הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון SSאו AB

מצב
השרשור נעול

Arielshalom

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
מה עדיף לי?
בן 14.5
גובה 171
משקל 52
התאמנתי חודשיים על fbw

אם אתה מחפש להתחזק ולגדול - SS.

אי אפשר לענות ככה בלי פרטים נוספים עליך (משקלי עבודה בתרגילי בסיס) ובלי פרטים על התכנית AB, AB זה חלוקה ויש אינסוף תכניות AB

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לענות ככה בלי פרטים נוספים עליך (משקלי עבודה בתרגילי בסיס) ובלי פרטים על התכנית AB, AB זה חלוקה ויש אינסוף תכניות AB
איזה תרגילים אתה רוצה?
ואני רוצה לעשות כמה שיותר מסה עד לקיץ

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז אני מאוד ממליץ ללמוד איך לעשות אותם ולהתחיל ss. כמובן בשילוב פלוס קלורי
לא עדיף שאני יעשה AB עד החופש ( כדי שתיהיה לי מסה) ואז להתחיל עוד 4 חודשים SS ( אני לא חושב שאני יצליח להרים כל כך הרבה משקל( אין לי מסה גדולה))

לא עדיף שאני יעשה AB עד החופש ( כדי שתיהיה לי מסה) ואז להתחיל עוד 4 חודשים SS ( אני לא חושב שאני יצליח להרים כל כך הרבה משקל( אין לי מסה גדולה))
ב ss תעלה מסה

• פותח/ת השרשור
שאלת מה עדיף עניתי לך. אם אתה יודע אז למה אתה שואל?
כדי לדעת מה דעתכם
ונראלי אני יעשה AB 4 חודשים ואז נעשה SS לשנה הבאה( אם אני יעשה עכשיו SS אני יעצר מוקדם כי אין לי את הכוח כדי להרים את כל אלה)

כדי לדעת מה דעתכם
את דעתי אמרתי. לא קיבלת אותה זאת זכותך המלאה. נחכה גם לדעות של אחרים אם יגיבו.
אם אני יעשה עכשיו SS אני יעצר מוקדם כי אין לי את הכוח כדי להרים את כל אלה
מה זה "כל אלה"? 4 התרגילים שכתבנו לך? כל תכנית נורמלית אמורה לכלול אותם.

מחפש דעה אחרת וכופה את הדעה שלו על אחרים... אז תעשה את מה שאתה רוצה, בשביל מה לשאול ?

• פותח/ת השרשור
מחפש דעה אחרת וכופה את הדעה שלו על אחרים... אז תעשה את מה שאתה רוצה, בשביל מה לשאול ?
את דעתי אמרתי. לא קיבלת אותה זאת זכותך המלאה. נחכה גם לדעות של אחרים אם יגיבו.

מה זה "כל אלה"? 4 התרגילים שכתבנו לך? כל תכנית נורמלית אמורה לכלול אותם.
אפשר בבקשה תוכנית אימונים AB טובה?

אפשר בבקשה תוכנית אימונים AB טובה?
למה אתה הולך ראש בקיר?
אנשים שעשו את התכנית, שכן התחזקו ועלו במסת השריר ממליצים לך את התכנית הזאת בשביל לקבל את התוצאות הכי טובות.

גם אני חושב שעדיף לך ללכת על SS, מה כל כך מרתיע אותך בלנסות? זה שאתה לא תפמפם בייספס פעמיים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
למה אתה הולך ראש בקיר?
אנשים שעשו את התכנית, שכן התחזקו ועלו במסת השריר ממליצים לך את התכנית הזאת בשביל לקבל את התוצאות הכי טובות.
אני רוצה לעשות מסה עד החופש ואז אני יעשה כוח

אני רוצה לעשות מסה עד החופש ואז אני יעשה כוח
אומרים לך שבSS אתה גם תתחזק וגם תגדל במסת השריר, תפתח את הראש לרעיונות, הייתי כמוך פעם בזה שאתה חושב שבAb אתה תגדל הכי טוב ובתוכניות כמו SS אתה תגדל פחות, זה לא נכון.
פה אתה יכול לזכות בשני דברים בתכנית אחת.
גם להתחזק משמעותית וגם לגדול במסת השריר.
תנסה חודש-חודשיים, לא טוב לך? תעשה AB.
מקווה שתקשיב במקום לא להקשיב לאנשים שכבר עשו את התכניות הללו.
Two birds in one stone

• פותח/ת השרשור
אומרים לך שבSS אתה גם תתחזק וגם תגדל במסת השריר, תפתח את הראש לרעיונות, הייתי כמוך פעם בזה שאתה חושב שבAb אתה תגדל הכי טוב ובתוכניות כמו SS אתה תגדל פחות, זה לא נכון.
פה אתה יכול לזכות בשני דברים בתכנית אחת.
גם להתחזק משמעותית וגם לגדול במסת השריר.
תנסה חודש-חודשיים, לא טוב לך? תעשה AB.
מקווה שתקשיב במקום לא להקשיב לאנשים שכבר עשו את התכניות הללו.
Two birds in one stone
אי אפשר לפצל את SS לשתים ולעשות אותו AB עם עוד תרגילים אחרי זה( שישלימו את אימון ה AB

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית