M Mor998 משתמש מתחיל 1 0 נק' מוניטין: 0 0 1 0 8/3/16 #1 היי אני שוקלת 48 אך עם 26 אחוזי שומן בגוף שזה המון אני מעוניינת להוריד באחוזי שומן . יש ךציין שאני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יכולה לרכוש את הקלן או כל תוסף תזונה או שורף שומנים אחר שיעזור לי תודה מראש
היי אני שוקלת 48 אך עם 26 אחוזי שומן בגוף שזה המון אני מעוניינת להוריד באחוזי שומן . יש ךציין שאני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יכולה לרכוש את הקלן או כל תוסף תזונה או שורף שומנים אחר שיעזור לי תודה מראש
White Walker משתמש על 23,991 15,517 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 34,643 0 23,991 15,517 8/3/16 #2 אף אחד לא יסביר איפה רוכשים כי זו עבירה על חוקי הפורום. ראי זו כאזהרה ראשונה ואחרונה בנושא. לגביי מידע כללי יש לך בנעוצים בפורום סטרואידים ותרופות וגם את אשכול הקלן הגדול שרק שם יש לשאול שאלות לגביו. Upvote 0 Downvote
אף אחד לא יסביר איפה רוכשים כי זו עבירה על חוקי הפורום. ראי זו כאזהרה ראשונה ואחרונה בנושא. לגביי מידע כללי יש לך בנעוצים בפורום סטרואידים ותרופות וגם את אשכול הקלן הגדול שרק שם יש לשאול שאלות לגביו.