עם כל דבר שכתבת בפורום, תן לי לחדש לך משהו, אלו שמתאמנים בשביל הבריאות הם אלו שמחזיקים הכי הרבה זמן (לרוב עד המוות)

וכאחד שעובד בחדר כושר - אני גם מכיר כמה חבר'ה כאלו, בני 60+ שמראה כבר לא בדיוק מדבר אליהם, חלקם רצים מעל 40 קילומטר בשבוע כבר שנים על גבי שנים

זה נהיה טרנד של פנסיונרים.
כמה אנשים בני 20+- אתה מכיר שמתאמנים כבר שנים בשביל בריאות?

אלו שמתאמנים בשביל הבריאות הם אלו שמחזיקים הכי הרבה זמן (לרוב עד המוות)
אני לא מבין, גם אלה שמתאמנים בשביל הבריאות מתים בסוף?! איזו מין בריאות זאת? 🫤

תראה.. הלוגיקה זה שהעולם בנוי משני משאבי על זמן וכסף , אם אתה שומר על בריאות ויכול להרוויח מזה 10 שנים נגיד שזה המון אז עשית את שלך.

ומה אתה הולך לעשות עם המראה מה המטרה?

להרשים אותך, ואולי יום אחד להיות מתאבק בWWE !

תראה.. הלוגיקה זה שהעולם בנוי משני משאבי על זמן וכסף , אם אתה שומר על בריאות ויכול להרוויח מזה 10 שנים נגיד שזה המון אז עשית את שלך.

להרשים אותך, ואולי יום אחד להיות מתאבק בWWE !

כן... רק שהמונח "בריאות" הרבה יותר מעורפל ממה שאנשים עושים מזה ושום דבר לעולם לא יבטיח לך 10 שנים.

זה נהיה טרנד של פנסיונרים.
כמה אנשים בני 20+- אתה מכיר שמתאמנים כבר שנים בשביל בריאות?
אני לא הפסקתי להתאמן מאז שהתחלתי ללכת על הרגליים, גג שבועיים בלי אימון אני לא יכול לחשוב על עצמי לא מתאמן, ואני מאמין שעד המוות אני גם לא יפסיק. ההורים שלי לא הפסיקו להתאמן מגיל 20, אולי לאמא שלי היו הפסקות של כמה שבועות לא יותר.

אלו שבאמת מתמידים פשוט באמת מבינים את החשיבות ביחד עם זה אוהבים או למדו לאהוב את זה, אלו שמתאמנים בשביל גוף הם אלו שיפרשו הכי מהר, מסטטיסטיקות בחדר כושר של בין חצי שנה לשנה והמנוי פורש.
בריאות לא דוחה את המוות שלך, בריאות זה אורך חיים, תראה בעצמך אנשים מבוגרים שמתאמנים ורצים ומסקביטים לעומת כאלו עם מקל הליכה ותחליט באיזה צד לבחור

אני לא הפסקתי להתאמן מאז שהתחלתי ללכת על הרגליים, גג שבועיים בלי אימון אני לא יכול לחשוב על עצמי לא מתאמן, ואני מאמין שעד המוות אני גם לא יפסיק. ההורים שלי לא הפסיקו להתאמן מגיל 20, אולי לאמא שלי היו הפסקות של כמה שבועות לא יותר.

אלו שבאמת מתמידים פשוט באמת מבינים את החשיבות ביחד עם זה אוהבים או למדו לאהוב את זה, אלו שמתאמנים בשביל גוף הם אלו שיפרשו הכי מהר, מסטטיסטיקות בחדר כושר של בין חצי שנה לשנה והמנוי פורש.

בריאות לא דוחה את המוות שלך, בריאות זה אורך חיים, תראה בעצמך אנשים מבוגרים שמתאמנים ורצים ומסקביטים לעומת כאלו עם מקל הליכה ותחליט באיזה צד לבחור

לא אמרתי שצריך להתאמן בשביל מראה, אמרתי שבריאות זו לא סיבה שתגרום לך להמשיך.
אם לא תאהב את האימון כשלעצמו, שום סיבה לא תגרום לך להחזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית