עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן מתחיל,עד עכשיו הספקתי לעשות ארבעה אימונים בראשון עשיתי עם מוט ש עשר קילו והיה בסדר גמור אבל שעברתי למוט של ה20 התחילה הבעיה כבר 3 אימונים רצוףזה כאב חדש? לא נתקלת בו באימון אחר?
לאיש לך עקמת במקרה?
טוב אם אתה מתאמן חדש זה בהחלט הגיוני, לוקח טיפה זמן להתרגל למוט על הטרפזיםאני מתאמן מתחיל,עד עכשיו הספקתי לעשות ארבעה אימונים בראשון עשיתי עם מוט ש עשר קילו והיה בסדר גמור אבל שעברתי למוט של ה20 התחילה הבעיה כבר 3 אימונים רצוף
לא
עוד כמה זמן זה אמור לעבורטוב אם אתה מתאמן חדש זה בהחלט הגיוני, לוקח טיפה זמן להתרגל למוט על הטרפזים
אין לזה זמן קבוע, לי לקח מלא זמן, אבל יש לי חברים שמהר מאוד התרגלו לעניין, יחסית מההתחלהעוד כמה זמן זה אמור לעבור
סבבה תודה רבה!אין לזה זמן קבוע, לי לקח מלא זמן, אבל יש לי חברים שמהר מאוד התרגלו לעניין, יחסית מההתחלה
אני בלי משקל עדיין אבל אבדוק את שאר הדברים,תודה!שמע יכול להיות שזה כאב מאימון אחר שיצר הידבקות רקמות שם תעשה בדיקה בפעם הבאה תנסה לעסות טיפה את המקום מצד לצד... יכול להיות גם מוט עקום וכאלה.. תוריד משקל עם אותו מוט תנסה.. בהצלחה