עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לו סיכוי,אז לא רלוונטילמה לא הייתם מעדיפים את בארני?
אני מסכים. זו גם הסיבה שרשמתי את זה -רשמתי,כי היחס שלה ידוע בקשר לישראל,טראמפ משנה את העמדה שלו כל יום ב180 מעלות,אולי היום הוא "בעד" וכשייבחר ייתמוך בפלסטינים
טראמפ הוא רכבת הרים פופוליסטית.
אני בספק לגבי שניהם.
העניין הוא שאין מתחרה שלישי 😃אני מסכים. זו גם הסיבה שרשמתי את זה -
אל תספיד את קרוז. אמנם סופר שמרן אבל העמדה שלו לטובת ישראל ברורה. יש לו לא מעט פער לצמצם, אך עדיין פער בר השגה.העניין הוא שאין מתחרה שלישי 😃
אל תספיד את קרוז. אמנם סופר שמרן אבל העמדה שלו לטובת ישראל ברורה. יש לו לא מעט פער לצמצם, אך עדיין פער בר השגה.
הקרב בדמוקרטים כבר נסגר.
טראמפ ייקח וכולנו נבקר את משה בדימונה.טוב הבחירות בארה״ב מתקרבות אז חשבתי להקפיץ את האשכול.
באופן לא מפתיע - טראמפ מול הילרי. השאלה מי יקח? בדר״כ הדמוקרטיים מנצחים אבל אחרי הטבח באורלנדו אין ספק שטראמפ התחזק.
מה?טראמפ ייקח וכולנו נבקר את משה בדימונה.
אם טראמפ זוכה אני עובר לדימונה. שמרו את זה ההודעה במועדפים
תזרום... 😉למרות שאני לא חושב שטראמפ יזכה.
אני יודע שכל הודעה שלך היא שטות גמורה ,אבל מה טוב בפוטין?אני בעד טראמפ.
הוא חיקוי טוב של פוטין אז לא אכפת לי 😃
ענית כבר לעצמך.אני יודע שכל הודעה שלך היא שטות גמורה ,אבל מה טוב בפוטין?
רוצה לשמוע את דעתם של "האנשים" שתומכים בפוטיןענית כבר לעצמך.
אומנם הקונספט הקומוניסטי הוא רע לחלק מהאנשים (אבל לדעתי טוב לאנושות) , סה"כ כולם מפחדים מרוסיה והיא לא שואלת שאלות. אם מישהו מתקיף אותה הוא יודע שהוא יושמדאני יודע שכל הודעה שלך היא שטות גמורה ,אבל מה טוב בפוטין?
כן, הלאמה ופיקוח תמיד מוכיחים את עצמם כיעילים. במיוחד בתחומים שבהם זה חשוב (ולכן הם המפוקחים ביותר).אומנם הקונספט הקומוניסטי הוא רע לחלק מהאנשים (אבל לדעתי טוב לאנושות)