הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינטרוולים

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
כמה יעיל? מבחינה קלוריות זה לא משתווה לאירובי, אז מה היתרונות של זה בחיטוב?
איך אני משלב את זה עם 3 אימונים שכוללים סקוואט במשקל עבודה מלא? + 2 אירובי בשבוע
איך להתחיל אינטרוולים אם הכושר שלי די ברצפה? איזה עצימות ולאיזה מרחק?

כעיקרון זה לא חובה... אינטרוולים זה בעיקר בשביל הכיף/שומן עיקש. אני עושה את זה בשביל השומן העיקש שיש לי במותניים. חחח.

לפי מה שהבנתי מהמאמרים באתר, אינטרוולים זה אימון שלמעשה מכניס את כל הגוף שלך למצב חירום ואז בשעות שאחרי האימון אתה שורף קצת יותר אנרגיה מבדרך כלל. אני לא בדיוק יודע איך זה עובד, אבל אני זוכר שבמאמרים הסבירו שבאינטרוולים הגוף מפריש שומן מתאי השומן אל הדם, ואז איכשהו שורף אותו.

אינטרוולים זה גירסת האירובי של אימוני כוח
זה מכניס את הגוף לצורך מיידי וחזק באנרגיה, מה שיגרום לגוף לשחרר כמה שיותר אנרגיה זמינה, בין השאר ע"י הוצאה שלו מתאי השומן, אבל ללא ההשפעה של ההורמונים המפרקים לאורך זמן, מה שימנע פירוק שריר
מבחינת קלוריות זה יכול בהחלט להשוות לריצה ארוכה, אבל מבחינת נזק מטבולי, אינטרוולים הם יותר מומלצים
במידה ואתה עושה SS, לא מומלץ במיוחד לעשות את זה, כי גם ככה הגוף שלך מתקשה להתאושש מהאימונים האלה, ובמיוחד אם אתה בגירעון קלורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית