עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל עניין של כמות.זה מה שאני אומרת, העניין שלא מוצאת לזה סימוכין
ומשום מה....לא ממש מאמינים לי שאני אומרת שאין הבדל
אני לא מכיר משהו.זה מה שאני אומרת, העניין שלא מוצאת לזה סימוכין
ומשום מה....לא ממש מאמינים לי שאני אומרת שאין הבדל
שאני לא אספר לאיתי זיו שאתה ככה מלכלך........ 😉לרוב מווינט.
איתי זיו... הד"ר המהולל של מדינת ישראלשאני לא אספר לאיתי זיו שאתה ככה מלכלך........ 😉
נראה לי שהתכוונתם לד"ר איתי גל..איתי זיו... הד"ר המהולל של מדינת ישראל
(פעם שלחתי עליו מייל ליעל גרמן על הטעיית ציבור)
נכון 😃נראה לי שהתכוונתם לד"ר איתי גל..
כן, זה מבלבל כי גם לגביו יש עניין לא סגור בפורום, אבל בנושא אחר..נכון 😃
אבל יש גם איתי זיו, מאמן כושר מוכר גם, לדעתי מרצה בווינגיט
גם לחם קל וגם פריכיות הם פחמימות פשוטות יחסית, ולכן בגדול עדיף לצמצם בהן כמה שניתן (מותר לאכול, אבל בגבול הטעם הטוב כמובן)
אם הייתי צריך לבחור בין ה-2 אז הייתי הולך על פריכיות (אבל לא פריכיות תירס)
תנסי שהפחמימות שאת אוכלת יהיו מורכבות יותר, וגם עדיף כמו שיותר קרובות לצורה המקורית שלהן (למשל במקום פריכית אורז, לאכול אורז)
פחמימות פשוטות מנוצלות יותר מהר ע"י הגוף ואתה פשוט תהיה רעב הרבה יותר מהר, בהשוואה לאותה כמות פחמימה, אבל מפחמימה מורכבת, שתשאיר אותך שבע ליותר זמן ותמנע אכילת יתריכול להסביר את ההמלצות האחה?
אבל היא אוכלת תפריט קבוע אז מה הבעיה?פחמימות פשוטות מנוצלות יותר מהר ע"י הגוף ואתה פשוט תהיה רעב הרבה יותר מהר, בהשוואה לאותה כמות פחמימה, אבל מפחמימה מורכבת, שתשאיר אותך שבע ליותר זמן ותמנע אכילת יתר
יש עוד כל מני סיבות, אבל זו הסיבה המיידית לגבי דיאטה להרזיה (אני מניח שזו המטרה פה)
בגדול אם יש תפריט קבוע והיא לא חורגת ממנו לא משנה מה, אז זה פחות נורא, אבל זה כן ישפיע על האיזון ההורמונלי בין הארוחות ויעלה יותר את הורמוני הלחץאבל היא אוכלת תפריט קבוע אז מה הבעיה?
היחידים שאני מסוגל לאכול עם סלט.(אבל לא פריכיות תירס)
הם פשוט הכי פחות בריאים מכל הסוגים, כי תירס גם ככה מכיל לא מעט סוכרים פשוטים, אז הפריכיות שלו בכללהיחידים שאני מסוגל לאכול עם סלט.
מה רע בהם?
שמע.. אם אוכלים כמויות מאוד גדולות.. אז אני מניח שכן 😃הם פשוט הכי פחות בריאים מכל הסוגים, כי תירס גם ככה מכיל לא מעט סוכרים פשוטים, אז הפריכיות שלו בכלל
הם גם מכיל הכי פחות סיבים ביחס לאחרים
אבל אם אתה אוהב אותם ,אז לך על זה
ברור, זה הכל עניין של כמות!שמע.. אם אוכלים כמויות מאוד גדולות.. אז אני מניח שכן 😃