הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פליאו, סוכר וכד'

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24

נתקלתי בסרטון הזה, ויצאתי מבולבל לגמרי... אז אסור לאכול סוכר? אסור לאכול קורנפלקס עם חלב על הבוקר? אסור לאכול פחמימות?

אלה פחמימות טובות
למה חשוב לך שהמסה תהיה מלוכלכלת?
אולי טעיתי בהסבר , אני אוכל נקי , אבל בגלל שאני בss ותמיד הייתי רזה (עם כרס) כתוצאה מישיבה של כמה שנים וזלילה של כל הבא ליד ..

אז העלתי את התפריט ל-3500 קלוריות .

שמתוכם 350-400 גרם פחמימה מאורז מלא , כוסמת, שיבולת שועל ושתי פירות .
אם אני לא טועה זה כולל גם פחמימה ממוצרי חלב , האם זה בסדר ?

אולי טעיתי בהסבר , אני אוכל נקי , אבל בגלל שאני בss ותמיד הייתי רזה (עם כרס) כתוצאה מישיבה של כמה שנים וזלילה של כל הבא ליד ..

אז העלתי את התפריט ל-3500 קלוריות .

שמתוכם 350-400 גרם פחמימה מאורז מלא , כוסמת, שיבולת שועל ושתי פירות .
אם אני לא טועה זה כולל גם פחמימה ממוצרי חלב , האם זה בסדר ?
לא הבנתי מה השאלה, האם זה בסדר לצרוך פחמימות ממוצרי חלב?

כן, וגם לגבי הפחמימות האחרות , מה אפשר לצרוך וממה עדיף להמנע ?
פחמימות ממוצרי חלב מותר לצרוך, תלוי כמובן אם יש רגישות לזה או לא (לפי פליאו למשל זה תחום אפור בגלל זה)
לגבי כל המה מותר ואוסר זה נושא גדול, אבל בעיקר מותר עמילנים (תפו"א ובטטות), פחמימות מירקות (כמו גזרים), אורז, שיבולת שועל... הבנת את הרעיון
מה שכדאי להימנע ממנו, אבל לא חובה, זה פסטה ולחם (גם המלא)
מה שמומלץ מאוד להימנע זה לחם לבן, וסוכרים מוספים, הבעיה אבל שהם נמצאים כמעט בכל מקום, וצריך לדעת איך להימנע מהם
תמיד הרכיבים ברשימת הרכיבים של מה שאתה קונה מופיעים בסדר לפי כמות, מהכי הרבה להכי מעט, ככה למשל אתה יכול לדעת האם הסוכרים המוספים שם הם בכמויות מינוריות או גדולות

פחמימות ממוצרי חלב מותר לצרוך, תלוי כמובן אם יש רגישות לזה או לא (לפי פליאו למשל זה תחום אפור בגלל זה)
לגבי כל המה מותר ואוסר זה נושא גדול, אבל בעיקר מותר עמילנים (תפו"א ובטטות), פחמימות מירקות (כמו גזרים), אורז, שיבולת שועל... הבנת את הרעיון
מה שכדאי להימנע ממנו, אבל לא חובה, זה פסטה ולחם (גם המלא)
מה שמומלץ מאוד להימנע זה לחם לבן, וסוכרים מוספים, הבעיה אבל שהם נמצאים כמעט בכל מקום, וצריך לדעת איך להימנע מהם
תמיד הרכיבים ברשימת הרכיבים של מה שאתה קונה מופיעים בסדר לפי כמות, מהכי הרבה להכי מעט, ככה למשל אתה יכול לדעת האם הסוכרים המוספים שם הם בכמויות מינוריות או גדולות
אז בעצם לצרוך מזון שיהיה כמה שיותר קרוב לצורתו הטבעית ?

מה היחס כלפי שומן מאגוזים, זרעים , שמן זית ?

ואם נגיד אני מכין גיינר בייתי , אז אפשר להוסיף שמנת מתוקה / חמאה ? בתקווה שיצא טעים 😃

אז בעצם לצרוך מזון שיהיה כמה שיותר קרוב לצורתו הטבעית ?

מה היחס כלפי שומן מאגוזים, זרעים , שמן זית ?

ואם נגיד אני מכין גיינר בייתי , אז אפשר להוסיף שמנת מתוקה / חמאה ? בתקווה שיצא טעים 😃
זה כי טוב, לאכול כמה שיותר טבעי, ככה אתה יודע בידיוק מה אתה מקבל
ושומן מאגוזים וכל אלה זה אחלה
ולגבי הגיינר, אפשר להוסיף

זה כי טוב, לאכול כמה שיותר טבעי, ככה אתה יודע בידיוק מה אתה מקבל
ושומן מאגוזים וכל אלה זה אחלה
ולגבי הגיינר, אפשר להוסיף
תודה!
כל יום אני מגלה משהו חדש ומוסיף/גורע מהתפריט , אני לא מתכוון ללכת על הפליאו, אבל למצוא את האיזון הבריא .

אני מכיר משהו שעושה דיאטת פליאו. הוא מספר שהוא מרגיש הרבה יותר טוב מלפני שהתחיל. אבל הוא אוכל בשר כמו משוגע ובלי פחמימות בכלל, הפחמימות היחידות שהוא אוכל מגיעות מבטטה וכדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית