הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טי3 לבחורה

קורל

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בת 22 רוצה לקחת פעם ראשונה t3
יש לכם המלצות איך לוקחים את זה?
ואחרי זה שמפסיקים הבנתי שצריך לאכול פחמימות בהדרגה?
מישהו שמבין וניסה?

מהם הערכים של התפריט הנוכחי שלך?
כמה אירובי את עושה?
כמה אימונים ומהי החלוקה?
למה את רוצה להשתמש בt3?

למה להתרחק כמו מאש ? עד 50 מק"ג בצורה של פירמידה עולה ויורדת,ניתן להשיג תוצאות די יפות במינימום סיכון
אני לא מי יודע מה מבין, אבל בכל זאת.
נתחיל בזה ש-T3 שורף בנוסף שריר. ולכן שימוש שלו לבד קטבולי בטירוף ושום בחורה לא רוצה את זה.
בנוסף הוא קצת משבית את הציר של בלוטת התריס לזמן מה ולכן יש ריבאונד של עלייה במשקל, לפעמים זה חזרה למשקל הקודם ואף יותר מזה.
T3 אם כבר לוקחים עם טסט מסוים, כדי לצמצם פגיעה בשריר. ובנוסף הטסט עוזר בצורה מסוימת לבלוטת התריס להתאושש מהר יותר.
אגב שכחנו לציין את העובדה שלחומר תופעות לוואי לא נעימות, נדודי שינה, הזעות, לא כיף.
היא בחורה, טסט זה לא ממש אופציה.
אפדרין\קלן עושה את העבודה יופי
גם זה לא חייב.

בסה"כ, לקחת T3 ככה בלי כלום רעיון מפגר, גם לקחת T3 עם טסט זה לא רעיון הכי טוב שיש
בכללי T3 זה שיט. אתה מתעסק באופן ישיר עם הבלוטת תריס שלך וכל גוף מגיב אחרת, לפעמים הייצור העצמי מושבת לכמה חודשים.
זה אינדיבידואלי. כל העסק הזה בשביל מה? 1000 קלוריות נוספות שתוציא?

קיצור לא, פשוט לא.

למה ללכת על הדבר הזה..
תפרטי באמת את התפריט שלך משקל נוכחי גובה אחוזי שומן צורת אימון ומפה אפשר להתקדם.
אבל בטח שלא טי 3 גג קלן

דובר על זה המון בפורום ומכל הסיבות לא להשתמש בחומר זו הכי לא נכונה.
צודק בהחלט.

כמובן ותפקוד הפעילות בבלוטת התריס, עקב שימוש ב-T3 ממקור חיצוני, ישתנה ויקח זמן לחזרה לערכים שהיו לפני הלקיחה, אך לא ברמה כזו שתביא בהכרח לריבאונד שומן או השבתה.

ככל מקרה, שימוש בהורמוני בלוטת התריס יותר נוחים למערכת מאשר הורמונים אנאבולים/אנדרוגניים, אך עיקר החסרון ב-T3 בשימוש סולו הוא פחות תועלת למול נזק.

כמובן ושינוי הפעילות בבלוטת התריס, עקב שימוש ב-T3 ממקור חיצוני, ישתנה ויקח זמן לחזרה לערכים שהיו לפני הלקיחה, אך לא ברמה כזו שתביא בהכרח לריבאונד שומן או השבתה.

סליחה שאני "מתערבת" בדיון:)
מתוך סקרנות, שאלתי היא, האם הנזק היכול להיווצר לבלוטת התריס משימוש בT3 הוא לא משמעותי וקריטי יותר, כאשר מדובר באישה.. ?

סליחה שאני "מתערבת" בדיון:)
מתוך סקרנות, שאלתי היא, האם הנזק היכול להיווצר לבלוטת התריס משימוש בT3 הוא לא משמעותי וקריטי יותר, כאשר מדובר באישה.. ?
אין הבדל בין המינים. מה שישפיע על מידת השינוי והחזרה לנורמה הוא המינון הנלקח ולאורך כמה זמן.

נסה על עצמך וחזור עם רשמים לכאן
אך ורק מניסיון על עצמי,אני מדבר!! תפריט תזונה עשיר בחלבון ועד 50 מק"ג t3 ואימונים נכונים,איבוד השריר מינימלי גם ללא שימוש בטסט!!!
יש לציין שלקחתי במשך ארבעה שבועות וירדתי מ 12% ל 9% שומן.

נערך לאחרונה:
אך ורק מניסיון על עצמי,אני מדבר!! תפריט תזונה עשיר בחלבון ועד 50 מק"ג t3 ואימונים נכונים,איבוד השריר מינימלי גם ללא שימוש בטסט!!!
יש לציין שלקחתי במשך ארבעה שבועות וירדתי מ 12% ל 9% שומן.

מוזר ביותר, אתה כנראה פלא גנטי . ניסיון אישי וניסיון כצוב של הרבה אחרים מראה ש T3 ללא טסט חיצוני ( בכמות לא קטנה) הורס מסת שריר .
אך כמו שאמרתי אתה כנראה פלא , או ...

לא מומלץ, לא כזה עוזר לבד.
עם כבר אז עם קלן וקטוטיפן, הטי3 העלה לי את הרעב באופן ניכר.
דיאטה ברזל ואימונים בדופק גבוה הרבה יותר יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית