עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד אתה קורא מה שאני כותב?בלי להכניס סטים כמו שחלק מהחברה כאן אמרו של להחזיק את המוט לכמה שיותר זמן?
כתבת משולבת הבנתי אותך. בנוסף אמרו פה כמה חברה להכניס כמה סטים של החזקה של המוט מה אתה חושב על זה האם יש צורך?תגיד אתה קורא מה שאני כותב?
כתבת משולבת הבנתי אותך. בנוסף אמרו פה כמה חברה להכניס כמה סטים של החזקה של המוט מה אתה חושב על זה האם יש צורך?
לא, פשוט תמשיך לעבוד כרגיל.(במשולבת כמובן)
תשתמש במגנזיום ותתפוס את המוט חזק.
בהצלחה.
תאכל לפרט לי כמה סטים להחזיק את המוטיש את התרגיל של אד קואן לחיזוק הגריפ הרעיון הכללי זה להחזיק מוט עם משקל במשך 30 שניות בכל יד.
אם אתה רוצה יש הדגמא באחד הסרטונים שמארק בל מארח את אד קואן והם משברים על תרגילי עזר אם אני לא טועה
אני בזמנו הייתי עושה סט אחד לכל יד פעם פעמיים בשבועתאכל לפרט לי כמה סטים להחזיק את המוט
מצטער לא שמתי לב.
ממליץ.או שתוסיף farmers walk.
לעדות הליכה אם 2 דמבלים או להשאיר את המוט חצי דקה על הידיים וכמה סאים לעשות5 חזרות בשבוע של דדליפט לא יחזקו לך את האחיזה פלאים,ולרוב לא יעמדו בקצב בהנחה ואתה מתקדם במשקלים כרגיל.
כן ממליץ לך לנסות או להחזיק בסוף סט האחרון את המשקל עד חצי דקה,זה לא יפגע בך. או שתוסיף farmers walk.
לעדות הליכה אם 2 דמבלים או להשאיר את המוט חצי דקה על הידיים וכמה סאים לעשות
בשביל מה לבזבז את האנרגיה על תרגילי אחיזה? אתה מתכוון לאחוז הרבה דברים בחיים?
אם אתה עובר למשולבת, הגריפ הוא כבר לא אישיו. את הזמן והמרץ העודפים באימון תוציא על משיכות ולחיצות.
תגדיר להפגע. לאבד זמן וכוח שהיה צריך להיות מוקדש לצ'ין אפ למשל, זה להפגע?גם במשולבת הגריפ יהווה בעיה בהנחה ויתקדם בקצב רגיל,לא רואה טעם שיאט בגלל האחיזה ולא בגלל היעדר כוח למשקל מסויים. הוא לא יפגע ורק ירוויח מלחזק אחיזה.