המירוץ לנשיאות ארצות הברית.

• פותח/ת השרשור
רשמתי,כי היחס שלה ידוע בקשר לישראל,טראמפ משנה את העמדה שלו כל יום ב180 מעלות,אולי היום הוא "בעד" וכשייבחר ייתמוך בפלסטינים
אני מסכים. זו גם הסיבה שרשמתי את זה -
טראמפ הוא רכבת הרים פופוליסטית.

אני בספק לגבי שניהם.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאין מתחרה שלישי 😃
אל תספיד את קרוז. אמנם סופר שמרן אבל העמדה שלו לטובת ישראל ברורה. יש לו לא מעט פער לצמצם, אך עדיין פער בר השגה.
הקרב בדמוקרטים כבר נסגר.

סנדרס..
אבל כל עוד זה לא טראמפ אני אשמח לא באלי מלחמת עולם III

• פותח/ת השרשור
טוב הבחירות בארה״ב מתקרבות אז חשבתי להקפיץ את האשכול.

באופן לא מפתיע - טראמפ מול הילרי. השאלה מי יקח? בדר״כ הדמוקרטיים מנצחים אבל אחרי הטבח באורלנדו אין ספק שטראמפ התחזק.

טוב הבחירות בארה״ב מתקרבות אז חשבתי להקפיץ את האשכול.

באופן לא מפתיע - טראמפ מול הילרי. השאלה מי יקח? בדר״כ הדמוקרטיים מנצחים אבל אחרי הטבח באורלנדו אין ספק שטראמפ התחזק.
טראמפ ייקח וכולנו נבקר את משה בדימונה.

אני בעד טראמפ.
הוא חיקוי טוב של פוטין אז לא אכפת לי 😃

דווקא היית כתבה שהטבח באורלנדו לא חיזק את טאמפ, באופן מפתיע... (מאד)
לא חושב שטראמפ יכול לשנות את העמדה ולתמוך בפלסטינים, בגלל שהוא פשוט גזען (אם הגבלת מוסלמים לכניסה למדינה לא מספיק,
אז תגידו מה כן..) כנראה שטראמפ עדיף לנו.. עדיף מאד דמוקרטי חסר בקיאות שישב על הראש.

אני יודע שכל הודעה שלך היא שטות גמורה ,אבל מה טוב בפוטין?
אומנם הקונספט הקומוניסטי הוא רע לחלק מהאנשים (אבל לדעתי טוב לאנושות) , סה"כ כולם מפחדים מרוסיה והיא לא שואלת שאלות. אם מישהו מתקיף אותה הוא יודע שהוא יושמד

לשאלה, טראמפ מול הילרי. אז בוודאות טרמפ, הילרי פשוט סכנה קיומית לישראל

אומנם הקונספט הקומוניסטי הוא רע לחלק מהאנשים (אבל לדעתי טוב לאנושות)
כן, הלאמה ופיקוח תמיד מוכיחים את עצמם כיעילים. במיוחד בתחומים שבהם זה חשוב (ולכן הם המפוקחים ביותר).
תראה למשל את שוק הרפואה ושוק המזון, התחומים הכי מפוקחים. איך הולך להם בקטע של שיפור המוצרים, הוזלת עלויות והעלאת משכורות?
עכשיו תסתכל על התחומים "הלא חשובים" שעליהם לא מפקחים - למשל היי טק. איך הולך להם בקטע של שיפור המוצרים, הוזלת עלויות והעלאת משכורות?
קניתי את הG2 שלי לפני שנה וקצת בערך ב2,000 שקל, והיום באותו סכום (למרות שהייתה אינפלציה של ~2%), אני קונה G4.
אתה יכול להגיד משהו כזה על תחום מפוקח ולכן לא תחרותי, כלשהו?
ברפואה אני רואה שאף אחד לא סומך על המערכת הממשלתית ולכן כל מי שיכול להרשות לעצמו רוכש ביטוח פרטי בנוסף, ומי שלא - מאושפז במסדרון. הרופאים, האחיות וטכנאי הרנטגן שובתים כל שני וחמישי כי המשכורות שלהם נמוכות (הן בערך רבע ממשכורת של מי שלמד 2-4 סימסטרים פחות מהם בתחום ההיי טק למשל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית