הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה במשקלי עבודה.

מצב
השרשור נעול

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
שלום וברכה, אני צריך את עצתכם בבקשה. בן 20 התחלתי להתאמן כמעט לפני שלושה שבועות גובה 1.70 שוקל 60.4. כרגע המטרה היא עלייה במסת שריר.

אני מתאמן בתוכנית FBW (תוכנית שחבר טוב שלי שמתאמן בנה לי ואני כרגע נשאר איתה ולא עובר לSS).

זאת התוכנית:

סקוואט 3X8

חזה: לחיצת חזה במוט 3X8

כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בכיסא בישיבה 3X8

מתח 3X8

כפיפות מרפקים 2X10

מקבילים 3X8

בהתחלה התקדמתי בעקביות במשקלי עבודה בבנץ' ובלחיצת כתפיים, כל אימון הוספתי קילו, אימון שעבר ביום שישי נתקעתי ב12.5 קילו בבנץ' וב10 קילו בלחיצת כתפיים, בסט האחרון של הבנץ' הצלחתי לעשות רק 4 חזרות. בכתפיים רק סט אחד עם 10 קילו ואת השאר עם 9 כי לא הצלחתי לנעול מרפקים עד הסוף.

באתי לאימון היום אחרי יומיים שלמים של מנוחה, 8 שעות שינה בכל לילה ואוכל תמיד 500 קלוריות מעל המאזן, אני אוכל הרבה ומקפיד על כך תמיד אף פעם לא מפספס ארוחות. אני גם מרגיש שהגוף מתאושש.

גם היום נתקעתי ב12.5 קילו בבנץ' כמעט הצלחתי להשלים סט שלישי אבל נתקעתי בסט השלישי בחזרה השישית-שביעית, בכתפיים הצלחתי 2 סטים עם 10 קילו אבל בסט השני לא נעלתי מרפקים כמו שצריך אז עברתי בסט האחרון ל9 קילו לצערי הרב.

מה הסיבה שאני לא מצליח להתקדם במשקלים? אני באמת כלכך מקפיד ומנסה וחדור מוטיבציה ואוכל הרבה וישן..זה מוריד לי את המוטיבציה בטירוף, אין לי מושג אולי זה פסיכולוגי במוח שאני "מפחד" מהמשקל או משהו?

לגבי המקבילים, אני כבר כמה אימונים עושה עם 5 קילו עליי ולא מצליח לעלות יותר, אני אף פעם כמעט לא מצליח לעשות 3 סטים חלקים לגמרי עם ה5 קילו עליי. כלומר לרדת עד למטה כמו שצריך. התרגיל הזה מאוד קשה לי עדיין כמו שכבר ציינתי פה בעבר לפני שבועיים בערך.

תוריד חזרות, תתאמן בטווח של 5-6 חזרות
תאכל טוב תישן טוב
תלמד טכניקה של פרס ודדליפט ותעבור לSS

אתה יכול לקרוא עוד מאמרים על מסה בפורטל קילוגרם

בהצלחה!

ידעתי עוד לפני שקראתי פוסט שתגידו לו להוריד חזרות מזה יתן הבנאדם לא נגע במשקולות בחיים כולה מתאמן שבועיים גם בטווח חזרות של 8 הוא יכול להתקדם למה רק בטווח חזרות של 5 6 אפשר להתקדם?? ממש לא גם ב 8 אפשר והוא אוכל מספיק וישן מספיק מה הבעיה גם בתכנית שיש לו תוכנת מעולה שמבוססת על תרגילים מורכבים לא עמוסה מידי בתרגילים גם בה אפשר להתקדם מעולה והבחור ביקש במפורש לא להציע לו לעשות ss

• פותח/ת השרשור
תוריד חזרות, תתאמן בטווח של 5-6 חזרות
תאכל טוב תישן טוב
תלמד טכניקה של פרס ודדליפט ותעבור לSS

אתה יכול לקרוא עוד מאמרים על מסה בפורטל קילוגרם

בהצלחה!

באמת שאני אוכל טוב וישן טוב, אני תמיד מקפיד על 8 שעות שינה אין סיכוי שאני ישן פחות. לגבי האכילה אני שומר על מאזן של פלוס של 500 קלוריות באופן תמידי, קראתי המון מאמרים על מסה ואני משתדל להיות כמה שיותר מדוייק.

הדבר היחיד זה המשקלי עבודה אני כלכך רוצה להתקדם ונתקעתי כבר 2 אימונים.

ידעתי עוד לפני שקראתי פוסט שתגידו לו להוריד חזרות מזה יתן הבנאדם לא נגע במשקולות בחיים כולה מתאמן שבועיים גם בטווח חזרות של 8 הוא יכול להתקדם למה רק בטווח חזרות של 5 6 אפשר להתקדם?? ממש לא גם ב 8 אפשר והוא אוכל מספיק וישן מספיק מה הבעיה גם בתכנית שיש לו תוכנת מעולה שמבוססת על תרגילים מורכבים לא עמוסה מידי בתרגילים גם בה אפשר להתקדם מעולה והבחור ביקש במפורש לא להציע לו לעשות ss
אבל עובדה שהוא לא מתקדם בתכנית שבנית לו ופותח פוסטים עם השאלה למה הוא לא מתקדם.

לא אכפת לי מה תגיד אני מאמין שהוא יתקדם אתה מדבר כאילו כולם חייבים לעשות ss בשביל לגדול התכנית הזאת בנויה טוב עם תרגילים הבסיס בלי יותר מידי עומסים למה כל העולם מתקדם עם תוכמיות fbw בתור התחלה? ?? למה רק לדעתך ss זה לגיטימי לכל מתאמן למה תלאות יכול להגיד מה לא טוב בתכנית הזאת במקום ישר להגיד ss אני התקדמתי מלא כל השנים האלו ובחיים לא עשיתי ss או כל תכנית כוח אחרת והגעתי לגוף ולכוח טוב יחסית.

לא אכפת לי מה תגיד אני מאמין שהוא יתקדם אתה מדבר כאילו כולם חייבים לעשות ss בשביל לגדול התכנית הזאת בנויה טוב עם תרגילים הבסיס בלי יותר מידי עומסים למה כל העולם מתקדם עם תוכמיות fbw בתור התחלה? ?? למה רק לדעתך ss זה לגיטימי לכל מתאמן למה תלאות יכול להגיד מה לא טוב בתכנית הזאת במקום ישר להגיד ss אני התקדמתי מלא כל השנים האלו ובחיים לא עשיתי ss או כל תכנית כוח אחרת והגעתי לגוף ולכוח טוב יחסית.
גם לי היית תוכנית דומה לשלו בהתחלה ולא התקדמתי לשום מקום עברתי אחרי חודשיים ללא שינוי לSS ומאז עליתי במשקל ובמשקלי עבודה באופן משמעותי.

אתה מדבר כאילו כולם חייבים לעשות ss
למה רק לדעתך ss זה לגיטימי לכל מתאמן
במקום ישר להגיד ss
קודם כל איפה ראית אותי כותב SS כאן?
שלא תטעה, אני כן בעד SS, כמו שאולי אתה זוכר מתגובות שלי באשכולת קודמים איתך, או לפחות בעד העקרונות שלה - התמקדות בתרגילי בסיס לחזרות נמוכות יחסית ודגש על העלאת משקלי עבודה.
אני מאמין שהוא יתקדם
ואני מאמין שהעולם שטוח. מה זה קשור במה אתה מאמין? הבנאדם לא מתקדם אחרי שבועות בודדים בתכנית שלך למרות שהוא אוכל וישן מספיק (אתה בעצמך אמרת). מה זה אומר? שהתכנית לא מתאימה לו.
אבל תמשיך להאמין, בכיף. תנסה גם להניח תפילין ולבקש שיתקדם, אולי יעזור.

תמשיכו לדבר מתאמן יתקדם בכל תוכני עם הוא יאכל מספיק ידוע שהפורום הזה דוגל רק בתכניות כוח ss טקסט וכל האלו אפשר להתקדם גם מתוכננות אחרות תתפלא לדעתי ss גורמת לחוסר פרופורציות בין הגוף העליון לתחתון אני לא מאמין בה ולכן אף פעם לא עשיתי אותה אני לא יגיד משקלים כי אני לא כזה חזק אבל הוא נגיד שהגעתי לכוח טוב וגוף טוב בלי שום תוכנת כוח בחיים.
קודם כל איפה ראית אותי כותב SS כאן?
שלא תטעה, אני כן בעד SS, כמו שאולי אתה זוכר מתגובות שלי באשכולת קודמים איתך, או לפחות בעד העקרונות שלה - התמקדות בתרגילי בסיס לחזרות נמוכות יחסית ודגש על העלאת משקלי עבודה.

ואני מאמין שהעולם שטוח. מה זה קשור במה אתה מאמין? הבנאדם לא מתקדם אחרי שבועות בודדים בתכנית שלך למרות שהוא אוכל וישן מספיק (אתה בעצמך אמרת). מה זה אומר? שהתכנית לא מתאימה לו.
אבל תמשיך להאמין, בכיף. תנסה גם להניח תפילין ולבקש שיתקדם, אולי יעזור.
מה הבעיה בתכנית שלי בוא תגיד במקום להגיד שהיא לא טובה אין בה עומסים תרגיל לכל שריר יש סוויטה בנץ מקבילים תרגילים מורכבים לשריר קטן סך הכל 2סטים מה הבעיה במקום לשחק אותה חכם בוא תגיד והוא לא מתקדם??? בך הכל אימון אחד הוא נתקע במשקלים במשך שבועיים הוא מתקדם ברצף.

אני אחזור שוב: עובדה שחבר שלך לא מתקדם בתכנית הנ"ל למרות שהוא אוכל מספיק.

תקשיב, אימונים זה לא דת, תבין את זה.
אז אני שואל אותך מה הבעיה בתכנית שלי הוא תגיד לי מה הבעיה היא מבוססת על תרגילים מורכבים בלי יותר מידי סטים תרגיל אחד לשריר גדול ולשיר קטן 2 סטים סך הכל היא מבוססת על תרגילי בסיס מה היית משנה בה בוא נשאל ככה ומה הסיבה שלדעתי היא לא טובה

תקשיב אני לא יודע אם אתה טרול או שאתה אמיתי.
מה הבעיה בתכנית שלי בוא תגיד במקום להגיד שהיא לא טובה
התמקדות בתרגילי בסיס לחזרות נמוכות יחסית ודגש על העלאת משקלי עבודה.
זה מה שלא טוב.אין לך את זה. אין לך את תרגילי הבסיס גם (יש חלק אבל לא את כולם).

ואמרתי לך כבר באשכולות קודמים מה אני חושב.
אבל היי, אשרי המאמין.
אז אני שואל אותך מה הבעיה בתכנית שלי הוא תגיד לי מה הבעיה היא מבוססת על תרגילים מורכבים בלי יותר מידי סטים תרגיל אחד לשריר גדול ולשיר קטן 2 סטים סך הכל היא מבוססת על תרגילי בסיס מה היית משנה בה בוא נשאל ככה ומה הסיבה שלדעתי היא לא טובה
אני אחזור בפעם הלא זוכר כמה: טווח חזרות גבוה מדי למתחיל, אין את כל תרגילי הבסיס.

תקשיב אני לא יודע אם אתה טרול או שאתה אמיתי.

זה מה שלא טוב.אין לך את זה. אין לך את תרגילי הבסיס גם (יש חלק אבל לא את כולם).

ואמרתי לך כבר באשכולות קודמים מה אני חושב.
אבל היי, אשרי המאמין.
לחיצת כתפיים בישיבה זה גם נחשב תרגיל מורכב היא מערב יותר ממפרק אחד יש לו שם מתח מקבילים סקוואט בנץ לחיצת כתפיים הדבר היחיד שאין לו זה דדליפט אז מה שאומר שעם הוא יעשה הכל 5 6 חזרות הוא יתקדם? למה חסר אנשים שמתקדמים גם עם 8 חזרות במשקלי עבודה? יודע מה אשאל אחרת למה דווקא 5 6 חזרות לבנאדם שרק התחיל לגעת במשקולות הריי ידוע שככל שטווח חזרות נמוך יותר האימון יותר קשה ומנוחה בין הסטים עולה נראה לך לגיטימי שמתאמן שרק התחיל להתאמן ינוח 3 4 דקות בין סט לסט?

לחיצת כתפיים בישיבה זה גם נחשב תרגיל מורכב
גם לג פרס נחשב תרגיל מורכב, מה הקשר? דיברתי על תרגילי הבסיס.
למה חסר אנשים שמתקדמים גם עם 8 חזרות במשקלי עבודה? .
טוב אני אסכם שוב: חבר שלך הפסיק להתקדם בתכנית אחרי כולה שבועיים, למרות שהוא אוכל וישן מספיק. זה אומר שהתכנית לא מתאימה לו.
אתה רוצה להאמין אחרת? תאמין. אבל העובדות מדברות בעד עצמן.
לי נמאס לחזור על אותו דבר (וזה גם לא האשכול הראשון, לפני כן גם אמרתי שהתכנית ל מתאימה לו ואתה ישר קפצת). אני נועל את הנושא כי אין מה להוסיף.
@TylerDurdenXx אתה רוצה לשות את התכנית שחבר שלך בנה לך? סבבה, זכותך. אבל להבא אם אתה מתכוון ללכת בדרך שלו בצורה עיוורת אל תפתח אשכולות התייעצות, אם אתה פתח תגיד לו שעדיף שלא יגיב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית