עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לוקחיםיש לכם המלצות איך לוקחים את זה?
למה להתרחק כמו מאש ? עד 50 מק"ג בצורה של פירמידה עולה ויורדת,ניתן להשיג תוצאות די יפות במינימום סיכוןהתרחקי מהמוצר כמו מאש
אני לא מי יודע מה מבין, אבל בכל זאת.למה להתרחק כמו מאש ? עד 50 מק"ג בצורה של פירמידה עולה ויורדת,ניתן להשיג תוצאות די יפות במינימום סיכון
דובר על זה המון בפורום ומכל הסיבות לא להשתמש בחומר זו הכי לא נכונה.לפעמים הייצור העצמי מושבת לכמה חודשים.
נסה על עצמך וחזור עם רשמים לכאןלמה להתרחק כמו מאש ? עד 50 מק"ג בצורה של פירמידה עולה ויורדת,ניתן להשיג תוצאות די יפות במינימום סיכון
צודק בהחלט.דובר על זה המון בפורום ומכל הסיבות לא להשתמש בחומר זו הכי לא נכונה.
כמובן ושינוי הפעילות בבלוטת התריס, עקב שימוש ב-T3 ממקור חיצוני, ישתנה ויקח זמן לחזרה לערכים שהיו לפני הלקיחה, אך לא ברמה כזו שתביא בהכרח לריבאונד שומן או השבתה.
אין הבדל בין המינים. מה שישפיע על מידת השינוי והחזרה לנורמה הוא המינון הנלקח ולאורך כמה זמן.סליחה שאני "מתערבת" בדיון:)
מתוך סקרנות, שאלתי היא, האם הנזק היכול להיווצר לבלוטת התריס משימוש בT3 הוא לא משמעותי וקריטי יותר, כאשר מדובר באישה.. ?
אך ורק מניסיון על עצמי,אני מדבר!! תפריט תזונה עשיר בחלבון ועד 50 מק"ג t3 ואימונים נכונים,איבוד השריר מינימלי גם ללא שימוש בטסט!!!נסה על עצמך וחזור עם רשמים לכאן
אך ורק מניסיון על עצמי,אני מדבר!! תפריט תזונה עשיר בחלבון ועד 50 מק"ג t3 ואימונים נכונים,איבוד השריר מינימלי גם ללא שימוש בטסט!!!
יש לציין שלקחתי במשך ארבעה שבועות וירדתי מ 12% ל 9% שומן.
או... מה?מוזר ביותר, אתה כנראה פלא גנטי . ניסיון אישי וניסיון כצוב של הרבה אחרים מראה ש T3 ללא טסט חיצוני ( בכמות לא קטנה) הורס מסת שריר .
אך כמו שאמרתי אתה כנראה פלא , או ...
שיהיה לך אחלה המשך שבועאו לא
אז?
מאיפה הבאת את המידע הזה?ובנוסף הטסט עוזר בצורה מסוימת לבלוטת התריס להתאושש מהר יותר.