הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב, תקוע שבועיים.

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
טוב אז ככה שאלה קצת מפגרת, זה לא חיטוב ראשון ולא שני, ואני יודע איך עושים את הדברים אבל בכל זאת ניתיעץ.
התחלתי 85 קילו סביבות 18% שומן, במשך 3 שבועות ירדתי לי 82, כרגע שבועיים תקוע.
יש לי תפריט של סביבות ה 1800-1900 קלוריות, 5-6 אימונים בשבוע, עם 25 דקות אירובי לאחר אימון, מה שלסיכום כרגע נותן גירעון של 400-500 קלוריות.
אממה - בסופי שבוע שלא יוצא לי לאכול את כל הארוחות שלי, אז בגלל שאני יודע שלא אכלתי תארוחות שלי אני מרשה לעצמי להשלים את הקלוריות מדברים אחרים.
מבחינת קלוריות אני עדיין בסדר (למרות שלא סופר בידיוק כל חטיף או שוקולד שאוכל) השאלה האם זה שזה הכל ג'אנק באמת כל כך משפיע ? כי אני באמת כבר שבועיים תקוע במשקל למרות שעל הגוף ניראה לי כאילו קצת יורד...
בשלבים יותר מתקדמים של החיטוב ברור שזה יפגע אבל חשבתי שבאחוזי שומן גבוהים זה לא נורא...
התפריט אם זה רלוונטי:
1. קוטג' 250 גרם
2. חביתה מ 3 ביצים עם מלפפון
3. 150ג' אורז, 150ג' חזה עוף וברוקולי
4. 200ג' כוסמת, 100ג' טונה.
5. 150ג' בטטה, 100ג' דג.
6. גיינר עם 100 גרם פחמימה ו 25 גרם חלבון = 500 קלוריות.
7. יוגורט דנונה פרו.

מעגל קרבס
לא נכנסתי אישית לקישור מסוים אבל זה מה שלמדתי ממנו, הכנסת גלוקוז מאיצה את הליך שריפת האנרגיה ובכך תורמת לשריפת שומן לאחר ריקון מאגרי הגליקוגן
אני מכיר את מעגל קרבס די טוב ולא זכור לי משהו בסיגנון הזה

מעגל קרבס
לא נכנסתי אישית לקישור מסוים אבל זה מה שלמדתי ממנו, הכנסת גלוקוז מאיצה את הליך שריפת האנרגיה ובכך תורמת לשריפת שומן לאחר ריקון מאגרי הגליקוגן
מאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים כל כך מהר.
אישית אני לוקח בערבון מוגבל אסטרטגיות ל"שיפור" שריפת שומן.
המפתח הוא עצימות גבוהה בהתאם לזמן האימון. בחיטוב הייתי הולך על כשעתיים אירובי מחולק ל 3 אימונים בעצימות בינונית גבוהה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית