הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור האחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
איך אפשר לשפר את האחיזה בדדליפט? לא מצליח לבצע 5 חזרות רצוף נטו בגלל האחיזה.
ד"א עוד לא התחלתי אחיזה משולבת.

אז תתחיל אחיזה משולבת.
ואחרי הסט של הדדליפט תרים מראק מוט באחיזה רגילה עם המשקל הכי גבוה שאתה יכול להרים למקסימום זמן.

אז תתחיל אחיזה משולבת.
ואחרי הסט של הדדליפט תרים מראק מוט באחיזה רגילה עם המשקל הכי גבוה שאתה יכול להרים למקסימום זמן.

יש כמה דברים שאני אמליץ לאחיזה אבל זה לא ביניהם.
בסוף סט להישאר עם המשקל חצי דקה בנעילה,farmers walk או אפילו תדירות דדליפט גבוה יותר(אחרי דד נפח האחיזה היא אף פעם לא פקטור מפריע)

אני לא מסכים עם המעבר לאחיזה משולבת. דיברנו מספיק על החסרונות שלה.
איך אפשר לשפר את האחיזה בדדליפט? לא מצליח לבצע 5 חזרות רצוף נטו בגלל האחיזה.
על איזה משקל אנחנו מדברים?
הייתי מנסה דווקא דדליפט רומני כדי לעבוד על אחיזה במשקלים יחסית קלים.

כן. חוסר סימטריה בטרפזים ובמסובבים. יש כאלה שמעידים שזה עשה להם בעיות.
זאת לא נראה לי סיבה מספיק טובה לוותר על אחיזה משולבת שיכולה להוסיף כמה עשרות ק"ג בריאים.
בעיקר מאחר והאנשים שמעידים על זה הם אחוזים מאוד מאוד קטנים מכלל האנשים שעושים דדליפט, וגם ביניהם, תסכים איתי שאי אפשר באמת לבודד את הנתונים ולהחליט שאחיזה משולבת אחראית לזה.
אגב, אני כן בעד לעבוד בחימום באחיזה רגילה..

כן. חוסר סימטריה בטרפזים ובמסובבים. יש כאלה שמעידים שזה עשה להם בעיות.
אני יודע שזה עשה לי חוסר סימטריה, אבל מאז אני מחליף אחיזה כל כמה אימונים והכל סבבה.
אם כבר יש את הבעיה של הקריעת שריר בבייספס, אבל זה כבר קשור לטכניקה.

זאת לא נראה לי סיבה מספיק טובה לוותר על אחיזה משולבת שיכולה להוסיף כמה עשרות ק"ג בריאים.
בעיקר מאחר והאנשים שמעידים על זה הם אחוזים מאוד מאוד קטנים מכלל האנשים שעושים דדליפט, וגם ביניהם, תסכים איתי שאי אפשר באמת לבודד את הנתונים ולהחליט שאחיזה משולבת אחראית לזה.
אגב, אני כן בעד לעבוד בחימום באחיזה רגילה..
בוודאי, לא אמרתי לוותר. דיברתי על מעבר למשולבת בהקשר של פותח השרשור, שעושה רושם שעובד במשקלים קלים מאד לפי ניסוח השאלה שלו.
אני יודע שזה עשה לי חוסר סימטריה, אבל מאז אני מחליף אחיזה כל כמה אימונים והכל סבבה.
מה זה בדיוק עשה לך? חוסר סימטריה ויזואלי או משהו שקשור גם לכאבים?

בעיקר ויזואלי, אבל מה שמוזר זה השיפור האיטי... אני מרים הרבה יותר מפעם עם אחיזה הפוכה ועם נפח הרבה יותר גבוה וזה משתנה ממש לאט...

חוסר סימטריה זאת לא סיבה מספיק טובה לא לעשות את האחיזה המשולבת? גם ב"מחיר" של להרים יותר משקל?

חוסר סימטריה זאת לא סיבה מספיק טובה לא לעשות את האחיזה המשולבת? גם ב"מחיר" של להרים יותר משקל?
ממש לא, אתה פשוט מחליף את האיחזה כל סט והכל בסדר. יש כאלה שלא מודעים לזה, כמוני, שרצתי עם אחיזה משולבת באותה צורה במשך תקופה עד שפשוט גיליתישזה לא אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
בוודאי, לא אמרתי לוותר. דיברתי על מעבר למשולבת בהקשר של פותח השרשור, שעושה רושם שעובד במשקלים קלים מאד לפי ניסוח השאלה שלו.

אז מה אתה ממליץ? לא יודע מזה מעט או הרבה אני נותן 150 לחמישיה ובעיית האחיזה זה אחד הגורמים שמעקבים אותי.

וזה יספיק? צריך להכניס סטים של תפיסה של המוט כמה שיותר זמן עם המשקל כמו שהציעו פה מספר חברה?
לא, פשוט תמשיך לעבוד כרגיל.(במשולבת כמובן)
תשתמש במגנזיום ותתפוס את המוט חזק.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא, פשוט תמשיך לעבוד כרגיל.(במשולבת כמובן)
תשתמש במגנזיום ותתפוס את המוט חזק.
בהצלחה.
לא מצליח פשוט לא מצליח המוט מתנתק ואני נותן הכל ובעיקבות זה כל החזרה אני צריך להרפות והחזרה נעשת יותר קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית