נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
מה עדיף לי?
בן 14.5
גובה 171
משקל 52
התאמנתי חודשיים על fbw
בן 14.5
גובה 171
משקל 52
התאמנתי חודשיים על fbw
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה תרגילים אתה רוצה?אי אפשר לענות ככה בלי פרטים נוספים עליך (משקלי עבודה בתרגילי בסיס) ובלי פרטים על התכנית AB, AB זה חלוקה ויש אינסוף תכניות AB
סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, פרסאיזה תרגילים אתה רוצה?
לא עשיתי אותםסקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, פרס
אם ככה אז אני מאוד ממליץ ללמוד איך לעשות אותם ולהתחיל ss. כמובן בשילוב פלוס קלורילא עשיתי אותם
זה אחת הסיבות שאני מחליף אימון
לא עדיף שאני יעשה AB עד החופש ( כדי שתיהיה לי מסה) ואז להתחיל עוד 4 חודשים SS ( אני לא חושב שאני יצליח להרים כל כך הרבה משקל( אין לי מסה גדולה))אם ככה אז אני מאוד ממליץ ללמוד איך לעשות אותם ולהתחיל ss. כמובן בשילוב פלוס קלורי
ב ss תעלה מסהלא עדיף שאני יעשה AB עד החופש ( כדי שתיהיה לי מסה) ואז להתחיל עוד 4 חודשים SS ( אני לא חושב שאני יצליח להרים כל כך הרבה משקל( אין לי מסה גדולה))
אבל לא באותה רמה כמו בabב ss תעלה מסה
שאלת מה עדיף עניתי לך. אם אתה יודע אז למה אתה שואל?אבל לא באותה רמה כמו בab
כדי לדעת מה דעתכםשאלת מה עדיף עניתי לך. אם אתה יודע אז למה אתה שואל?
את דעתי אמרתי. לא קיבלת אותה זאת זכותך המלאה. נחכה גם לדעות של אחרים אם יגיבו.כדי לדעת מה דעתכם
מה זה "כל אלה"? 4 התרגילים שכתבנו לך? כל תכנית נורמלית אמורה לכלול אותם.אם אני יעשה עכשיו SS אני יעצר מוקדם כי אין לי את הכוח כדי להרים את כל אלה
מחפש דעה אחרת וכופה את הדעה שלו על אחרים... אז תעשה את מה שאתה רוצה, בשביל מה לשאול ?
אפשר בבקשה תוכנית אימונים AB טובה?את דעתי אמרתי. לא קיבלת אותה זאת זכותך המלאה. נחכה גם לדעות של אחרים אם יגיבו.
מה זה "כל אלה"? 4 התרגילים שכתבנו לך? כל תכנית נורמלית אמורה לכלול אותם.
למה אתה הולך ראש בקיר?אפשר בבקשה תוכנית אימונים AB טובה?
אני רוצה לעשות מסה עד החופש ואז אני יעשה כוחלמה אתה הולך ראש בקיר?
אנשים שעשו את התכנית, שכן התחזקו ועלו במסת השריר ממליצים לך את התכנית הזאת בשביל לקבל את התוצאות הכי טובות.
אומרים לך שבSS אתה גם תתחזק וגם תגדל במסת השריר, תפתח את הראש לרעיונות, הייתי כמוך פעם בזה שאתה חושב שבAb אתה תגדל הכי טוב ובתוכניות כמו SS אתה תגדל פחות, זה לא נכון.אני רוצה לעשות מסה עד החופש ואז אני יעשה כוח
אי אפשר לפצל את SS לשתים ולעשות אותו AB עם עוד תרגילים אחרי זה( שישלימו את אימון ה ABאומרים לך שבSS אתה גם תתחזק וגם תגדל במסת השריר, תפתח את הראש לרעיונות, הייתי כמוך פעם בזה שאתה חושב שבAb אתה תגדל הכי טוב ובתוכניות כמו SS אתה תגדל פחות, זה לא נכון.
פה אתה יכול לזכות בשני דברים בתכנית אחת.
גם להתחזק משמעותית וגם לגדול במסת השריר.
תנסה חודש-חודשיים, לא טוב לך? תעשה AB.
מקווה שתקשיב במקום לא להקשיב לאנשים שכבר עשו את התכניות הללו.
Two birds in one stone