הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס

Ofekito

משתמש מתחיל
174
30
נק' מוניטין:
33
174
30
הי אני עושה תוכנית AB
ורציתי לדעת אם אני יכול לשלב טקסס בבנץ?
כאילו שבבנץ אני יעשה תוכנית טקסס ובכל השאר רגיל?

לא אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע. כן אם רק 3, אבל צריך לבנות את זה בזהירות כך שלא יהיו יותר מדי לחיצות באימון הראשון (נפח של הבנץ'), ושתהיה התאוששות אמיתית באימון השני (התאוששות של הבנץ'). בכל מקרה השילובים האלה לא מומלצים וקצת מתנגשים בעקרונות התוכנית.

לא אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע. כן אם רק 3, אבל צריך לבנות את זה בזהירות כך שלא יהיו יותר מדי לחיצות באימון הראשון (נפח של הבנץ'), ושתהיה התאוששות אמיתית באימון השני (התאוששות של הבנץ'). בכל מקרה השילובים האלה לא מומלצים וקצת מתנגשים בעקרונות התוכנית.

אפשר גם עם 4,ההבדל הוא שתהיה לו פעם אחת שהוא בא נטו לבנץ וזהו
ABTBAXX
ראשון A שהוא נפח בנץ
T-טקסס התאוששות פרס
הA השני זה העצימות.

אפשר גם עם 4,ההבדל הוא שתהיה לו פעם אחת שהוא בא נטו לבנץ וזהו
ABTBAXX
ראשון A שהוא נפח בנץ
T-טקסס התאוששות פרס
הA השני זה העצימות.
אין שום משמעות ל-T הזה כי אין בו שום התאוששות אם הוא בא בין שני אימוני B. טקסס זאת תוכנית קשה ואתה אמור לנוח בה בין אימונים.

אין שום משמעות ל-T הזה כי אין בו שום התאוששות אם הוא בא בין שני אימוני B. טקסס זאת תוכנית קשה ואתה אמור לנוח בה בין אימונים.

בלחיצות?אחרי כמה חודשים טובים בה אני יכול לומר שבעיניי הלחיצות זה החלק עם הכי פחות דאגה מהתאוששות,אימון B לא יהרוג אותו בהנחה ולא יעשה 10X10 דדליפט/סקוואט ויאכל כמו שצריך

בלחיצות?אחרי כמה חודשים טובים בה אני יכול לומר שבעיניי הלחיצות זה החלק עם הכי פחות דאגה מהתאוששות,אימון B לא יהרוג אותו בהנחה ולא יעשה 10X10 דדליפט/סקוואט ויאכל כמו שצריך
אתה ממליץ לו להתאמן 5 פעמים בשבוע, כשאני לא אוהב יותר מ-3.
נסכים שלא להסכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית