הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור האחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
איך אפשר לשפר את האחיזה בדדליפט? לא מצליח לבצע 5 חזרות רצוף נטו בגלל האחיזה.
ד"א עוד לא התחלתי אחיזה משולבת.

• פותח/ת השרשור
בלי להכניס סטים כמו שחלק מהחברה כאן אמרו של להחזיק את המוט לכמה שיותר זמן?

יש את התרגיל של אד קואן לחיזוק הגריפ הרעיון הכללי זה להחזיק מוט עם משקל במשך 30 שניות בכל יד.
אם אתה רוצה יש הדגמא באחד הסרטונים שמארק בל מארח את אד קואן והם משברים על תרגילי עזר אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
יש את התרגיל של אד קואן לחיזוק הגריפ הרעיון הכללי זה להחזיק מוט עם משקל במשך 30 שניות בכל יד.
אם אתה רוצה יש הדגמא באחד הסרטונים שמארק בל מארח את אד קואן והם משברים על תרגילי עזר אם אני לא טועה
תאכל לפרט לי כמה סטים להחזיק את המוט
מצטער לא שמתי לב.

5 חזרות בשבוע של דדליפט לא יחזקו לך את האחיזה פלאים,ולרוב לא יעמדו בקצב בהנחה ואתה מתקדם במשקלים כרגיל.
כן ממליץ לך לנסות או להחזיק בסוף סט האחרון את המשקל עד חצי דקה,זה לא יפגע בך. או שתוסיף farmers walk.

• פותח/ת השרשור
5 חזרות בשבוע של דדליפט לא יחזקו לך את האחיזה פלאים,ולרוב לא יעמדו בקצב בהנחה ואתה מתקדם במשקלים כרגיל.
כן ממליץ לך לנסות או להחזיק בסוף סט האחרון את המשקל עד חצי דקה,זה לא יפגע בך. או שתוסיף farmers walk.
לעדות הליכה אם 2 דמבלים או להשאיר את המוט חצי דקה על הידיים וכמה סאים לעשות

לעדות הליכה אם 2 דמבלים או להשאיר את המוט חצי דקה על הידיים וכמה סאים לעשות

אני אישית מחזיק את המוט בסוף הסט האחרון לכמה שיותר זמן,אבל אתה עושה רק סט אחד של דדליפט כבד אז לך על 2-3 סטים של חצי דקה.

בשביל מה לבזבז את האנרגיה על תרגילי אחיזה? אתה מתכוון לאחוז הרבה דברים בחיים?
אם אתה עובר למשולבת, הגריפ הוא כבר לא אישיו. את הזמן והמרץ העודפים באימון תוציא על משיכות ולחיצות.

בשביל מה לבזבז את האנרגיה על תרגילי אחיזה? אתה מתכוון לאחוז הרבה דברים בחיים?
אם אתה עובר למשולבת, הגריפ הוא כבר לא אישיו. את הזמן והמרץ העודפים באימון תוציא על משיכות ולחיצות.

גם במשולבת הגריפ יהווה בעיה בהנחה ויתקדם בקצב רגיל,לא רואה טעם שיאט בגלל האחיזה ולא בגלל היעדר כוח למשקל מסויים. הוא לא יפגע ורק ירוויח מלחזק אחיזה.

גם במשולבת הגריפ יהווה בעיה בהנחה ויתקדם בקצב רגיל,לא רואה טעם שיאט בגלל האחיזה ולא בגלל היעדר כוח למשקל מסויים. הוא לא יפגע ורק ירוויח מלחזק אחיזה.
תגדיר להפגע. לאבד זמן וכוח שהיה צריך להיות מוקדש לצ'ין אפ למשל, זה להפגע?
אגב צ'ין אפ, זה תרגיל נהדר לאחיזה. להרים 90 קילו פלוס מינוס לכמה חזרות רצופות עוזר מאוד לאמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית