הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין התקדמות בדחיקה

עמי לגאלי

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
לשלום לכולם:)
אני בתקופה של עלייה במסה מזה חודש וחצי. עלייתי קילו וחצי משקל גוף עם עלייה מינימלית באחוז שומן. כמו כן עליתי יפה מאוד במשקלי עבודה בכל התרגילים, למעט תרגיל אחד דחיקת חזה, בתרגיל זה אני פשוט תקוע בלי להוסיף גרם אחד על המוט, הקושי בדחיקה נשאר אותו הקושי וגם בזה אין שיפור. יש לציין שאני מקפיד על עבודה נקייה ואיטית בדגש על האקצנטרי.
דחיקת החזה הוא התרגיל הראש באימון אני מנסה לעשות פרמידה אך מה שקורה זה שאני מצליח לעשות 12 חזרות עם 25 קילו כל צד על המוט, ולאחר מכן עם אותו משקל בקושי עושה 8 חזרות, הסט השלישי והרביעי בכלל קטסטרופה( מנוחה של 2 דק בין סט לסט). לעומת זאת בשני התרגילי חזה הבאים באימון אני כן משתפר ומשתפר יפה מאוד.
מה הסיבה למה אני תקוע במשקל עבודה בתרגיל זה וכיצד אוכל לפרוץ את המחסום הזה.
יש לציין שאני מקפיד כמו שעון שוויצרי על ארוחות, זמנים, שינה וכדומה.
תודה מראש לעוזרים

לפי מה שאתה מתאר אתה לא מתאמן בצורה יעילה, אתה גומר את כל הכוחות על הסט הראשון, וכשאתה מגיע לסטים של פחות חזרות (שאמורים לקדם אותך בכוח) אתה כבר תשוש, בנוסף אתה נותן דגש על עבודה אקצנטרית איטית מסיבה לא ברורה.
תנסה לעבור למתכונת של 3X5 או אפילו 3X6-8 במקום פרמידה.
תתחיל ממשקל נמוך ותעלה בהדרגה וזה ישתפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית