עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי טעיתי בהסבר , אני אוכל נקי , אבל בגלל שאני בss ותמיד הייתי רזה (עם כרס) כתוצאה מישיבה של כמה שנים וזלילה של כל הבא ליד ..אלה פחמימות טובות
למה חשוב לך שהמסה תהיה מלוכלכלת?
לא הבנתי מה השאלה, האם זה בסדר לצרוך פחמימות ממוצרי חלב?אולי טעיתי בהסבר , אני אוכל נקי , אבל בגלל שאני בss ותמיד הייתי רזה (עם כרס) כתוצאה מישיבה של כמה שנים וזלילה של כל הבא ליד ..
אז העלתי את התפריט ל-3500 קלוריות .
שמתוכם 350-400 גרם פחמימה מאורז מלא , כוסמת, שיבולת שועל ושתי פירות .
אם אני לא טועה זה כולל גם פחמימה ממוצרי חלב , האם זה בסדר ?
לא הבנתי מה השאלה, האם זה בסדר לצרוך פחמימות ממוצרי חלב?
פחמימות ממוצרי חלב מותר לצרוך, תלוי כמובן אם יש רגישות לזה או לא (לפי פליאו למשל זה תחום אפור בגלל זה)כן, וגם לגבי הפחמימות האחרות , מה אפשר לצרוך וממה עדיף להמנע ?
אז בעצם לצרוך מזון שיהיה כמה שיותר קרוב לצורתו הטבעית ?פחמימות ממוצרי חלב מותר לצרוך, תלוי כמובן אם יש רגישות לזה או לא (לפי פליאו למשל זה תחום אפור בגלל זה)
לגבי כל המה מותר ואוסר זה נושא גדול, אבל בעיקר מותר עמילנים (תפו"א ובטטות), פחמימות מירקות (כמו גזרים), אורז, שיבולת שועל... הבנת את הרעיון
מה שכדאי להימנע ממנו, אבל לא חובה, זה פסטה ולחם (גם המלא)
מה שמומלץ מאוד להימנע זה לחם לבן, וסוכרים מוספים, הבעיה אבל שהם נמצאים כמעט בכל מקום, וצריך לדעת איך להימנע מהם
תמיד הרכיבים ברשימת הרכיבים של מה שאתה קונה מופיעים בסדר לפי כמות, מהכי הרבה להכי מעט, ככה למשל אתה יכול לדעת האם הסוכרים המוספים שם הם בכמויות מינוריות או גדולות
זה כי טוב, לאכול כמה שיותר טבעי, ככה אתה יודע בידיוק מה אתה מקבלאז בעצם לצרוך מזון שיהיה כמה שיותר קרוב לצורתו הטבעית ?
מה היחס כלפי שומן מאגוזים, זרעים , שמן זית ?
ואם נגיד אני מכין גיינר בייתי , אז אפשר להוסיף שמנת מתוקה / חמאה ? בתקווה שיצא טעים 😃
תודה!זה כי טוב, לאכול כמה שיותר טבעי, ככה אתה יודע בידיוק מה אתה מקבל
ושומן מאגוזים וכל אלה זה אחלה
ולגבי הגיינר, אפשר להוסיף