עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה.עדיף פרס. גם כי פרס עובד על מסובבי כתף ודלתא צידית (בעיקר) ואחורית, ונותן עבודה מאוזנת יותר על הכתף, וגם כי התוכנית בונה על מנוחה לחזה באימון האמצעי והלחיצה בשיפוע ("חזה עליון") נותנת הרבה עבודה לחזה. אם ניסית לעבוד בבנץ' פעם אחרי הלחיצה בשיפוע ופעם אחרי הפרס אתה יודע למה אני מתכוון.
פרסמתכנן לעשות סבב של פאנדלי 5*5 (״המתקדמת״)
מתלבט באימון b אם לעשות עליון או פרס,ראיתי שבליניארית יש אפשרות לבחירה-מה הייתם ממליצים-הייתי שמח להסבר מנומק.
תודה
לפני כמה חודשים סיימתי חיטוב ארוך ובאמת מרגיש שמאוד נחלשתי בכתפיים במיוחד בפרס בגלל זה חשבתי על לחיצה בשיפוע,עשיתי לניארית אחרי החיטוב והפרס נתקע מהר החלפתי לפרס בישיבה אז הצלחתי להתקדם יחסית עד 85 ל5 ח על 81 מ.גזה מוזר לי קצת, כנראה שהחלק הדומיננטי בלחיצה שלך הוא הטרייספס ולכן העומס דומה.
אני עדיין הייתי ממליץ על הפרס, אבל נחכה לעוד תגובות.
איך היית משלב אתזה-איפה יהיה הנפח ואיפה עצימות?אני בהחלט ממליץ על הפרס, הוא תרגיל חשוב בכל תכנית כוח.
אתה יכול לעשות:
אימון 1: בנצ'
אימון 2: פרס
אימון 3: בנצ' בשיפוע
זה בין הוריאציות האהובות עלי במודל של ביל סטאר.
המודל של ביל סטאר לא עובד לפי נפח/התאוששות/עצימות כמו הטקסס מת'וד, אלא במתכונת טיפה שונהאיך היית משלב אתזה-איפה יהיה הנפח ואיפה עצימות?
או ההיפך... כל עוד הבנץ' פרס במיקוד...המודל של ביל סטאר לא עובד לפי נפח/התאוששות/עצימות כמו הטקסס מת'וד, אלא במתכונת טיפה שונה
הוא עובד בשיטת: HLM - Heavy Light Medium
מכיוון שהנפח פה לא משתנה משמעותית בין האימונים כלומר, כל התרגילים עןבדים בנפח זהה כמעט - פירמידה עולה ככה שהסט האחרון הוא הכבד ביותר.
הייתי מכניס את הבנצ' ביום הכבד, את הפרס ביום הקל ואת הבנצ' בשיפוע ביום הבינוני.
לא הבנתי את הכוונה שלך חוץ מזה שמשפט שלך מתחרז 😅או ההיפך... כל עוד הבנץ' פרס במיקוד...
לחיצה בשיפוע על סף הייתור ופרס כמובן לא קשור.
מה היתרון לעשות חזה בשיפוע ולא פשוט בנץ'?אני בהחלט ממליץ על הפרס, הוא תרגיל חשוב בכל תכנית כוח.
אתה יכול לעשות:
אימון 1: בנצ'
אימון 2: פרס
אימון 3: בנצ' בשיפוע
זה בין הוריאציות האהובות עלי במודל של ביל סטאר.
גם טווח התנועה גדול יותר, וגם הכתפיים מעורבות יותר,מה היתרון לעשות חזה בשיפוע ולא פשוט בנץ'?
אבל זה עולה לך בבנץ' פרס האם זה שווה את זהגם טווח התנועה גדול יותר, וגם הכתפיים מעורבות יותר,
מה שהופך את זה לתרגיל עזר מצויין גם לבנצ' וגם לפרס.
ממש לא "עולה" לך, יש בנצ' בתכנית זה לא שמוותרים עליו.אבל זה עולה לך בבנץ' פרס האם זה שווה את זה
בנץ' פרס ללא שיפוע אמור להוות 80% מאימון החזה של בילדר/ליפטר.לא הבנתי את הכוונה שלך חוץ מזה שמשפט שלך מתחרז 😅
על סמך מה קבעת הקביעה הזאת??בנץ' פרס ללא שיפוע אמור להוות 80% מאימון החזה של בילדר/ליפטר.
🫤פעמונטיפש
אנחנו כנראה לא מדברים על אותה תוכנית אני מכוון ל5*5 אקרוס לא הלניארית שם זו לא התבנית-אם אתה מתכוון לתוכנית אחרת אשמח לקישורהמודל של ביל סטאר לא עובד לפי נפח/התאוששות/עצימות כמו הטקסס מת'וד, אלא במתכונת טיפה שונה
הוא עובד בשיטת: HLM - Heavy Light Medium
מכיוון שהנפח פה לא משתנה משמעותית בין האימונים כלומר, כל התרגילים עןבדים בנפח זהה כמעט - פירמידה עולה ככה שהסט האחרון הוא הכבד ביותר.
הייתי מכניס את הבנצ' ביום הכבד, את הפרס ביום הקל ואת הבנצ' בשיפוע ביום הבינוני.
לא חייבים לעשות בנץ'?!... אולי לבילדרים שטוחים. נדמה לי שאתה שולף מהמותן...על סמך מה קבעת הקביעה הזאת??
1.ליפטרים לא מבצעים אימונים על פי קבוצות שרירים, ככה שבנצ' בטח לא יהיה 80% מהאימון "חזה" שלה.
2. לא חייבים לעשות בנצ' כדי להיות מפתחי גוף, אז בטח שלא מחייב שבנצ' יהיה 80% מכלל אימוני החזה שלהם.
🫤
ראה את המפתחי גוף של שנות ה-40, חלקם הגיעו מוויטליפטינג ולא עשו בנצ' בכלל, עדיין יש להם חזה מפותח.לא חייבים לעשות בנץ'?!... אולי לבילדרים שטוחים. נדמה לי שאתה שולף מהמותן...
אז כנראה לא הבנתי על איזה תוכנית אתה מדבראנחנו כנראה לא מדברים על אותה תוכנית אני מכוון ל5*5 אקרוס לא הלניארית שם זו לא התבנית-אם אתה מתכוון לתוכנית אחרת אשמח לקישור