הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי המשך תכנית SS

ליאורב

משתמש מתחיל
58
8
נק' מוניטין:
8
58
8
היי,
יצא לי לפתוח פה מספר נושאים הקשורים לנושא המרכזי של זה, אז יכול להיות שאתם מכירים אותי משם.

אני כרגע נמצא בתחילת חודש חמישי (סיימתי ארבעה חודשים) של התכנית SS. אני בן 16, 1.65 מ', שוקל 58 ק"ג (יודע שזה לא הרבה, אני לא בניתי על לאכול כמו סוס בתכנית הזאת אך ניתן לראות שעושה את העבודה) ומשקלי העבודה שלי הם:

סקוואט - 100 ק"ג ל-5 חזרות/3 סטים.
דדליפט - 102.5 ק"ג ל-5 חזרות/סט אחד - כרגע הורדתי לפחות עשרה ק"ג במשקל העבודה כדי לתקן טכניקה שגויה.
בנץ' פרס - 75 ק"ג ל-5 חזרות/שלושה סטים.
מילטרי פרס - 43.5 ק"ג ל-5 חזרות/3 סטים.
צ'ין אפס - תוספת של 25 ק"ג ל-5 חזרות/3 סטים.

האמת שאני לא יודע מה לעשות ולכן אני פותח את הנושא הזה. אני די רזה וחטוב (יש לי מסה, אבל לא יותר מדיי. הגדולים שפה היו קוראים לי שחיף) וחשבתי לעצמי האם הגיעה העת לעצור את ה-SS, להמשיך למסה או לפאורליפטינג?

האמת שהתחלתי להתאמן ממזמן. התאמנתי בתכניות מסה עם המון נפח, פיצולים, תרגילים, סטים ועוד, עזבתי ל-5 חודשים את האימונים וחזרתי לפני 5 חודשים אותם התחלתי עם FBW של שלושה שבועות בערך ומשם המשכתי לתכנית די לא נפוצה בחדר הכושר שלי (בעצם, לדעתי, אני היחידי שמשתמש בה) SS למטרת התחזקות לקראת מסה שרציתי לעבוד עליה בסופו של דבר (העדפתי להגיע ל-AB עם משקלים גבוהים פי 2 ממה שהיית מגיע היום אם הייתי ממשיך בה מלפני ארבעה חודשים אחרי אותו FBW).
היום אחרי שנמשכתי ל-SS ולפאורליפטינג, כשאני מתעלם מאנשים שאומרים לי ש'אתה לא גודל במסה' ומסתכלים עליי כאילו אני חייזר בחדר כושר עם משקלי העבודה שלי אני בהתלבטות אדירה האם אכן לעבור למסה, לעלות במשקל הגוף (המטרה שלי הייתה לעבור לפיצולים AB ואז ל-VGT) ואז אולי לחזור לליפטינג או להישאר בליפטינג לאחר ה-SS.

אשמח לדעות.

מסכים^
תעלה 10 קילו, תראה שיהיה לך גם יותר מסה וגם יותר כוח
הכוונה שתישאר ב SS בזמן הזה

• פותח/ת השרשור
מסכים^
הכוונה שתישאר ב SS בזמן הזה
מה מצבך מבחינת ספירת הריסטים בסקוואט ודדליפט?

תעלה במשקל
איזה סיבה בדיוק יש לך להשאר 58 קג ? תאכל , תגדל ותתחזק.
העניין הוא כזה, שאני לא רוצה לעלות סתם באחוזי שומן. אני מעדיף כבר לעבור לתכנית AB בילדינג ולעבוד על מסה, כשהיא תגדל בעיקר. לגבי השאלה עם הריסטים, נראה לי ריסט אחד או שניים בסקוואט ובדדליפט...

העניין הוא כזה, שאני לא רוצה לעלות סתם באחוזי שומן. אני מעדיף כבר לעבור לתכנית AB בילדינג ולעבוד על מסה, כשהיא תגדל בעיקר. לגבי השאלה עם הריסטים, נראה לי ריסט אחד או שניים בסקוואט ובדדליפט...
איזה לעלות באחוזי שומן חח
אני עליתי מ52 ל72 ולא עליתי באחוזי שומן אולי רק ירדתי

מקפיץ. אולי כדאי לי לעבור ל-AB, חבר'ה? הייתי רוצה לעלות מעט במסת השריר..
לעלות במסה זה קשור לאוכל קודם כל
תפסיק להתעסק בשטויות, תמשיך בSS ותתחיל לאכול, הכי חשוב זה חלבון, ממליץ להיות תמיד קרוב ל200.

מקפיץ. אולי כדאי לי לעבור ל-AB, חבר'ה? הייתי רוצה לעלות מעט במסת השריר..
--- עידכון הודעה, ‏ביום חמישי ב- 13:02, תאריך ההודעות המקורית: ‏ביום חמישי ב- 13:02 --- הכוונה שתישאר ב SS בזמן הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית