הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
התחלתי להיכנס למשטר תזונה ואימונים מסודר לפני ארבעה חודשים
התחלתי במשקל 79.5 והיום אני 86.1
התחלתי באחוז שומן 15.3% והיום 16%.
הבעיה שלי זה איזור הבטן שלמרות שאני מתקדם בשאר איזורי הגוף עדין נשארת כרס קטנה, כאילו אני לא עושה תזונה ואימונים. איזור הבטן נשאר כמו שהוא לפני שהזזתי את עצמי
התייעצתי עם תזונאי והוא אמר לי שזה לא ישתנה גם אחרי חיטוב, ושזה מה שקיבלתי והאמת שזה דיי ביאס אותי והוריד לי מכל העניין.
באמת אין מה לעשות במצב של גנטיקה מחורבנת? תמיד הייתה לי בעיה של צבירת שומן באיזור הבטן ושהוא אמר שאי אפשר לעשות כלום זה ממש ביאס

עלית במשקל, הבטן לא הייתה אמורה לקטון (או איך שלא כותבים את זה)
לדעתי בחיטוב לאחוז שומן נמוך זה יעלם

אין כזה דבר בלתי אפשרי, יש פשוט אנשים שיהיה להם יותר קשה מאחרים
עליית די הרבה משקל בפרק זמן קצר יחסית, הגיוני שלא ירדת בשומן, וגם אתה בכלל מתאמן ובדיאטה מעט זמן, והשומן העיקש שלך יכול לקחת לו די הרבה זמן להיעלם, וזה ידרוש עבודה ספציפית לזה

התעסקות בקקה, תמשיך להתאמן ולהשקיע ושתרד בחוז שומן הכל יסתדר ותוצאות יבואו.

• פותח/ת השרשור
אני יודע. יש לי תפריט תזונה קשה. גם בתוכנית אימונים הייתה לי בעיה עם ידיים רזות. הוא שינה לי אותה ובאמת זה עזר וההיקף יד עלה בס"מ בחודש ושבוע וגם הרגשתי את זה אז הרגשתי שזה באמת יעיל. אני כרגע במסה וכשהוא אמר שגם בחיטוב הנושא של הבטן לא ממש יעזור זה ביאס אותי. בלי קשר בכל הזמן הזה היקף הבטן גם לא השתנה

אני יודע. יש לי תפריט תזונה קשה. גם בתוכנית אימונים הייתה לי בעיה עם ידיים רזות. הוא שינה לי אותה ובאמת זה עזר וההיקף יד עלה בס"מ בחודש ושבוע וגם הרגשתי את זה אז הרגשתי שזה באמת יעיל. אני כרגע במסה וכשהוא אמר שגם בחיטוב הנושא של הבטן לא ממש יעזור זה ביאס אותי. בלי קשר בכל הזמן הזה היקף הבטן גם לא השתנה
בחיטוב זה ירד, אולי יהיה קצת יותר קשה כמו שכבר כתבו פה, אבל זה ירד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית