הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לתכנית SS + שאלה על חלבונים

• פותח/ת השרשור Twito
  • פורסם בתאריך

Twito

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני די חדש בכל הקטע של המכון כושר ופיתוח גוף ואשמח לקבל עזרה.
אני צריך תפריט לתכנית SS כ-3000 קלוריות.
אני שוקל 66 גובה 1.78 בן 17 וחצי.

בנוסף רציתי לשאול אם אני לוקח ספון אחד של חלבונים אחרי כל אימון זה מספיק? והאם זה בכלל מועיל לי כי אני די רזה?

תודה לעוזרים

גם אני חדש בכל הקטע הזה ויכול להגיד לך שברגע שאתה יושב ומשקיע קצת זמן בקריאת מאמרים, תוכל לבנות לעצמך תפריט מעולה,

אחר כך תוכל להציג אותו כאן וחברי הפורום בעלי הידע הרב יוכלו לתת עצות איך לשפרו.

אני צריך תפריט לתכנית SS כ-3000 קלוריות.
קודם כל תקרא את זה טוב:
מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"
אל תפתח בבקשה אשכולות כאלה בעתיד. אתה מוזמן לקרוא, לבנות לעצמך תפריט/תכנית ולשים כאן לביקורת. או לשלם לבעל מקצוע שיבנה לך.
עכשיו תתחיל לקרוא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או שתיקח תפריט מוכן או שתבנה לך בהתאם לאיך שכתוב במאמר (לדעתי עדיף לבנות ממאכלים שאתה אוהב), ואתה מוזמן לפתוח אשכול עם התפריט שתבנה.
לגבי חלבון:
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
קודם כל תקרא את זה טוב:
מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"
אל תפתח בבקשה אשכולות כאלה בעתיד. אתה מוזמן לקרוא, לבנות לעצמך תפריט/תכנית ולשים כאן לביקורת. או לשלם לבעל מקצוע שיבנה לך.
עכשיו תתחיל לקרוא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או שתיקח תפריט מוכן או שתבנה לך בהתאם לאיך שכתוב במאמר (לדעתי עדיף לבנות ממאכלים שאתה אוהב), ואתה מוזמן לפתוח אשכול עם התפריט שתבנה.
לגבי חלבון:
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

סבבה אחי תודה

לגבי התפריט ענו לך
לגבי החלבון, זה ממש לא משנה בתור מתאמן מתחיל אם אתה לוקח אבקת חלבון מיד אחרי האימון או אוכל מספיק חלבון מתישהו תוך כמה שעות מהאימון, כל עוד אתה מגיע לכמויות חלבון הדרושות ממך ביום שלם

לגבי התפריט ענו לך
לגבי החלבון, זה ממש לא משנה בתור מתאמן מתחיל אם אתה לוקח אבקת חלבון מיד אחרי האימון או אוכל מספיק חלבון מתישהו תוך כמה שעות מהאימון, כל עוד אתה מגיע לכמויות חלבון הדרושות ממך ביום שלם
למה רק בתור מתאמן מתחיל?

למה רק בתור מתאמן מתחיל?
היה מחקר שבדק את העניין וראה שאצל מתאמנים מתחילים אין הבדל מתי הם לוקחים חלבון ביחס לאימון (חלון הזדמנויות כאילו), אבל אצל מתאמנים מתקדמים יותר ראו שלקיחת חלבון תוך שעה מהאימון כן הראה שיפור
ברגע שאני אחזור הביתה אני אחפש את המחקר

אשמח לראות אותו

Back
למעלה תחתית