שלום שמי יואל ואני חדש כאן, שלום לכולם.
אני יתחיל ישר ולעניין, כי אני צריך את העצה שלכם, ולא בא לי שתרדמו במהלך קריאת הפוסט:
W: 86 KG
Body Fat: around 13%
H: 1.78 c"m
משקלי עבודה RM1:
Squat: 105 KG 🤫
Bench: 108 KG
Miltery Press: 58 KG
מתח Mid :
125 KG
*אני קושר 40 קילו עם שרשרת עלי + המשקל גוף שלי
DEADLIFT - ??????
ובדיוק בגלל הDEADLIFT אני שואל אתכם - עד כמה נורא אם אני אכנס לSS ולא יבצע את התרגיל?
זה לא שניסיתי, אבל היתה לי פציעה לפני שנתיים, ומאז עצם התנועה של הירידה (אפילו מעל קו הברך) גורמת לי לכאב חד שדי מלחיץ אותי.
המצחיק הוא שבסקוואט זה בכלל לא קורה:98sf: (לפחות בדבר אחד יש לי מזל).
אז השאלה היא, האם יש לי אפשרות להיכנס לSS ובהמשך לשאר התוכניות הלא לינאריות המעולות ללא ביצוע DEADLIFT (אולי מתח במקום? אני ממש חולה על התרגיל הזה), או שנידונתי לבצע AB לנצח? :(
בכל אופן אני בן 22, ואני אשמח להתחיל לבקר כאן יותר (אחד מהמקומות היותר מקצועים שיצא לי לבקר בהם).
😃
אני יתחיל ישר ולעניין, כי אני צריך את העצה שלכם, ולא בא לי שתרדמו במהלך קריאת הפוסט:
W: 86 KG
Body Fat: around 13%
H: 1.78 c"m
משקלי עבודה RM1:
Squat: 105 KG 🤫
Bench: 108 KG
Miltery Press: 58 KG
מתח Mid :
125 KG
*אני קושר 40 קילו עם שרשרת עלי + המשקל גוף שלי
DEADLIFT - ??????
ובדיוק בגלל הDEADLIFT אני שואל אתכם - עד כמה נורא אם אני אכנס לSS ולא יבצע את התרגיל?
זה לא שניסיתי, אבל היתה לי פציעה לפני שנתיים, ומאז עצם התנועה של הירידה (אפילו מעל קו הברך) גורמת לי לכאב חד שדי מלחיץ אותי.
המצחיק הוא שבסקוואט זה בכלל לא קורה:98sf: (לפחות בדבר אחד יש לי מזל).
אז השאלה היא, האם יש לי אפשרות להיכנס לSS ובהמשך לשאר התוכניות הלא לינאריות המעולות ללא ביצוע DEADLIFT (אולי מתח במקום? אני ממש חולה על התרגיל הזה), או שנידונתי לבצע AB לנצח? :(
בכל אופן אני בן 22, ואני אשמח להתחיל לבקר כאן יותר (אחד מהמקומות היותר מקצועים שיצא לי לבקר בהם).
😃