עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלום.איזה תוספים אני צריך בזמן חיטוב בכדיי לקבל תוצאות איכותיות
מסכים עם הכל, רק שזה בלי קשר לחיטוב.אבל מומלץ לתסף במגנזיום ואבץ בחיטוב (יש כאלה שממשיכים גם במסה) ותמיד מומלץ לתסף באומגה 3 מאחר ולא ניתן להגיע לכמות הרצויה מהתזונה.
במידה ואתה לא צורך 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים אז מומלץ גם מולטי ויטמין (ואז עדיין יש להקפיד על 2-3 ירקות ביום)
ואבקת חלבון למקרה שאתה לא מגיע לערכים המתאימים מתזונה/רוצה לחסוך/טעמי נוחות או טעם
בכדי לקבל תוצאות איכותיות מה שאתה צריך זה תפריט ותכנית אימונים מתאימים. בלי זה לא תקבל תוצאות איכותיות עם כל התוספים שיש.איזה תוספים אני צריך בזמן חיטוב בכדיי לקבל תוצאות איכותיות
כי בחיטוב יש יותר חוסרים והתאוששות פחות טובה.ולמה אתה אומר שדווקא בחיטוב מומלץ אבץ ומגנזיום? לדעתי זה טוב גם בלי קשר לחיטוב.
--- עידכון הודעה, היום ב- 04:16, תאריך ההודעו
מן הסתם ... אני מדבר על החוסר שבגוף, מה חייב להשלים בזמן החיטובמסכים עם הכל, רק שזה בלי קשר לחיטוב.
ולמה אתה אומר שדווקא בחיטוב מומלץ אבץ ומגנזיום? לדעתי זה טוב גם בלי קשר לחיטוב.
בכדי לקבל תוצאות איכותיות מה שאתה צריך זה תפריט ותכנית אימונים מתאימים. בלי זה לא תקבל תוצאות איכותיות עם כל התוספים שיש.
הבעיה בחיטוב היא שאנשים פשוט מורידים מאכלים עם הרבה חומרי תזונה בלי למצוא תחליף ראוי, אז כמו שאמרו קודם, תכין תפריט טוב ולא יהיה חסר לך כמעט כלוםמן הסתם ... אני מדבר על החוסר שבגוף, מה חייב להשלים בזמן החיטוב
דווקא בחיטוב הוא לא מומלץ לדעתי, בגלל שהוא משמש במאגר אנרגיה נוסף, ומונע שריפה של מאגרי האנרגיה הקיימים של הגוףקריאטין הוא גם תוסף חשוב בחיטוב לפי דעתי, לשמירה על הכוח וההתאוששות.
עדיין, גם אם מה שאתה אומר נכון (אפשר סימוכין לזה?) - אם אתה רוצה לשמור או לפחות למזער ירידה במשקלי העבודה - קריאטין הוא הפתרון הכי טוב, באימוני כוח במיוחד. (הסיבה היחידה שאנשים לא משתמשים בתוסף הזה בחיטוב הוא עניין הנוזלים וזו טעות בחשיבה לדעתי)דווקא בחיטוב הוא לא מומלץ לדעתי, בגלל שהוא משמש במאגר אנרגיה נוסף, ומונע שריפה של מאגרי האנרגיה הקיימים של הגוף
המנגנון של קריאטין הוא יצירת ATP בתא בטווח המהיר מאוד, לפני שפירוק של גלוקוז יוכל להשפיעעדיין, גם אם מה שאתה אומר נכון (אפשר סימוכין לזה?) - אם אתה רוצה לשמור או לפחות למזער ירידה במשקלי העבודה - קריאטין הוא הפתרון הכי טוב, באימוני כוח במיוחד. (הסיבה היחידה שאנשים לא משתמשים בתוסף הזה בחיטוב הוא עניין הנוזלים וזו טעות בחשיבה לדעתי)
אני לא חושב שהקריאטין בסופו של תהליך החיטוב פוגע בתוצאות, כל עוד תהיה בגרעון שלילי אתה תרד באחוז שומן, גם אם המאגרים בגוף מלאים בקריאטין. בנוסף - למי שמפריע עניין הנוזלים אפשר לחתוך מהקריאטין שבועיים-שלוש לפני סוף החיטוב בכדי לראות את התוצאות טוב יותר.
שוב, אתה בעצם טוען ששימוש בקריאטין פוגע בתהליך של שריפת שומן לטווח הארוך, אשמח לראות סימוכין לזה. (ד"א - מה קורה במצב שאתה נמצא בדל פחמימה? או לחילופין בתהליך קטוזיס?)המנגנון של קריאטין הוא יצירת ATP בתא בטווח המהיר מאוד, לפני שפירוק של גלוקוז יוכל להשפיע
אבל עבודה ללא קריאטין בחיטוב אמורה ליצור תהליך הסתגלות של המיטוכנודריה והיתרבות שלה במידה מסויימת, מה שיעזור בטווח הרחוק יותר לשרוף שומן, כדי לפצות על המחסור באנרגיה בטווח הקצר מאוד הזה
אני מסכים איתך לגבי שריפת השומןשוב, אתה בעצם טוען ששימוש בקריאטין פוגע בתהליך של שריפת שומן לטווח הארוך, אשמח לראות סימוכין לזה. (ד"א - מה קורה במצב שאתה נמצא בדל פחמימה? או לחילופין בתהליך קטוזיס?)
ועדיין, נסכים על זה שעניין הגרעון השלילי בסופו של יום מכריע את הירידה באחוז שומן?(כמובן שיש עוד הרבה משתנים, אבל לא נכנס זה) אם כן, לא לתסף בקריאטין מהסיבה שציינת היא לא נכונה, היתרונות שלו במיוחד בחיטוב הם מבחינתי קריטיים, במיוחד אם אתה על גרעון גבוה/בתקופת חיטוב יחסית ארוכה ואתה מרגיש כמו סמרטוט באימוני כוח.